הליגה הלאומית 09/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏11/7/09.

1. The best of The best Member

אני לא יודע מאיפה המציאו את זה בעיתון שהיו 400 אוהדים בנס ציונה, 400 זה באמת הממוצע שלנו שהוא מאד מביך אבל השבוע היו למעלה מ800 כשכל היציעים התחתונים מלאים וגם יציע האורחים מראשל"צ (100 אוהדים לבד) היה יחסית גדוש.
    חבל רק שהתוצאה לא הייתה כראוי

2. הפועל_כפר_סבא Member

עזבו חבר'ה חוץ מכפר סבא וקרית שמונה + הבלחות מדי פעם של נס ציונה ואשקלון אין אף קבוצה בליגה שמסוגלת לחצות את ה-400 איש למשחק.
    אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק..

3. הפועל_כפר_סבא Member

דרך אגב כשאני מדבר על קהל כפר סבאי אני מדבר על קהל כזה שבשנת הצילום (2008, שזו השנה האחרונה שלנו בליגת העל) היו נראים ביציע הרבה מחזות כאלה:

http://www.uploadfileyou.com/files/64t7eapwd6iroujon3ar.Xxx

4. wings Member

למה ללכת רחוק?
    תסתכל מה קורה בליגת העל במשחקים של רעננה, מכבי פ"ת, הפועל עכו, אחי נצרת, וכו' וכו'.

5. הפועל אשקלון =] Member

נתוני הקהל בלייגה מאוד מאכזבים!

מקווה שמוצאי שבת נגד נצרת עלית יבוא הרבה קהל..

6. The best of The best Member

בהתאחדות לכדורגל הגדילו ראש ומאפשרים עכשיו לקבוצות ליגת העל והליגה הלאומית להפקיד חוזי שחקנים היום ומחר על מנת שישחקו בשישי ושבת.
    בנס ציונה למשל עשוי לשחק מחרתיים טקינאצ'י הזר הגיאורגי שהובא מרמת השרון.
    לגבי 2 הגיאורגים האחרים שנחשבים לשחקנים מצויינים יש בעיה עם השחרור הבינלאומי ואם הוא יגיע מחר בשעה סבירה יכול להיות שנראה גם אותם בשישי.

7. kfiros Member

המצב בליגת העל באמת רע אבל זה כבר דיון אחר.. בכל זאת בכל מחזור תמצא שם לפחות משחק אחד שמגיעים למעלה מ8,000 אוהדים. בלאומית, אתה מצפה באופן יחסי שיהיה לפחות משחק אחד עם למעלה מ2,000 צופים. זה קורה? אולי קריית שמונה הצליחה לגרד את ה1,000 במחזור האחרון..
    מצב של 300-400 אוהדים בממוצא למשחק בליגה הלאומית זה מצב עגום! גם בתקופה הקודמת של 16 קבוצות בלאומית לא היה מצב כזה.

אם המצב של ליגת העל רע בעניין הזה, המצב בלאומית אנוש.

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

9. איתי שכן-טוב Member

אדיר דנין מבית"ר כפר-סבא חתם בהפועל אשקלון, ויצטרף ברשימת הרכש לחלוץ הקמרוני אריק רומאו.

10. The best of The best Member

בנס ציונה חתמו 3 גיאורגים גאגא טאקינאצי מרמת השרון ועוד שניים שיוכלו לשחק רק ביום שלישי מול בת ים.
    בנס ציונה הודיעו לאנתוני פארקר שהוא משוחרר ולא תאמינו כי אני לא מאמין גם, חצי ליגה רודפת אחרי הנגר הניגרי הזה רמת השרון ביתר שמשון מכבי הרצליה עירוני ראשון לציון ובני לוד מעוניינות להעביר אותו לשורותיהן, ברמת השרון מאד מבואסים מהעניין שגאגא החליט להתיר את החוזה ולעבור לנס ציונה, גאגא הזה לא רואה את פארקר ואני שמח שהצלחנו להיפתר מהעול הזה שנקרא פארקר.
    הבעיה היא שמחר.... אין לנס ציונה חלוצים רק יוסי אסייג וזהו.
    אבוקסיס עזב פארקר בחוץ הגרוזינים לא יכולים לשחק, ונשארנו עם חלוץ אחד במצב הזה אני קונה תיקו מחר

11. Ariel Member

אני משתגע מהעובדה שרמת השרון שיחררה את טקיצ'אני. אני ראיתי אותו שלוש הופעות העונה והתרשמתי משחקן תותח שיודע את העבודה בחוד.

