הליגה הלאומית 14/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏29/5/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

היה ידוע כבר ממרץ... אפילו ארקין בגמר הגביע לא הסתיר את זה

2. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

הבוקר דיברתי עם ליאור זאן,
    הוא מבקש להבהיר שהוא לא סיכם בנתניה וזה עוד רחוק מאוד מזה
    הוא קיבל הצעה, נפגש עם ראשי נתניה ודחה אותה בסיום הפגישה מכל מיני סיבות, הוגשה לו הצעה חוזרת שהוא לא החזיר עליה עדיין תשובה

ליאור רוצה מאוד להישאר בהפועל פ"ת והוא קרוב להישארות הרבה יותר מעזיבה לנתניה

3. צהוב Member

תראו, מקצועית ברור שהוא רכש רע. הוא אומנם שחקן בית של מכבי הרצליה (היה שוער שלישי בנוער אחרי איתמר ניצן וגל מסיקה) אבל כנראה שאבא שלו יעזור כספית לקבוצה. בוא נראה מה יהיה מחכה לשמוע כבר על רכש ובעיקר לשמוע שדיאמנט שוחרר

4. abcd Member

שוב אני נלאץ להתייחס פה לכתבה של ספורט5 אבל פשוט הם בערך היחידים שעוד כותבים עלינו:

ע"פ הכתבה של היום, דנין יאייש את עמדת המגן השמאלי, טופי יישאר להיות המגן הימני. מחכים לסיכום עם מנשה ונחום וההפתעה הגדולה, שריקי צפוי להישאר. אני לוקח את הכל ובעיקר את החלק האחרון בערבון מוגבל אבל אם זה ייצא לפועל... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

5. סגול בדם Member

איזה קבוצה מפחידה ללאומית

6. הקופ בישראל Member

עומר אצילי מועמד להפועל ת"א.
    http://sports.walla.co.il/?w=%2F157%2F2649168

עפ"י ידיעות ראשון (מוטי חביב)...

אלון סולטן קשרה האחורי בן ה25 מבית"ר ת"א/רמלה, מועמד לקבוצה.

7. OriRR Member

מישהו יכול לתת קצת פרטים על אצילי? לא מכיר אותו כ"כ..

8. הקופ בישראל Member

כתבתי לא מזמן...

אצילי בן ה19 הוא קשר התקפי בעל רגל שמאל.
    משחק בכנף ימין ושמאל, לפעמים גם בעמדת החלוץ.
    הוא מוכשר מאוד ונחשב להבטחה גדולה, אם הוא יתקדם זה יהיה לקבוצה בליגת העל עם מחשבה על יציאה לאירופה.
    http://www.youtube.com/watch?v=Ff6DOg0HIC8

9. henry1 Member

מקצועית, מדובר באחד הקשרים האחוריים הטובים בליגה. החולשה שלו היא האיום על השער, וזאת אולי הסיבה למה הוא מוערך בעיקר בקבוצה שהוא משחק בה ולא ע"י שאר אוהדי הכדורגל בישראל. אם היה מבקיע שערים, כנראה שלא היה בנתניה עוד לפני שנה. אחד השחקנים היחידים בנתניה בשנה שעברה שקיווינו שממנו תבוא הישועה.

הבעיה עם דג'אני שהוא פשוט עוד שחקן ישראלי מצוי בעל פוזה גדולה. שחקן שמעדיף לנפוש לפני תחילת העונה במקום להתכונן אליה כראוי (כלומר, לא מקצוען), ואחד כזה שעושה שביתות איטלקיות על חשבון הקבוצה ואוהדים שהוא "כל-כך אוהב", אם לא מתאימה לו תפיסה מסויימת. עוד שכיר חרב שאף פעם לא התחברתי אליו באופן אישי ומעניין לראות איך ישתלב בקבוצה שלכם. אם ישחקן כמו לפני שנתיים, הרווחתם תרתי משמע (גם במידה ויהיה לכם קשר עושה משחק קדמי יותר שיעזור לו בחלק האחרון של המגרש), אבל אם ימשיך את היכולת ובעיקר את הפוזה משנה שעברה, פספסתם. אני, באופן אישי, מאחל לו שיפצע במשחק הראשון ויגמור את הקריירה או לרדת לשחק בליגה לאומית. השביתה שלו ביחד עם ההיערכות שלו בתחילת העונה, היא חלק מהסיבה שירדנו ליגה, ולא מגיע לו ליהנות בזמן שאנחנו סבלנו.

