הליגה הלאומית 14/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏29/5/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

חיזוק טוב של אשקלון
    בכלל עושה רושם שאתם מכוונים גבוה, מה השתנה? זה פרוספר שמשקיע העונה או שיש מישהו אחר?

2. איתי שכן-טוב Member

גם פרוספר.. אבל כשיש שנת בחירות פתאום אין בעיות תקציביות! ויש עוד סוג של גורם שאסור לי לדבר עליו...

3. abcd Member

לויטה סיכם בנתניה אבל עדיין צריך לסגור עניינים אחרונים בקפריסין כדי לקבל שחרור. לפי וואן מחר יש פגישה עם ערן לוי ככה שאם הוא יחתום אני מאמין שזה יקרה שם. בן בנימין צפוי לעזוב

4. Burrito Ortega Member

מה הסיכויים שלוח המשחקים הזה אמיתי?. מתי בדרך בכלל מפורסם לוח המשחקים? (לטובת אלה שפעם ראשונה בלאומית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ).

5. הרצליה Member

לפי מה שאני ראיתי לוח המשחקים יתפרסם ביום רביעי הבא(3.7).
    נתניה קצת נסחפת עם כל ההחתמות האלה, יותר מדי שחקנים עם שם יכולים רק לפגוע בטווח הארוך, יש להם כבר עכשיו בלי שליו מנשה וערן לוי סגל שצריך לעלות לליגת העל בקלילות, אין צורך להגזים.

6. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

יותר מידי אגו בקבוצה אחת
    לדעתי, כל החתמה כזו רק מקטינה את הסיכוי שלהם לעלות בקלות

7. tom kashty Member

8. henry1 Member

אני דווקא מקווה מאוד שערן לוי יחתום אצלנו. אין שחקן עם איכות כמו שלו בליגה הלאומית ואין הרבה כאלה בליגה הראשונה. האיכויות שלו לא באות לידי ביטוי בריצה על הקו או העברת חמישה שחקנים בדרך לשער, אלא בחוכמת משחק, מסירות מדוייקות ובעיטות אימתניות. הוא יכול להיות ההבדל במשחק פושר של 0-0 לבין ניצחון דחוק. בכל הנוגע לאגו בין השחקנים בשביל יש מאמן מנוסה כמו מזרחי ולא טירון כמו בנין.

יחד עם זאת, אני מקווה שבן בנימין כן ישאר. דווקא בגלל שהקבוצה כנראה תהייה משופעת כוכבים ביחס לליגה השניה, צריכים שחקנים אפורים כמו בנימין שיעשו את העבודה השחורה. כרגע לא עולה לי בראש אלטרנטיבה, כולל צלישר שצריך עדיין להשתפשף.

9. הפועל כפר סבא Member

לא קיבל דקה אחת בכפר סבא אז לא יכול להגיד מה היכולות שלו..

10. צהוב Member

כל מה שאמרת על ערן לוי נכון לדעתי אבל קובי חסן מאוד דומה לו בסגנון המשחק ובעמדה וגם הוא לא זז על המגרש הרבה ואין מקום לשניהם. דווקא החתמת קשר אחורי איכותי שישחרר את השחקנים האיכותיים שהחתמתם לחלק הקדמי נראה לי יותר חשובה כרגע

11. abcd Member

ערן לוי יכול לשחק גם חלוץ כמו שהוא היה קצת בבית"ר. אני זוכר במשחק שלנו נגדם בנתניה הם פשוט העיפו עליו כדורים 90 דקות ואי אפשר היה לקחת לו עם הכח שלו, כמה שניסו להיצמד אליו זה לא עזר ובפעם היחידה במשחק שהוא קיבל כדור לבעיטה הוא נתן גול שאני לא חושב שיש עוד שחקן בארץ שמסוגל לתת.

לא יודע למה לא עובד הוידאו אבל הנה הגול http://www.youtube.com/watch?v=OGvJ6FViLrE

קובי חסן יכול להישאר באמצע. גם לי חבל על בן בנימין דווקא היה יכול לעזור למרות שבכל מקרה לדעתי היה צריך להביא עוד קשר אחורי שיחזיק את האמצע. יש שמועות לא מבוססות על זה שגזל מועמד, לדעתי אם יגיע בתוספת כל המועמדים(שעדיין אף אחד מהם לא חתם!) אנחנו על הנייר נהיה הקבוצה הכי טובה בליגה השניה בכל הזמנים.

אבל כמו שאמרתי מועמדים יש בשפע, בינתיים שני שחקנים חתמו - קובי חסן ורן רול.

נערך לאחרונה ב: ‏25/6/13
  12. איתי שכן-טוב Member

לפי מה שאני מבין גם גילי בלומשטיין בדרך אליכם..

13. abcd Member

שמעתי על זה גם משהו אבל האמת שאני לא מכיר אותו, מי הוא? מה הוא?

14. Ice Cream חסה

לירון דיאמנט עבר ממכבי הרצליה להפועל ר"ג. חזי דילמוני סיים השאלה בבית"ר רמלה ועבר מהפועל רמת גן לקרית שמונה.

15. הרצליה Member

:aaa021:

מצב נושא:
הנושא נעול.