הליגה הלאומית 14/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏29/5/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. HapoelRG Member

הרכב גרוע?אני בהלם שאתה מעז להגיד דבר כזה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
    אולי המאמן לא מספיק טוב,אולי הוא מזלזל בליגה הלאומית והוא חושב שהיא קטנה עליו.

2. סגול בדם Member

ולגבי מחפוד לדעתי הוא היה היום והוא יושב מושלם על התפקיד עם נסיון ידע יש לו אני מאוד מחזיק ממנו דודו החליט לקחת צעד אחורה בעל הנוגע לניהול משחקים הווא עדיין יזרוק הוראות אבל יביאו מאמן רציני ומחפוד הוא האיש שיכול לקחת אותנו צעד אחד קגימה

3. abcd Member

קיבלנו פנדל מתנה בדיוק כמו שר"ג קיבלו פנדל מתנה נגדנו לפני שבועיים, ההבדל הוא רק בדקה.
    מאחל לאשקלון לנצח בעזרת השופט את הפועל ר"ג וכולם יהיו פיטים.
    חוץ מזה שאם מאוולי היה מורחק כמו שהגיע לו כל זה היה נמנע, נו מילא..

בקשר למשחק, אנחנו הקבוצה עם הכי פחות קילר אינסטינקט בעולם! דקה אחרי ה-1-0, 4 שחקנים מול בן שאנן ואפילו לא מייצרים בעיטה! איך אפשר?!?!
    מתי נפסיק להיכנס לפאניקה מגולים שאנחנו מבקיעים?

4. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

4 שחקנים? אתה רציני?!? ערן לוי אחד שחשב שהוא מסי וניסה לעבור את כל העולם ובסוף יצא עם הכדור החוצה
    כל מי שעמד עם צהוב לידו לא שייך להמהלך בכלל זה התחיל בחטיפה של ערן לוי ונגמר אצל ערן לוי

בכלל, ערן לוי הכי חלש במגרש
    קובי חסן מרגע שנכנס היה הכי טוב על הדשא
    שבוע שעבר ראיתי שכתבתם שבלי ערן לוי אתם לא אותה קבוצה אז וואלה גם עם ערן לוי אתם חלשים באותה מידה
    קובי חסן חייב לשחק מההתחלה.

5. הרצליה Member

5-0 קליל נגד קבוצה שבאמת לא האמנתי שהיא חלשה ברמות כאלה, בכל פעם שמכבי הרצליה באמת רצתה להבקיע שער היא עשתה את זה.
    ממשיכים בדרך הנכונה, בדרך כלל מכבי הרצליה יודעת לפשל במשחקים מהסוג הזה, יש מספיק דוגמאות לזה בשנים האחרונות במיוחד לאחר הניצחון הגדול בשבוע שעבר ובגלל זה לא הייתי רגוע בכלל לפני המשחק הזה.

העיקר שניצחנו ובקלות, שבת שלום.

6. abcd Member

אין ספק שערן לוי חירבן את המהלך הזה, מהזוית שלי זה היה נראה שהם רק צריכים לבחור מי בועט לשער.
    בקשר לקובי חסן, אם אני לא טועה הוא פתח העונה בשני משחקים ובשניהם לא היה מבריק. לעומת זאת כשהוא עולה מהספסל זה בדרך כלל כבר נראה הרבה יותר טוב(להוציא את הביזיון בטדי שהוא כבר התנצל עליו).
    בנוגע לערן לוי הוא עוד יביא לנו הרבה נקודות(מי כמוך יודע) וגם כנראה יעלה לנו בכמה, זה השחקן לטוב ולרע. אני עדיין חושב שעדיף איתו על בלעדיו, בינינו אם הוא לא היה דפוק הוא לא היה בלאומית ואם הוא לא היה "מלא" אז הוא כנראה גם לא היה בארץ.

7. henry1 Member

משעשע לראות איך כל העכברים יוצאים מהחורים פתאום. כששפטו נגדנו בצורה שערורייתית הרבה הרבה יותר מטעות שהייתה היום (אפילו עוד לא ראיתי בטלוויזיה. מעניין גם אם הייתה נגיעת יד של טופי בגול אשקלון והיא מצדיקה כדור חופשי) כולם שתקו. אבל כאשר, לראשונה עונה, שופט טועה לטובת נתניה, כולם קופצים.

