אני יודע שמשה בן-לולו הוא חלוץ מצויין!! אני מאמין שאם הקבוצה מעוניינת בו כנראה יש איזה פירצה בחוזה.. או בגלל המצב של הכח (לא ששלנו כזה טוב) הוא לא מעוניין להישאר. שי אבוקסיס חלוץ מצויין.. הוא שיחק אצלנו בעונת 2004/5 בעונה שעלינו לליגה הלאומית והגענו לחצי גמר גביע המדינה. הקבוצה שיחררה אותו באמצע העונה בגלל בעיות משמעת.. הייתי שמח לראות אותו חזרה באשקלון.
הוא היה אמור להיות באשקלון אבל העדיף את הכסף של חדרה והמיקום הנוח שלהם, אני יודע את זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
נצרת עילית פיטרה אמש את מאמנה, דני גולן, בשל מעורבותו במספר תקריות עם אנשי המועדון. מאמן הכושר, ברוך גליצקי, יהיה זה שיעמוד על הקווים במשחק הצמרת היום מול עירוני רמת השרון.
אחרי הפסקה קצרה- נתוני קהל למחזור משחקים מספר 13: משחקי יום שישי- הפועל מרמורק - הפועל כפ"ס (1:1) "ידיעות": 250 "מעריב": 200 הפועל ירושלים - הפועל נצרת-עילית (1:2) "ידיעות": 250 "מעריב": 200 עירוני קרית שמונה - הפועל ראשון לציון (0:1) "ידיעות": 800 "מעריב": 800 משחקי יום שבת- בני לוד - סקציה נס ציונה (1:0) "ידיעות": 250 "מעריב": 500 מכבי ב"ש - בית"ר/שמשון ת"א (2:4) "ידיעות": 100 "מעריב": 100 משחקי יום שני- הכח עמידר ר"ג - אחווה עראבה (2:2) "ידיעות": 400 "מעריב": 250 עירוני רמה"ש - עירוני בת ים (1:0) "ידיעות": 400 "מעריב": 400 הפועל אשקלון - מכבי הרצליה (0:1) "ידיעות": 400 "מעריב": 200 נתוני קהל למחזור משחקים מספר 14: משחקי יום שישי- מכבי הרצליה - עירוני קרית שמונה (0:0) "ידיעות": 100 "מעריב": 100 בית"ר/שמשון ת"א - הפועל אשקלון (2:2) "ידיעות": 200 "מעריב": 200 הכח עמידר ר"ג - הפועל מרמורק (0:0) "ידיעות": 200 "מעריב": 200 משחקי יום שבת- אחווה עראבה - סקציה נס ציונה (2:2) "ידיעות": 700 "מעריב": 700 הפועל כפ"ס - הפועל ירושלים (2:1) "ידיעות": 700 "מעריב": 500 משחקי יום שני- הפועל ראשל"צ - בני לוד (0:1) "ידיעות": 400 "מעריב": 400 עירוני בת ים - מכבי ב"ש (0:2) "ידיעות": 700 "מעריב": 700 הפועל נצרת-עילית - עירוני רמה"ש (0:0) "ידיעות": 250 "מעריב": 250
כל הכבוד לבת ימים, 700 איש באצטדיון, אני מניח שזה בין המשחקים עם הכי הרבה קהל (אם לא הראשון שבהם). איך בONE כתבו 250 /: גם עראבה וכפ"ס חזרו לבית עם הקהל. רק שיישאר ככה, ובהתאם למצב הקבוצה (למשל בת ים) המצב עוד צפוי לעלות.
בנס ציונה מתרשמים בצורה בלתי רגילה משלושת הגרוזינים שנחתו רק אמש בארץ והספיקו להשתתף רק 2 אימונים וזה כבר הספיק כדי להרשים את הצוות המקצועי. אומרים שזה "משהו אחר" לגמרי מכל ה40 זרים שנחתו כאן בשנה הזו, אני מאמין שעד סוף השבוע יוחלט רשמית על צירופם של לפחות 2 מתוך השלושה. ההכנות למשחק מול ראשון לציון ממשיכות בכל הכח כאשר בכל רחבי העיר נתלו פלקטים שמבשרים על המשחק ומזמינים את הקהל להגיע לעודד ולתמוך ויש תכונה רבה אני מקווה שהתוצאה בסיום תבשר באמת על עידן חדש כמו שכתוב בפלקטים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
החלוץ הקמרוני אריק רומאו חתם בהפועל אשקלון. בנוסף אליו, יש עוד זר שמתאמן עם הקבוצה. החלוץ הגיאורגי שנבחן בקבוצה שוחרר בגלל שרצה הרבה כסף.
