הליגה הלאומית 14/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏29/5/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. סגול בדם Member

פיטרו את סלמן עמר בגלל שהוא מאמן שמנמיך צפיות ופחדן. בואו נבהיר אחת ולתמיד מה היה בפגישה.
    דודו חזר מחו"ל הוא וגל וסלמן נפגשו פגישת עבודה סטנדרטית לשמוע מה הולך בקבוצה במהלך הפגישה הגיעו לדבר על לאן אפשר להגיע העונה הליגה לא משהו ויש לנו קבוצה טובה שעם עוד 3 שחקנים איכותיים יכולה לעלות זה מה שדודו וגל אמרו סלמן אמר שבחינתו הקבוצה לא צריכה חיזוק ןיכולה להנצל מירידה דודו אמר שהוא יביא בלם קשר וחלוץ איכותיים או עכשיו או בינואר ואז נתמודד על העלייה סלמן סירב בתוקף וטען שזה "עלול לפגום במרקם החברתי הנהדר של הקבוצה " אוי באמת? אז לגל נשבר והוא שלח אותו הביתה סלמן עמר הוא מאמן שפוחד מציפיות בינוני מאוד זאת הסיבה שהוא פוטר

2. סגול בדם Member

ודני ניראון ימשיך עד סיום העונה אחרי שמשא ומתן עם מחפוד פוצץ

נערך לאחרונה ב: ‏2/11/13
  3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינואר של העונה שעברה הנהלת הפועל ירושלים הציעה לסלמן עמר את ברוך דגו, ליאור אסולין, גולן חרמון ועוד כמה שחקנים בכירים לליגה הלאומית והוא דחה אותם על הסף באותה טענה שזה "עלול לפגום במרקם החברתי" והעדיף להישאר כמעט עם אותו הסגל שהתחיל את העונה במקום להתחזק משמעותית(מה שהיה עשוי לסדר לו עליית ליגה).

למרות שדודו דהאן וגל יוסף הם לא שניים האנשים הכי ישרים בכדורגל הישראלי אני חושב שדווקא הגרסא שלך נכונה כי היא דומה בדיוק למה שקרה בעונה שעברה בהפועל.

4. סגול בדם Member

זה האיש מפחד מציפיות

5. איתי שכן-טוב Member

אני עד עכשיו מתקשה לשחרר את מה שקרה אתמול בנתניה.. אני לא מפסיק לראות את השידור החוזר ולאכול את עצמי. מילא לא שרק לנו לפנדל בנגיעת יד של טובול בדקה 62.. הייתה נגיעה על הקו וזה אומר פנדל! אבל מה שקרה בתוספת זמן זה פשוט בלתי ניתן לתיאור.

אני מבין ששופט הוא בן אדם והוא יכול לטעות.. אבל הוא פשוט פחד לקפח את מכבי נתניה! הוא שופט צעיר חסר ניסיון ושמסתכלים עליו מהיציע (יו דאלאס) הוא פשוט פחד לטעות.. והאינסטינקט זה לתת לקבוצה הגדולה יותר.. כי אז יהיה פחות רעש. בלחץ של כמה שחקנים הוא פשוט שינה את ההחלטה למרות שהיה הרבה הרבה יותר קרוב לאירוע מהקוון.

והוא לא היחיד. השופטים בליגה הלאומית זה משהו מחריד! המשחקים כמעט ולא מצולמים אז מי יכול לבוא אליהם בטענות?! בכל שבוע קרייזי מעלה פה תקציר של המשחקים שלהם.. ובכל שבוע רואים טעויות קשות של שופטים!

שברתי את הטלפון שלי מעצבים שהשופט שרק לפנדל.. פשוט כואב הלב!

עריכה: דיברו על העניין גם בשבת ביציע. לפי משה פרימו.. שלו מנשה ועידן שריקי רצים לקוון ואומרים לו: "כל המדינה רואה אותך.. ואם לא תיתן פנדל אתה תגמור את הקריירה".

נערך לאחרונה ב: ‏3/11/13
  6. matanbl22 Member

לא אמרתי שלוזון בסדר
    פשוט רוצים להבריא את הכדורגל ומגיע עוד זבל במקומו
    עלק רפורמה

7. hapoelj Member

לא יכולתי להישאר אדיש להודעה הזו כי זאת פעם ראשונה שאני רואה אוהד של קבוצה אחרת בא ושם לאוהדי קטמון מראה מול הפנים.
    אני כאוהד שנשאר בהפועל ירושלים תמיד נתקל בתגובות שמשמיצות אותנו ומהללות את אוהדי קטמון, אבל כבר התרגלתי לזה שאנשים טובים בלחלק ציונים לגבי דברים שלא נוגעים אליהם.
    כיף לדעת שיש כמה אנשים שם בחוץ שנמצאים בצד שלך.

8. ייא Member

אסולין בדרך לנסצ

9. ייא Member

אחרי שניצחון שני העונה חמק ממכבי יבנה, המורל עדיין גבוה. מחר תארח מכבי יבנה את הפועל נצרת עלית - יש ניחושים לתוצאה?

http://bit.ly/HnsvT8

10. סגול בדם Member

יבנה לא מפסידים מחר ירושליים וקטמון מנצחים תחושת בטן

11. הקופ בישראל Member

רביב ספיר בצינון? התעמת עם אוהד של ראשל"צ

הבעלים לשעבר הצהיר שהוא עוזב ורץ לתפקיד יו"ר ההתאחדות, אך בינתיים הוא מגיע למשחקים ורב עם אוהד.