אם אנחנו בושה, אז מה אתם? אני בטוח שהרבה אנשים רוצים שאנחנו נעלה, מעניין איפה הם היו במשחק מול ר"ג. אפשר לחשוב שבשנים שלכם בלאומית אף שופט לא טעה לטובתכם, תמיד רק קופחתם...מסכנים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

אני גם בטוח ששחקן של נתניה שילם לקוון כדי שישנה את ההחלטה. זה בוודאי היה המו"מ הכי מהיר בהיסטוריה...

לגבי המשחק, הרכב הזוי שלנו במחצית הראשונה, כולל רוטציות הזויות - צלישר מגן ימיני וטופי בקישור? מה יהיה יוסי? שני קשרים אחוריים במשחק ביתי? מול מי אנחנו משחקים, ברצלונה?

במחצית השניה כבר ניראנו הרבה יותר טוב, וככה זה ששחקנים עם יכולות, כמו חסן, מנשה וערן לוי, משחקים ביחד. אהבתי את החילוף של לוי באקסברד, בניגוד גמור לחילוף הגרוע משבוע שעבר.

בשבוע שעבר קובי חסן שיחקו מהתחלה והיה חושך. ערן לוי וקובי חסן צריכים לשחק ביחד. ראינו שזה אפשרי, רק שהמאמן צריך לשנות גישה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/11/13
  8. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אתה יכול להשוות את הסגלים של שתי הקבוצות? חוץ מזה שאנחנו בושה וחרפה ואני כותב את זה אחרי כל משחק
    אבל הסגל שלכם צריך להראות הרבה יותר, אני לא מאלה שמצפים שתדרסו את הליגה כי אני יודע שזה בלתי אפשרי בליגה הזו אבל לפחות שתראו יכולת טובה אפשר לצפות?

תשע מחזורים אפס יכולת, תגיד לי אתה ותהיה אובייקטיבי באיזה משחק הייתם טובים? כל הנצחונות שלכם זה מזל

היה לכם כמה דקות טובות נגדנו במחצית הראשונה ובשנייה הייתם חושך
    היה לכם כמה דקות טובות נגד קטמון ובשנייה הייתם קטסטרופה
    נגד לוד, רמת גן, אשקלון והרצליה ראיתי את המשחקים שלכם ולא ראיתי קבוצה שאמורה לעלות ליגה בהליכה זה נראה הרבה יותר כמו קבוצת אמצע טבלה
    קבוצה עם סגל שלכם צריכה לפחות להראות כדורגל חיובי למרות שאתם בוכים שחסרים לכם שחקנים גם אלה שיש לכם בכל עמדה הם שחקנים שכל קבוצה בליגה הייתה לוקחת ( גם את צלישר )

והפנדל היום היה הרבה יותר שערוריה מכל השריקות ששרקו נגדכם נגד רמת גן ובדקה הכי קריטית במשחק
    ות'אמת אני לא זוכר שאנחנו קיבלנו שריקה כזו משופטים או שריקה שהייתה לטובתנו ונתנה לנו 3 נקודות במתנה.

9. yakov_y YNWA

אני בטוח שלא ראית את המשחקים שלנו העונה והתוגבה שלך נובעת מהתקשורת שעשתה אותנו מושלמת ומה"שמות של השחקנים".
    לויטה שוער אדיר, פינאס לא יודע לעשות הגנה, ליפנייה משחק אחד מצוין ומשחק אחר כך חלש, עידו לוי בתקופה רעה כבר הרבה זמן, טובול שחקו סביר לליגה הלאומית, ז'אן מצוין, מנשה השחקו הכי חלש שלנו בהתקפה העונה, אברג'יל בדיוק כמו ליפנייה, קובי חסן טוב, ערן לוי הכי חלש בקבוצה אחרי שלו מנשה ועידן שריקי משחק לא בתפקיד שלו ומציג יכולת חלשה.