החלוץ הניגרי אנתוני פארקר יחתום כנראה כבר ביום ראשון בשורות בית"ר/שמשון ת"א.

12. The best of The best Member

אכן אריאל אני מסכים איתך הפעם הביאו כאן רכש שיודעים מה הוא שווה גאגא הזה פיסי מאד ושולט הייטב ברחבה , החלוץ הגיאורגי בן ה-23 טוענים כאן צריך להיות הכי טוב בליגה אבל נוכל לראות אותו בפעולה בפעם הראשונה רק מול בת ים.

מה חצי ליגה רודפת אחרי פארקר אני לא יודע ולא מבין זה פשוט מלחמה... אני דווקא הכי פחות מאמין שהוא יגיע לשמשון כי רמת השרון והרצליה מפעילות "מכבש" רציני על נס ציונה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/1/10
  13. איתי שכן-טוב Member

לא משנה מה...ובמיוחד בליגה הזאת .. גם אם חסרים שחקנים .. תמיד השאיפה זה לנצח! אתם לא משחקים נגד ברצלונה או מנצ'סטר.. להגיד אני קונה תיקו זה קצת להיות לוזר לדעתי..

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אני מסתכל בתאכלס על הקבוצות שיביאו יותר קהל למשחקים שלהם בעונה הבאה ומבחינתי זה המדד לעלייתן ליגה אז הפועל כפ"ס (הקבוצה עם הכי הרבה אוהדים בלאומית פרט לירושלים), הפועל נצרת עילית (שהוכיחה שיש לה קהל כשהיתה בליגת העל), הפועל קרית שמונה . הן היחידות שמגיע להן (גם להפועל ירושלים אבל רק כשיהיה בסדר כל עניין הקהל שם)

צר לי לאכזב אתכם, קבוצה שלא מביאה קהל בלאומית ולא משנה באיזה מקום היא נמצאת, היא לא תביא גם בליגת העל, רק לשם דוגמא, הפועל ירושלים, כמה שהייתי רוצה שהיא תעלה ליגה, אני מקווה שהיא לא תעלה כי אף אחד לא יבוא למשחקים שלה כל עוד יש שם בעיות בין הקהל להנהלה אבל! כל עוד הקהל סבל את זה, היה בטדי כל משחק 2000 איש מינימום!!! ובמשחקים קובעים אם זה בתחתית או במאבק על הצמרת ככל שהעונה התקדמה היו מצבים שהיציע המערבי היה מלא ב-6000 איש. זו קבוצה שבאמת הלוואי וכל הבעיות יפתרו במהרה והלוואי שתהיה בליגת העל בעוד כמה שנים, גם כדי שיהיה דרבי בירושלים וגם כי הקהל שלהם זה חוויה ולהם באמת מגיע ליגת על.

עם כל הכבוד לאשקלון, אם במצב כיום באים בלחץ 500 אנשים למשחק אז לא מגיע להם ליגת העל, ובכלל המגרש באשקלון מגעיל, פרט ל-2 יציעים (היציע שמצלמים ממנו משחקים והיציע החדש הימני) כל שאר האיצטדיון זה אחד המגעילים, יציע עם דשא שזה שכונה ומגעיל ויציע כבוד קטנטן כמו ברעננה, לא מתאים לליגת העל. רוצים לבנות מגרשים חדשים? הנה שיקחו את המגרש הזה, יהרסו לאט לאט ויבנו יציעים אמיתיים ונורמלים שם, השטח מספיק גדול והגיע הזמן שהמגרש הזה שבכלל יש לו עדיין חומות עם תיל וגראפיטי יהיה נורמלי.

נערך לאחרונה ב: ‏1/1/10
  15. הרצליה Member

קונה תיקו? אתם משחקים נגד ברצלונה מחר?
    קבוצה כל כך אנמית מבחינה התקפית הרבה זמן לא הייתה כאן, חוד שמורכב משני סתומים כמו אזאצ'ה ואודינקה לא יכול לעשות יותר מדי.

כמו שמכבי הרצליה נראית בחודש האחרון,אתה יכול לקוות לניצחון.