הליגה הלאומית 14/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏29/5/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Echte Liebe Member

סגול, מי המאמן החדש של הכח?

2. Don Joan Roman Member

בפועל המאמן תמיד היה דודו דהאן, אתה מתכוון מי עומד בפרונט

3. חורחה סמבל Member

סגול, אני יכול להמליץ על בנאדם שיש לו ניסיון רב בלהיות סמרטוט וישמח להגיע לוינטר:
    שייע פייגנבוים!
    קחו אותו, באמאשך...

4. סגול בדם Member

עד הפועל פ"ת כבר יהיה מאמן ואת שייע ה"מאמן" שמור לעצמך

5. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

מקורבים למחפוד טוענים שפניתם אליו ואם זה נכון אז זה אפילו מצחיק
    למרות שזה מתאים כי מחפוד הוא הבובה הכי גדולה שאתם יכולים למצוא ודודו דהאן יכול לסובב אותו על האצבע כל יומיים ולהחליט בשבילו מי ישחק ומי לא... זה מאמן שכבר קיבל פעם הוראות בsms מהיציע..

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מעניין אם היה לאסולין בחוזה סעיף יציעה לחו"ל...

7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

8. איגור .פ. Member

הקוון משה פרץ צריך להיות מורחק לצמיתות מהכדורגל,הרס את העונה הרס את הליגה,קוון מושחת,בטוח אחד השחקנים של נתניה הבטיח לו לשלם אם יגיד שהיה פנדל.

יו דאלאס צריך לדאוג שהשופט הראשי והקוון משה פרץ יורחקו לצמיתות מהכדורגל.

נערך לאחרונה ב: ‏1/11/13
  9. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

כל אוהדי נתניה שבכו אחרי המשחק נגד הפועל רמת גן נגד שיפוט אני מקווה שאתם מרוצים

כואב הלב על אשקלון, למרות שכל שבוע הקבוצה שלי נדפקת מטעויות כאלה עדיין אני מתקשה להאמין שזה קורה
    לחקור את הקוון הזה על מכירה, אני לא צוחק.

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו בהתאחדות רוצה לעלות את נתניה בכוח, לא מספיק הגלקטיקוס שלהם.

זה לא טעות שיפוט ראשונה.

והכי עצוב שפשכצקי משוכנע שהיה יד שרואים בבירור את היד מונפת הצידה והכדור פוגה במותן/בטן

11. איגור .פ. Member

היה יד לא היה יד מה שהיה היה מחוץ לרחבה בבירור רואים תשימו לב לצל של השחקן בזמן הכביכול יד הוא היה מטר מחוץ לרחבה, הקוון משה פרץ שצריך להיות בחקירה,מורחק לצמיתות מהכדורגל וגם אם הוא מכר את המשחק להכנס לכלא לכל החיים.

12. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

היה יד וגם אם הכדור קפץ לשם במקרה זאת יד כי היא מופנת באויר הצידה ולא צמודה לגוף
    אבל זה היה מטר מחוץ לרחבה והשריקה הראשונה של השופט שהיה הרבה יותר קרוב מהקוון ובעמדה מצויינת הייתה נכונה מאוד

הקוון הטעה אותו ולא יודע זה היה נראה מאוד מסריח כי הוא לא אמר לו ישר לקח לו שם 2-3 דקות עד שהוא הודיע לשופט כאילו הוא בעצמו לא היה בטוח

נתניה בושה ומשחקת בושה אבל כנראה שמישהו רוצה שהיא תעלה.

13. yakov_y YNWA

ההילוך החוזר מבלבל כי השחקו מסתיר עם הגב שלו אבל הייתה נגיעת יד, עובדה גם שהשחקו הזיז את היד בזמן שהכדור פוגע בו וגם לא התנגד להחלטת השופט.
    בקיצור אתה לא יכול להגיד שלא היה יד אם לא ראית איפה הכדור פגע, אגב גם פרוספר אמר שהיה יד.

