הליגה הלאומית 14/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏29/5/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Ice Cream חסה

ראיתי עכשיו את הראיון עם אבו רג'ע ואיהאב מחמיד מאום אל פאחם... את מי הראשון מנסה לשכנע שהכל בוליטי וזו קנוניה נגד העיר שהוציאה את רא'אד סלאח, ועל מי השני מנסה לעבוד שבגלל ההחלטה הזו 200 ילדים ילכו לסמים ולבשע?

זה לא הכי אובייקטיבי מצדי לומר, אבל אם לפני עשור עיגלו פינות, זה לא אומר שזה צריך להימשך ובעיה של אום אל פאחם שהם נזכרו לפנות לעירייה ולצמד האחים האלה כל כך מאוחר.

2. הרצליה Member

אני ארשום שוב את מה שאני טוען כל הזמן, לא משנה אם זה כפר סבא, נס ציונה או מכבי הרצליה. שקבוצה צריכה להיערך לעונה חדשה, במיוחד אם יש שינוי בליגות היא צריכה להיערך לכך מחודש מאי בטח שלא מסוף חודש אוגוסט ושבועיים לפני פתיחת הליגה. לא משנה איזו קבוצה תחליף את אום אל פאחם(אם בכלל), היא תלך לעונה לא פשוטה בכלל שכל דבר שהוא לא מאבק נגד הירידה עד המחזורים האחרונים יהיה הפתעה.

לא מכיר את אבדלחי,הבנתי שהוא שחקן לא רע. קירטבה, כוואז וטל בנש הם שחקנים של ליגה א' לדעתי. אוהד כהן ורובי רגב הם שחקני ליגה לאומית לא רעים הבעיה שהם הרבה מעבר לשיאם.
    3 זרים איכותיים לא מצליחות להביא לכאן 16 קבוצות בקיץ שלם, אז אתה רוצה להביא שלושה בשבועיים?
    לא יודע למה אתם בכפר סבא מקווים, אבל אני במקומכם הייתי מקווה להישאר בליגה א', להעמיד קבוצה טובה לליגה א' שתעלה על הדשא ולהיערך מחודש מאי לעונה חדשה בליגה הלאומית עם סיכויים הרבה יותר טובים לסיים את העונה במקום טוב. אז יקח עוד שנה, הסבלנות בדרך כלל משתלמת.

נערך לאחרונה ב: ‏19/8/13
  3. סמואל אטו Member

עונה בליגה א' תעשה רק טוב להפועל כפ"ס.
    בעלים חדש, הנהלה חדשה, קבוצה חדשה, רוח חדשה. לא צריך לקפוץ מעל הפופיק.
    אם אתם לא מסוגלים לחיות עונה אחת בליגה א', אז כל מה שמביא איתו סתיו שחם לא באמת שווה.

4. הפועל כפר סבא Member

הרצליה עם כול הכבוד תראה את הסגלים של רמלה,עפולה,קטמון,ואפילו שלכם
    ואני לא ממש רואה הבדל עם קצת חיזוק טוב אפשר להישאר בליגה

5. חורחה סמבל Member

"הרצליה", אני מסכים כמעט עם כל מה שאמרת:
    במידה ויוחלט שכפ"ס תשחק בלאומית מצפה לנו עונה לא פשוטה, כי כרגע היא לא מספיק טובה וצריכה חיזוקים משמעותיים, ייקח לה זמן להתחבר וגם מהאיש על הקווים אני לא ממש מחזיק. אין ספק שכרגע על פניו הכל נראה לרעתנו.
    מצד שני, גם ליגה א' לא פשוטה בכלל ואני לא חושב שנדרוס את הליגה. יש שם קבוצות לא פחות חזקות ובעלות יתרון עלינו, כי הן מכירות את הליגה בניגוד אלינו שנצטרך זמן לעכל היכן אנחנו נמצאים. יהיה קשה מאוד לעלות משם.
    למרות שהליגה הלאומית בפתח, אני לא מכיר קבוצה שתסרב להחליף את פאחם (במידה ויש לה את המשאבים לכך), גם אם זה אומר לתת פור לליגה וללכת לעונה קשה מאוד עם סבירות לא מועטה שהקבוצה תבלה בחלק התחתון של הטבלה. אף אחת לא היתה מוותרת על הזכות הזו!
    אני מאמין שבמידה ונשחק בלאומית, הקבוצה תתחזק בצורה ניכרת ולמרות הפיגור המשמעותי מהקבוצות האחרות, לדעתי ניתן להישאר בליגה, הרבה בזכות הרוח החדשה שנושבת בקבוצה...צריך לזכור ששנה שעברה כמעט ונשארנו בליגה עם מינוס תשע נק', כשעד ינואר היה כאוס ניהולי מוחלט שפגע בקבוצה. אני חושב שאם נשחק בלאומית (והקבוצה תתחזק כראוי כפי שאני מאמין שיקרה) הסיכוי שנשרוד בליגה יותר גבוה מהעונה שעברה.
    בכל מקרה, לא משנה היכן נשחק העונה, פשוט זה לא יהיה...

6. הפועל_כפר_סבא Member

אין טעם להתווכח באיזה ליגה עדיף לנו לשחק כי סתיו כבר הצהיר שהוא רוצה לשחק בלאומית והוא פועל בנחישות רבה כדי שזה יקרה, גם שייע מעדיף שנשחק בלאומית וכמובן שגם אני.
    מקומה של הפועל כפר סבא לא בליגה א'!

7. Ice Cream חסה

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/8/13
  8. סגול בדם Member

דינו אתה זוכר מה השם של הבלם הברזילאי שננבחן אצלכם?

9. ירוקעולה Member

מישהו פה יודע מה קורה עם נס ציונה?
    האם יש להם את הכסף ללאומית? מה הסיכוי שלהם לעלות?

10. רון עמיקם Member

לא נרשמו אפילו לעונה הבאה. לא לאומית ולא לליגה א'.

11. Don Joan Roman Member

נבחנו אצלנו הרבה בלמים, האחרון הברזילאי זה לוקאס.

דרך אגב "נשמות טובות" מלחששות שאיתן מזרחי הולך להיות אצלכם ג'נרל מנג'ר, מקווה בשבילכם שזה לא נכון למרות שלזכותו יאמר שהג'ונס הזה שהוא הביא לבית"ר להיבחן הוא שחקן, חלוד מאוד, אבל שחקן.

נערך לאחרונה ב: ‏20/8/13
  12. סגול בדם Member

איתן מזרחי בהכח?

13. סגול בדם Member

עידן מקדש חתם רשמית יש למישהו רשמים עליו?ר

14. איתי שכן-טוב Member

גבוה, חזק ומשחק ראש מצויין! עוד שנתיים יהיה בלם מוביל לדעתי!

ובעניינים אחרים: הפועל אשקלון תקיים משחק אימון בחוץ מול בית"ר ת"א/רמלה ביום חמישי בשעה 18:00.

לא בטוח עד כמה נס-ציונה תוכל להעמיד קבוצה ראויה לליגה לאומית.. אם אפילו לא נסתכל על החובות שיש לה. היום במקרה יצא לי לשמוע שחייבים לדור אלקבץ הרבה כסף.. והוא לא מעוניין להגיע איתם להסדר למרות שקובי כדורי די חופר לו..

נערך לאחרונה ב: ‏20/8/13
  15. סגול בדם Member

חתם לשלוש שנים בונים עליו בתור בלם ראשון

מצב נושא:
הנושא נעול.