בנס ציונה צפויים לחתום בשבוע הבא 2 מתוך ה-3 גיאורגים שנחתו ונבחנו בקבוצה מס מצומצם של אימונים. בקבוצה טוענים שאחד מהשתיים זה בכלל זר שזר לליגה הזו ואולי זר לישראל בכלל ,במובן החיובי. מדובר בחלוץ בן 23 1.87 שנבחן בלוקומוטיב מוסקבה הרוסית ושיחק מול פיני בלילי בליגה התורכית בקבוצה מציינים את העובדה שנבחנו כאן למעלה מ40 זרים ודבר כזה הם עוד לא ראו חצי שעה הספיקה כדי להבין במה מדובר טוענים שזה יהיה החלוץ הכי טובה בליגה הזו ושזה לגמרי הזוי שהוא הגיע לישראל הוא צוות לחוד הגיאורגי של נבחרת אנדר 21 ביחד עם ולאדמיר דאבלשווילי מחיפה. כשהוא שיחק בליגה הגיאורגית אקקי מיקוצ'דזה הבת ימי היה המחליף שלו. השני הוא קשר מתחת לחלוץ בן 26 שמשחק בטביליסי הגיאורגית שמוליכה את הליגה המקומית והוא הקפטן של הקבוצה, גם כאן מדובר בשחקן מצוין שצפוי ביחד עם החלוץ לשדרג את החלק הקדמי של נס ציונה בכמה דרגות. ואני אומר - אמן ואמן.
אי אפשר שלא לבצע את התנועה הבאה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx לנוכח ההודעה שלך. מה עובר לקפטן של המוליכה הגאורגית הנוכחית שהוא קם, עוזב הכל ובא לקבוצה בליגה השנייה והמאוד לא מקצועית של ישראל? גם הראשון נשמע מאוד לא סביר, נשמע כמו שחקן טוב שניפחו אותו יתר על המידה. אבל בעידננו יש את גוגל ורק אם תביא את שמות השחקנים נראה עד כמה הם באמת טובים, מה עם שמות חבר ?
אני מסכים איתך כמעט לגמרי. גם אני הבעתי פליאה לנוכח "הממצאים" אני לא יודע מה השיקולים שלהם או למה הם בחרו להגיע דווקא ארצה אני יכול לשער שכסף הוא מן הסתם מרכיב מכריע לגבי הרזומה והשמות קיבלתי את המידע ממקורב ככה שאני לא יודע מה השמות ולא נראה לי שהוא עצמו יודע תהיה בטוח שאני הראשון שהייתי רץ לגוגל לבדוק מה זה אומר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אבל כרגע אין בידי שמות שאלתי הרבהההה אנשים לגבי השחקנים האלו וכולם ענו לי בסגנון של וואוו, אני אישית סקפטי כבר שבעתי מזרים כאן, אני מקווה שזה באמת משהו מיוחד וטוב הפעם כי אם זה כמו שמתארים את זה, אז זה באמת ישדרג את החלק הקדמי. אגב מיקוצ'דזה הבת ימי גם שיחק בליגה הראשונה בגיאורגיה וכשהוא הגיע ארצה זה היה להפועל באר שבע בליגת המשנה הישראלית, הליגה הראשונה שם לא ברמה גבוה ככ לדעתי ככה שזה כן מפתה לצאת החוצה. מחר אחרי המשחק אני אהיה יותר חכם כשאני אראה אותם פיזית ביציעים וכבר אדאג לדלות מידע
אני לחלוטין לא מופתע מהמעבר של השחקן הגאורגי לנס ציונה- הכדורגל בגאורגיה מנסה להציל עצמו מפשיטת רגל אחרי קריסה כלכלית קשה אותה חווה לפני מספר שנים. בעבר הלא רחוק היה כדורגל לא רע בגרוזיה (ככה נקראה המדינה עד לא מזמן)- עד שנחשפו מספר שערוריות שחיתות/הימורים והמשקיעים החלו לברוח מהעסק אחד אחרי השני. המצב היה עד כדי כך גרוע עד שלא היו מספיק קבוצות עם יכולת כלכלית להתקיים, וההתאחדות נאלצה להקטין את מספר המשתתפות בליגה הבכירה מ-12 ל-10, ועדיין היו לא מעט מועדונים שויתרו על הזכות להשתתף בליגה הבכירה. בסופו של דבר ההתאחדות ביטלה את "תקציב הסף" וכבר מספר שנים אפשר למצוא קבוצות עם תקציב כמעט אפסי שעולות למגרש רק כדי לקבל בראש. הצרכן הגאורגי איבד אמונו במוצר המקומי, ודינמו טביליסי שנחשבת ל"בית"ר" הגאורגית מחזיקה בממוצע של 500 צופים בלבד (מארחת באיצטדיון בעל קיבולת של 55,000), מה שמעיד יותר מכל על מצבו העגום. המשחקים מתקיימים בשעות הבוקר שעון מקומי (גג 12:00). הקהל הגאורגי לעומת זאת תומך נאמן בנבחרתו, וניתן למצוא רבבות בכל משחק שהנבחרת מארחת. אקקי מיקוצ'דזה הגיע בזמנו להפועל ב"ש כשזו הייתה בליגת המשנה. "קוקה" הגיע לב"ש כמלך שערי הליגה המקומית במדיה של האלופה סיוני בולניסי. שבועיים לפני שחתם בב"ש השתתף מיקוצ'דזה במפגש הכפול של קבוצתו הגאורגית בשלב הראשון המוקדם בליגת האלופות ואף כבש שער שלא הועיל לקבוצתו שהודחה.
