הפועל כפר סבא מביאה בממוצע 1,200 איש למשחק שזה המון המון כשהמקום השני מביא ממוצע של 500.. שמע אבויה, נראה לי שאתה חושב שאני לא מבין כלום, אבל תהיה בטוח שהידע שלי בכדורגל עולה עליך ובמיוחד הידע בליגה הלאומית.
בוא נחכה עם סיכום הממוצאים לסוף העונה. וחלילה, לרגע לא אמרתי שאני מזלזל בידע שלך אבל כאחד שעוקב אחרי הליגה הלאומית מקרוב 15 שנה אני חושב שמן הראוי שתתייחס קצת יותר בצורה ראויה לתגובות שלי. מעכשיו באמת שאני לא רואה לנכון להמשיך להתייחס לתגובות שלך, אני באמת לא רוצה לבזבז את הזמן על ויכוחים מטופשים עם אנשים שלא נותנים את הכבוד המינימלי גם לאנשים שחולקים על דעותם.
בסוף העונה הממוצע שלנו רק יגדל, תהיה בטוח גבר. ואם לא בא לך להגיב יותר אז אין לי שום בעיה זה, להפך. אני רק יודע שכל מה שכתבתי פה, לפחות על כפר סבא, זו המציאות האמיתית.
היו"ר של מכבי, מוטי אבוקסיס, בקשיים כלכליים. לקבוצה לא זורמים כספים. על כן הוא פתח במו"מ עם קבוצות כלכליות שונות, שיבטיחו לו כספים לקבוצה, "אוויר לנשימה" כמו שמכנים אותם בקבוצה. התנהלו 2 מו"מ מרכזיים-קבוצה אחת במעורבות של סתיו אלימלך, הקבוצה השנייה במעורבות של איש עסקים דרומי אלרן אביטן. המו"מ עם קבוצתו של אלימלך היה 99% מסוכם אלא שפתאום מוטי שינה את דעתו והחליט לסכם עם הקבוצה של אלרן אביטן. המשמעות? האח של אלרן, שרון אביטן, ימונה למאמן הקבוצה. אבי בוחבוט לא הסכים להיות מס' 2 והתפטר מהקבוצה. זה הסיפור שמאחורי הפיטורים התמוהים של אבי בוחבוט. כמה חבל שיו"ר קבוצה צריך למנות מאמן רק כדי 'להחיות' את הקבוצה שלו..
פשוט לא קבוצת כדורגל. שרון אביטן היה שחקן בסדר אבל מה כבר הוא הספיק בתור מאמן? ועוד במקום אבי בוחבוט שעשה את הבלתי יאומן והצליח להביא את המועמדת מספר אחת לירידה לצד העליון של הטבלה. באמת שחבל לי עליו אבל מה שבטוח,אם בצורה הזו הקבוצה מתנהלת די קל לחזות את עתידה.
מי לכל הרוחות קובע את השיבוץ של איזה משחקים ישוחקו ביום שני???????? איך מכבי הרצליה משחקת משחק בית רביעי(!!!!) ברציפות ביום שני?????????? נצרת עילית במחזור השישי,הכח בשמיני,הפועל ירושלים בעשירי וגם המשחק מול מכבי באר שבע במזור ה-12 ייערך ביום שני. מה זה?!?!?!
בתכל'ס אלה ההתאחדות, אבל גם לבעלי הקבוצות יש מילה בעניין. ספציפית בעניין של מכבי ב"ש זה כנראה בגלל השבת. למכבי ב"ש יש לא מעט שחקנים שומרי שבת, אז בשבת לא היו שמים ת'משחק. בשישי אאל"ט השבת נכנסת יותר מוקדם, ככה שלא היה זמן לסיים ת'משחק ולחזור, אז ההתאחדות התחשבה בבקשה ושמה בשני.
אני זוכר שלפני כמה שנים היה דרבי בין נצרת עליתי לאחי במגרש של נצרת עילית והיה 4,000 איש. מוזר שהקהל של נצרת עילית פתאום נעלם לו...