אוהדי ראשל"צ דאגו להפיץ סרטון, בו נראה ספיר בסיום המשחק יורד לכר הדשא מיציע הכבוד באצטדיון באשקלון, בו התקיים המשחק, ומתעמת עם אוהד קבוצתו.

ספיר ניסה להסביר מדוע ירד לכר הדשא: "בגלל המיקום של תא הכבוד באשקלון איך לך ברירה אלא לרדת. אני אבל כבר לא קשור לקבוצה".

אגב, מאחורי הקלעים ידוע כי ספיר עדיין מעורב מאוד בקבוצה שלו, שסובלת מבעיות מקצועיות לא פשוטות בגלל שהיא לא חוזקה כראוי, וכן היא חייבת כסף לשחקניה. בשיחות עם מקורביו מאשים רביב את ההתאחדות לכדורגל בכך שהיא לא מעבירה לקבוצות את מה שהיא הבטיחה, והן כתוצאה מכך סובלות, כי אין להן את כל הכסף לתשלום משכורות עבור השחקנים.

לצפייה בסרטון מONE

http://one.co.il/Article/224968.html

בשבת במשחק של הנוער נגד מכבי חיפה, הוא שוב היה על הדשא. מה התירוץ הפעם?
    https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hpho...267422569_n.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏4/11/13
  12. הקופ בישראל Member

ההתאחדות: טענות ספיר תמוהות, יש להם יתרה

בהתאחדות הגיבו להאשמות של בעלי הפועל ראשל"צ, שטען כי הכסף לא עובר לקבוצות כדי לשלם משכורות: "160 אלף ש"ח הועברו, יש יתרה של 48 אלף"

http://www.one.co.il/Article/224985.html

תראו את התגובה של מסאי דגו, שחקן עבר בהפועל ראשל"צ וכיום בהפועל קטמון.

Mesay Dego אני אף פעם לא מגיב אבל כואב לי מאוד על המועדון והקבוצה הזואת ובתור אחד ששיחק בקבוצה עונה וחצי טובות ועזב רק בגלל בעיות עם רביב שלא קשורות מקצועית ואחד שהוא תושב ראשון כבר 8 שנים. חיבים להעיף את הבנאדם הזה מהכדורגל ובמיוחד מהפועל ראשון כי הוא בא לעשות כסף נטו ולא שום דבר אחר!אני היום משחק בהפועל קטמון ירושלים ומאוד נהנה ואף פעם לא ראיתי מועדון יותר מסודר ויותר כיף שהאוהדים הם בעלי הבית ושילמו מכספם כדי לנהל את הקבוצה ולא יושב שם בנאדם אחד ששם זיין על אוהדים שאוהבים את הקבוצה מגיל אפס!תעשו הכול לעשות את מודל הפועל קטמון בראשון כי בעיר כמו שלנו יש לפחות 5 אלף שיושבים בבית ומתים לחזור למגרשים וברגע שהם יקנו מניה באלף שקל והם יחליטו מי יהיה המאמן וכול ההחלטות יתקבלו באהבה אתם תיראו מועדון ענק כי יש בראשון תנאים ואצטדיון שאין באף מקום אחר!שיהיה לכם בהצלחה ולמרות שחפרתי הפועל ראשון תמיד תישאר בלב שלי והלוואי שבעוד שנה שנתיים כול מה שכתבתי פה יתגשם בע"ה כי יש כמה אוהדים שאני מכיר אישית ויודע טוב מאוד כמה כואב להם כבר 5 שנים.לפעמים חלומות

https://www.facebook.com/lovemyorangeteam/p...otal_comments=7

13. Echte Liebe Member

בושה שנותנים לבן אדם כזה בכלל לחשוב על לרוץ לניהול הכדורגל בארץ. אם הוא ייבחר, אני רואה עוד כמה שנים רעות של אינטרסים, שוחד, ועוד גועל בהתאחדות.

14. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

הבנאדם רק אמר שהוא רוצה להיות בעוד שנתיים יו"ר ההתאחדות כבר החלטתם שהוא יהיה?

הוא צריך קודם כל לעמוד בראש סיעת הפועל
    ולהעיף משם את שטרן חלובה זה מסובך כמו להעיף את אבי לוזון אם לא יותר
    הבנאדם קיבל שם כבר קביעות והכל שם מסריח ונקבע מתחת לשולחן

אין לרביב ספיר שום סיכוי

15. הקופ בישראל Member

מאת: עוז מלכה | 04.11.13 | 19:55

פרסום ראשון: תלונה במשטרה נגד רביב ספיר על איומים

הרוחות בראשון לציון לא נרגעות. אחרי שסרטון ובו העימות בין רביב ספיר לאוהד הקבוצה הודלף לרשת, החליט אותו אוהד להגיש תלונה במשטרה ראשל"צ כנגד הבעלים בטענה כי האחרון איים עליו.

http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=8719

---

דף הפייסבוק של המועדון ייסגר בתוך 14 יום.

https://www.facebook.com/HapoelRishonLeZion...580906705310650

נערך לאחרונה ב: ‏4/11/13
מצב נושא:
הנושא נעול.