שאפו על הידע הנרחב אריאל, זה בערך מה שדמיינתי לעצמי גיאורגיה בגדול היא מדינה נחשלת ככה שאיפה שיש כסף לשם אנשים ילכו. אם אני זוכר נכון ולדימיר דאבלשווילי הגיע מריגה ובסטנדרטים של הליגה המקומית הוא עושה חייל גדול במכבי חיפה אומנם הוא לרמות הגבוהות ביותר לא הכי מתאים אבל בסטנדרט של הליגה העליונה שלנו בהחלט חלוץ מובחר. כנראה שהשוק הגיאורגי זה השוק החדש. אחרי נפילת מסך הברזל בשנות ה-90 ישראל ואירופה בכלל הרוויחו שחקנים אדירים. בישראל אלו היו סרגיי קנדאורוב, ויקטור צ'נוב, אלכסנדר אובארוב, אישטוואן פישונט, סטפן שאלואי, ועוד רבים וטובים...שגם אם נרצה לא נראה היום במחוזותינו כי היום הכסף הוא הדבר המכריע בכדורגל ואת כל המציאות כבר קשה למצוא, פעם כשהיה את ברית המועצות אז היה הרבה מאד שחקנים איכותיים שנפלטו למערב אני לא אשכח שנס ציונה הביאו ארצה את גיורגי סלאבקוב שהיה לנעל הזהב באירופה בשנות ה-80 שחקן שהגיע מהליגה הראשונה בפורטוגל ושיחק בנאנט הצרפתית רק אחרי נפילת מסך הברזל הוא הורשה לצאת למערב זה שחקן שהפך לאיימת הגנות הליגה השניה בזמנו שיחק בנבחרת הבולגרית והיה הכוכב שלה ביחד עם סטויצ'קוב שהוא חברו הטוב ביותר, אלי אוחנה אמר עליו בזמנו שהוא לא יודע מה זר כזה עושה בישראל לא בליגה השניה, בישראל בכלל, היו לו כדורי עונשין מונחים שאף שוער לא יכול היה לעצור, הוא הגיע ארצה בשלהי הקריירה בגיל 35 אבל היה לאחד מהזרים הגדולים שנחתו בארץ. האגדה מספרת שכאשר הוא הגיע למגרש הישן של נס ציונה קפא על מקומו כשלא הבין לאן הביאו אותו אחד שהתרגל לאיצטדיונים בצרפת מגיע פתאום לחור עם כמה טריבונות ביישוב קטן בישראל. אחרי ההיסטוריה הקטנה הזו בהמשך לדבריו של אריאל כנראה שהשוק הגיאורגי זה התחליף לעת מצוא כשיש לנו בארץ את זוראב מנטשאשוולי דאבלשווילי מחיפה הזר הגיאורגי של רמת השרון מיקוצ'דזה אקקי וכנראה שגם בנס ציונה עוד שניים ובטח יש עוד בארץ ששכחתי, ממש מושבה גיאורגית.
יהודה זגורי פוטר מאימון רמת השרון, ככל הנראה בעקבות מחלוקות עם היושב ראש. המועמד המוביל להחלפתו הוא ערן קוליק כאשר גם שמו של שייע פיינגוביים עלה על הפרק. בעקבות הצטרפות קבוצות הליגה הלאומית למשחקי גביע המדינה ב5.1, המחזור הקרוב לא ייתפרס עד יום שני אלא עד שבת. המשחק בין קריית שמונה לבת ים ישודר וייתן לחניכיו של דורון ממן הזדמנות שנייה לתקן את הרושם האיום שנוצר בעקבות המשחק נגד אשקלון. לוח המשחקים המלא: שישי, 14:30: נס ציונה-הרצליה. עירוני רמה"ש-הכח עמידר ר"ג. הפועל ירושלים-עירוני מרמורק. ב15:00 כאמור קריית שמונה תארח את בת ים. החצי השני של המשחקים בשבת: בני לוד-בית"ר שמשון ב14:30 ראשל"צ-עראבה ב17:00 הפועל אשקלון-נצרת עילית ב18:30 מכבי ב"ש-הפועל כפ"ס ב18:30.
בואנ'ה אתם לא קולטים שהיכולת של בת ים בשישי האחרון זו היכולת הרגילה שלה?? זאת היכולת שלצערי הביאה אותה למקום הראשון ובסופו של דבר הבלון יתפוצץ ובסוף הם לא יסיימו אפילו בפלייאוף העליון..