הקהל של נצרת עילית איבד עניין ואמון בקבוצה מאז העזיבה של נוריאל.. נוצר ווקום שממולא ע"י פוליטיקה, ריבים וויכוחים בין העירייה, להנהלה ולאנשים שחושבים שיכולים להיות יו"רים. הרבה רעש ובלאגן שעד עכשיו מנע מהקבוצה להתקדם חזרה לזירה הגבוהה של הכדורגל הישראלי והבריח את האוהדים. השנה למעט סילוק זמני של דני גולן יש קצת יותר שקט מבעבר, מקווה שהאוהדים יחזרו למגרש ויש להם סיבה טובה. אגב האיצטדיון בנצרת עילית נמצא מרחק הליכה ממרכז העיר והוא נגיש רגלית מכמה מהשכונות הגדולות של העיר, אוהדים שגרים שם ולא באים למשחקים זה פשוט ביזיון במיוחד לאור העובדה שנצרת עילית היא אחת הערים הקטנות שיש בה רוב ברור לאוהדי הקבוצה המקומית , אפילו בהשוואה מול אוהדי בית"ר ומכבי חיפה שגרים בה.
מחר ייערכו משחקי חצי גמר גביע הליגה (טוטו) שיתקיימו במגרש נייטרלי ובשיטת ה"נוק - אאוט": 18:00 שכונת התקווה: סקציה נס ציונה - עירוני קרית שמונה 18:00 נס ציונה: הפועל ראשון לציון - הכח עמידר ר"ג
נתוני קהל למחזור משחקים מספר 11: משחקי יום שישי: עירוני רמה"ש - מכבי הרצליה (1:0) "ידיעות": 400 "מעריב": 600 עירוני קרית שמונה - בני לוד (1:3) "ידיעות": 1,000 "מעריב": 1,000 הפועל אשקלון - נס ציונה (1:1) "ידיעות": 500 "מעריב": 300 משחקי יום שבת: הכח עמידר ר"ג - הפועל נצרת-עילית (4:2) "ידיעות": 500 "מעריב": 500 מכבי ב"ש - הפועל ראשל"צ (1:1) "ידיעות": 150 "מעריב": 100 משחקי יום שני: הפועל כפ"ס - אחווה עראבה (0:0) "ידיעות": 500 "מעריב": 500 הפועל ירושלים - בית"ר/שמשון ת"א (2:2) "ידיעות": 500 "מעריב": 400 הפועל מרמורק - עירוני בת ים (2:1) "ידיעות": 100 "מעריב": 200
פשוט בושה!!! אני הרבה שנים בכדורגל והיום במשחק בשכונת התקווה ראיתי שופט בושה ואני בחיים לא מתלונן על שופטים, השופט הזה פשוט גמר לנו את המשחק מהמחצית השניה אני לא מבין למה בהתאחדות ממשיכים לא לספור את הליגה הלאומית ובמקום להביא לחצי גמר גביע במשחק כזה חשוב ורגיש מביאים איזה ליצן חצר שאפילו את שמו אני לא זוכר בגלל שבחיים לא שמעתי עליו פשוט בושה אני רותח מעצבים. אני לא יודע מה יכתבו בוואן בוואלה בעיתון או בכל מקום אבל היום הייתי גאה להיות אוהד של נס ציונה, המשחק הכי טוב שלנו העונה שאני ראיתי וככה עוד 500 הכתומים שבאו חושבים, נס ציונה פתחה את המשחק בבליץ אדיר אבל כמו תמיד מה אני אגיד עכשיו ? אנתוני פארקר אם היה לו מושג בכדורגל היה מלך שערים של הליגה שמעתם את זה דיי הרבה לא? תסתכלו על המשחק האחרון מול באר שבע מה כתבתי...הבחור העילג הזה בחצי הראשון היה צריך לקבור 3 כדורים ברשת ממצבים של 100 אחוז שער. קרית שמונה נראתה כמו קבוצת תחתית בליגה הלאומית הייתי בשוק מהם היום משחק פשוט גדול בחצי הראשון פארקר אחת ההחמצות הנוראיות מקבל כדור לנגיחה על רחבת ה-5 ומצליח לנגוח ישר למרכז השער כשהוא פשוט לבדדדדדד לבדדדד הוא הספיק לקבל עוד כדור רוחב על רחבת ה5 ולשאול את דני עמוס לאיזו פינה אבל שוב כשל, הוא הספיק לייצר לעצמו מצב כשחטף כדור מסאלח חסארמה ודהר לבד מול דני עמוס ושוב החמיץ כשבעט החוצה... מה אני אגיד לכם חוויה. חסארמה קיבל צהוב וההגנה של קרית שמונה