בהקשר אחר, דג'אני ושות' הם דוג' שצריכה לשמש את הקהל לנו בהמשך. אין שחקן מעל המועדון, אין אלילים ותפסיקו להפוך אותם לכאלה. כולם שכירי חרב, שכשהזמן יגיע, יינטשו את הספינה ולא יסתכלו לאחור. ואין פה קשר לעלות השכר. גם אם היינו יכולים לעמוד בשכר שלו, סביר להניח שלא היה נשאר, וגם לא הייתי רוצה לראות אותו בנתניה בעונה הבאה. הוא מגעיל אותי, כי הוא מסמל את כל מה שדפוק בשחקן הישראלי. עוד שחקן שעבר בנתניה...

עושה רושם שבנתניה באמת רוצים לעלות מיידית בשנה הבאה ומינוי יוסי מזרחי היא התחלה מצוינת. הפעם אנחנו מקבלים מאמן עם ניסיון ולא אחד שחשוב שיודע הכול. ההחתמה של קובי חסן היא בינגו. שחקן מצוין גם בגילו ויתרום לנו הרבה. את החלוץ מנצרת עלית אני לא מכיר, אבל 11 גולים בשנה שעברה הם התחלה לטובה לקורות החיים. נקווה שפגענו. אני מקווה מאוד ששלו מנשה יבוא ויעזור לקובי בחלק הקידמי. אם שריקי יחזור זאת תהייה תוספת כוח משמעותית, אבל קשה לי לראות איך זה קורה.

מי שלא הייתי רוצה לראות מבין כל בורסת השמות הם:
    טופי - שאין לי מושג מה הוא קשור לענף. שיחררו בשנה שעברה היה מוצדק לחלוטין. עוד שחקן זר בינוני ומטה שרק אמירה מטופשת של ברקוביץ גרמה לכך שחלק מהאוהדים שלנו עוד מתגעגעים אליו.

ימפלוסקי את דגני - שניים מהשחקנים שגרמו לי לחשוב פעמיים אם ללכת למשחקים של נתניה, בעיקר ימפולסקי. עד שנפטרנו משני הכלומניקים (שוב, בעיקר ימפולסקי), עוד יש מחשבה להחזיר אותם? במה חטאנו? במה המהירות של ימפולסקי יכולה להועיל אם אין קשר בין המוח לבין מה שהשחקן רוצה לעשות עם הכדור? גם אוהדי מכבי חיפה הבינו שלא מדובר בשחקן כדורגל, למה לעשות לנו את זה שוב?

אמייה טגה - עוד שחקן קט-רגל במקרה הטוב. לא ממנו תבוא הישועה. אנמי, חלש, מזכיר את שבחון.

קלמי סבן - בא לעשות קופה עלינו קראת סוף הקריירה. נכון, יש לו נסיון, אבל אם נעלה, הוא עוד עלול להישאר ואז קיבלנו שחקן חילוש בעמדה שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏8/6/13
  10. איתי שכן-טוב Member

לופא קדוש כנראה עוזב את הפועל אשקלון אחרי שלא הגיע להבנות כספיות עם הקבוצה. השוער אוהד כהן בדרך לחתום...

11. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

הפועל פ"ת :
    * קובי מוסא שכבר סיכם את רוב תנאיו מתרחק מהקבוצה
    * אסי בלדוט עדיין מחכה להחלטת רמת השרון על העונה הבאה
    * ליאור זאן ככל הנראה יישאר
    * עמירן שקלים הביע את רצונו להישאר למרות ההצעה מאשדוד
    * יש רצון להחזיר את נתנאל ועקנין מלך השערים של מחנה יהודה מליגה ב' שגדל בקבוצה
    * נעשתה פנייה לשי רביבו ממכבי הרצליה אבל הסיכויים שיחתום לא גבוהים

12. הפועל כפר סבא Member

עפולה נראית בדרך הבטוחה חזרה לליגה א עם הרכש שהיא עושה
    דור כוכב ממכבי חיפה חתם ושגיא סבאג מצור שלם חתמו בעפולה

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/13
  13. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

יש קבוצות כמו אום אל פאחם ונצרת עילית שכרגע לא ברור אם יהיו בכלל קימות בעונה הבאה וגם אם כן יהיו מועמדות הרבה יותר גדולות לירידה מעפולה

14. סגול בדם Member

עפולה ווגם קטמון בונות את עצמן לא נכון לדעתי קטמון משאירה את רוב השחקנים מליגה א ועפולה מביאה שחקנים בינוניים {סלמי סבג הזה} הלאומית זה אופרה אחרת לגמרי שחקנים מליגה א לא מתאימים

15. TariboWest Member

אומנם הרכש של עפולה הוא לא מפוצץ, אבל הוא מתווסף לשלד קיים של שחקנים לגיטמיים בליגה הלאומית - עידו לוי, גבע ברקאי, שחר סימנטוב, אורן עידו, שלומי חנוכה.

לפי ספורט 5, נתניה הצליחה להשאיר את טובראנו פינאס ובן בנימין והחתימה את סביטי ליפנייה.

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/13
מצב נושא:
הנושא נעול.