אגב, למה אף אחד לא מדבר על היד של עוז יפרח? אל תגידו לי שזה לא יד כי הכדור של ערן לוי היה מסוכן ובדרך למסגרת.

בקשר אלינו, כל כך מאכזב יוסי מזרחי, מההתחלה ידעתי שהסגל נבנה בצורה בעייתית, שוער גדול שאני לא מחליף בעד אף שוער בארץ לא משנה או זר או ישראלי, מגנים ובלמים חלשים, אין קישור יותר אפור מהקישור שעלה היום במשחק, צלישר מקבל קרדיט מוגזם, אין קשר אמצע טבעי, שלו מנשה מסורס בעמדה לא שלו, קובי חסן בספסל, חלוצים שמשחקים בכנף כולל עידן שריקי המשמעותי שמסורס בדיוק כמו שלו מנשה, לא מבין את יוסי מזרחי, כמה טעויות...

בקשר אלינו, יוסי מזרחי מאוד מאכזב עד עכשיו למרות שזה לא מפתיע אותי, ידעתי שהסגל נבנה בצורה בעייתית, מההגנה החלשה והאיטית דרך הקישור האפור (!) וההתקפה הצפופה שכוללת רק קשרים התקפיים וחלוצים בלי אף קיצוני טבעי כמעט.
    במשחק היום עלינו עם מרכז השדה הכי אפור שהיה אפשר להרכיב, ליאור ז'אן הוא בלם ואם מסיטים אותו לקישור אז זה רק בתור גרזן, צלישר זה שחקו כל כך גרוע גם מבחינה הגנתית וגם מבחינה התקפית שמשחק רק בגלל שהוא שחקו צעיר ונתנייתי, הוא אפילו לא גדל אצלנו אלא בנוער של בית"ר טוברוק, אגב, בנוער הוא שיחק כבלם. עידן שריקי שוב משחק באגף שמאל במקום לשחק כחלוץ, איך אפשר לא לראות את זה שהוא לא קשר?!

ההרכב שצריך לשחק באופן קבוע:
    לויטה;
    טובול, לוי, ליפנייה, פינאס;
    מנשה, ז'אן;
    לוי, חסן, אברג'יל;
    שריקי;

הרכב גרוע אבל אין מה לעשות, שתי המגנים היחידים בסגל למרות שפינאס גם לא מגן בכלל, עידו לוי הבלם הכי פחות גרוע בסגל, ז'אן קשר אחורי כי אין אף אחד ראוי בתפקיד הזה, כנ"ל שלו מנשה, אין לנו אפילו קשר אמצע טבעי, ערן לוי בשמאל בגלל קובי חסן ועידן שריקי שיכולים לשחק רק בעמדה אחת וזה לא אשמתם, שם הם הכי טובים.

נערך לאחרונה ב: ‏1/11/13
  14. oFiRzZz Member

מה קרה יצאתם מהחורים?
    שנתניה קופחה בצורה שערורייתית נגד רמת גן שתקתם.
    מה גם שהשופט הזה שרק שריקות מעוררות מחלוקת היום - לשני הצדדים.

--

בקשר לקבוצה.. לא טוב, לא טוב.. היו לנו דקות טובות אבל זה לא מספיק.. מקווה שיחשבו על שחקנים לינואר מעכשיו, בעיקר לדעתי בקישור האחורי כי עם כל הכבוד צלישר לא מספיק טוב.

15. סגול בדם Member

משחק לא טוב היום מול קבוצה טובה עם שלושה זרים מעולים עם קצת יותר מזל היינו יכולים להוציא יותר אבל האמת הפעם אני עושה להם הנחה למי שלא מעודכן זה היה המשחק השלישי בתוך שבוע ימים ולקבוצה שאין בה עומק זה קשה מאוד סה"כ תוצאה סבירה עם הפנים קדימה למשחק מול הפועל פ"ת

מצב נושא:
הנושא נעול.