נראתה חיוורת מתמיד. רן בן שמעון שלא האמין למראה עניו כבר הורחק בדקה ה-40 ואני אמרתי שאם לא יהיה שינוי של ממש אנחנו נעקוץ בחצי השני, עכשיו שתבינו קרית שמונה לא גרמה לבן חמו למתוח איבר אחד היא פשוט לא הגיעה ל-16 שלנו היום אני יכול לדמיין איך הם קיבלו שישייהhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx מחצית שניה נפתחת כמו הראשונה נס ציונה בהגנה נפלאה וקישור נפלא ממשיכה להזין את פארקר ואסייג החלשים בכדורים כאשר החמצת המשחק ללא ספק מתרחשת בסביבות דקה 55 אנתוני פארקר מטריד את אחד הבלמים של קרית שמונה הבלם מוסר כדור רוחב חלש לבלם השני פארקר המהיר משיג את הכדור ופשוט דוהר לרחבה ה16 לבד מול דני עמוס זה כדור של 100% שער אבל פארקר אם לא נותנים לו 6 מצבים במשחק לא יכבוש, והכדור יוצא החוצה, כל השערררר והוא מצליח לבעוט החוצה ולא למסגרת אדיוט. מהדקה ה-60 חל המפנה ההזוי של המשחק זה מתחיל בכך שרפי כהן מחליט להוציא את זיו כבדה! ולהכניס במקומו את עמית אזולאי שלא יודע לתת פס אחד לרפואה ואם זה לא הספיק אז נוציא גם את אופיר חמו 2 השחקנים הכי טובים שלנו ובמקומו נכנס סהר לוי שהוא לפחות היה חילוף ראוי. קרית שמונה שגם ככה קבוצה מאיימת מצידה הכניסה את אדריאן רוצ'ט ותומר סוויסה (איזה סגל נוצץ יש להם איזה כישרון!) עמאר מנצור עושה עבירה באמת רגילה ונס ציונה סופגת צהוב ראשון במשחק אחרי שבחצי הראשון ק"ש ספגה 3 צהובים. לא עוברת 7 דקות עוד עבירה של מנצור באמת שעבירה מינורית והשופט האפס בלי הרבה דיבורים ומחשבה יורה צהוב שני ואדום ובעצם גומר לנו את המשחק ביחד עם החילופים ההזוים של רפי כהן. מצד שני קרית שמונה לא הגיעה לשער שלנו גם ב10 שחקנים וגם אחרי שהיא שיחקה עם 3 חלוצים פשוט משחק הירואי של החבר'ה הרחבה שלנו הייתה מבצר וניסינו לצאת למתתרצות אני כבר הרחתי פנדלים. בהארכה... כמה צפוי נתנו לווליאם נג'ובו אופציה לבעוט מ17 מטר כדור חלש מאוד אבל מאוד מדויק לפינה וזה 1:0 שבאופן כללי לא צודק. אגב השופט בחצי השני המשיך להתעלל בנו ב10 שחקנים כאשר לא שרק לפאולים והרחיק את רפי כהן זה היה כל כך שקוף שהוא נגדנו זה היה ביזיון אני בחיים לא כועס על שופטים אבל זה בושה פשוט בושה. יוסי אסייג נפצע ושי אבוקסיס החליף אותו אני מציין את זה כי לקרית שמונה יש ספסל שיכול להיות הרכב ראשון של קבוצת צמרת בלאומית לנס ציונה לא היו כלים התקפיים בעוד שלקרית שמונה יש את וויאם עמאשה פטי נימבה יובל שבתאי תומר סוויסה אלרועי כהן ואלו רק חלוצים. זה הצחיק אותי כשאנחנו החלפנו את אסייג באבוקסיס בעצם נגמרו לנו אופציות החילוף בחלק הקדמי, וזה מה שאני אומר כל הזמן וזו הבעיה הגדולה של הקבוצה כאן אין מחץ בהתקפה וכשהיא בנויה על ניגרי מחמיצן לבד ואי אפשר להאשים אותו אז אלו הן התוצאות. אני בטוח שביכולת הזו אנחנו ננצח את קרית שמונה ביום שבת או לכל היותר שקרית שמונה תקיא דם בשביל להוציא כאן נקודות.
אמרתי שאני לא יודע מה יכתבו בוואן אבל לשם שינוי הם היו בסדר איתנו הפעם תקראו בעצמכם. ותראו גם מה היו"ר של נס ציונה בעצמו אומר. פשוט בושה שיש שיפוט כזה במעמד של חצי גמר גביע - בושה. http://www.one.co.il/Article/148615.html