ההרכב הזה ייעלה אותנו ליגה אבל עדיין הוא הרכב לא טוב שצריך חיזוק בלא מעט מקומות, הרכב לליגת העל או הרכב שידרוס את הליגה הוא לא, אם נעלה נצטרך להחליף כמעט את כל ההרכב.

10. הקופ בישראל Member

ראשון ממשיכה להתרסק כל הדרך לליגה א', היום הגיע ההפסד ה6 להפועל ר"ג 0-1 (נערך באשקלון עקב שזרוע) לעיניי פחות מ100 אוהדים.

אוירה וכדורגל מבריק לא היו שם. ר"ג ניסתה ליזום יותר ברוב שלבי המשחק, לחמן המשיך בשיטת הכדורגל העקר עם בעיטות סתמיות כלפי מעלה.

שער של אסייג בדקה ה73 הכריע את המשחק.

11. HapoelRG Member

אני חייב להודות שאני קצת המום ממה שאתה אומר.
    תסתכל על ההרכבים של שאר קבוצות הליגה.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מאמין שהיתה פארסה מטורפת על כל נושא אום אל פאחם שיורדת בצורה יותר מבזה ממה שהיה אפשר, ודינה של הפועל כפ"ס היה תואם, בעוד הפועל כפ"ס כלל לא בטוח שתעלה בכלל.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

HAPOELRG היית באשקלון? יש לך איזשהו מושג לתת תיאור איך שיחקתם תחת גיא היום? ניצחון 2 ב-3 משחקים לא? כשבשבוע הא יש לכם הזדמנות להתקרב לאיזור הצמרת עם משחק מול עפולה.

14. HapoelRG Member

הקבוצה עדיין נראית זוועה,כמו ב2 המשחקים הקודמים.
    המשחק היום היה כמעט העתק של המשחק נגד א.א.פאחם, ר"ג שלטה ברוב דקות המשחק וראשל"צ לא היו קרובים להבקעת שער, אבל היום גם ר"ג לא הגיעה להרבה הזדמנויות בניגוד לשבוע שעבר.
    דיאמנט ממשיך להיות השחקן הכי גרוע בקבוצה אבל ממשיך לסיים 90 דקות.
    הזרים של ר"ג לא רעים בכלל כמו גם כמה שחקנים צעירים של הקבוצה, חבל שאין חלוץ בר"ג,זה זועק לשמיים!

עדיין אי אפשר להתרשם מגיא, תיקו נגד נתניה עם 9 שחקנים זה לא ממש מרשים אבל זה היה כמה ימים בלבד אחרי שהוא מונה, וניצחון דחוק על שתי האחרונות בטבלה זה גם לא משהו שניתן להתרשם ממנו יתר על המידה.
    נקווה לטוב בהמשך.

15. henry1 Member

לגבי החלק הראשון, מסכים איתך ברוב הדברים. כל העונה אני רושם שאנחנו נראים לא טוב ושאנחנו צריכים להיראות הרבה יותר טוב. להגיד שכל הניצחונות שלנו במזל? ממש לא! למען האמת, לא היה שום מזל בכל הניצחונות. לנצח כמה פעמים בדקות הסיום מראה על לא מעט דברים - אופי, יכולות, כושר גופני..., מזל הוא לא חלק בזה. אולי טיפה. תלוי גם מי מתסכל על זה.

אבל להגיד שהפנדל היום היה שערורייה גדולה מכל מה שקרה נגד ר"ג, זו בדיחה. לקבל פנדל שלא היה מול ר"ג, אדום ישיר אח"כ, לשרוק נגדנו כמעט בכל מהלך ובכל המשחק הטעון הזה להוציא צהוב אחד בלבד לר"ג, זו שערורייה גדולה הרבה יותר. אז השופט בא עם מטרה אחת. היום פשוט הייתה טעות. טעות גורלית, אבל טעות.

דרך אגב, אנחנו לא בוכים על שחקנים שחסרים, אלא מתלוננים על הרכבים וחילופים לא נכונים (לא במקרה של היום לשם שינוי). ובעניין צלישר, הייתי משאיל לכם אותו בחינם בינואר ומשלם לו את המשכורת. בתור קבוצה שאמורה להתמודד איתנו על העלייה, זה רק יכול יעזור לנו.

מצב נושא:
הנושא נעול.