ואיפה בדיוק תכניס את תומר אליהו? קידר, אלול, סבג וזרקו (במידת הצורך) בהגנה. חוגג, זולו, זרקו ואוקוגו ( במקרה הצורך) כקשרים אחורים. אני מקווה שהפירסומים לגבי אבו סיאם לא נכונים, שחקן בינוני ומטה לבאר שבע. הייתי רוצה לראות הפתעה בדמות החתמה של שחקן כמו אלירן דנין ( מה קורה איתו נכון להיום? ) או אפילו רוני גפני כמגנים שמאלים...
הוא התכוון לגבי העונה שעברה, שבא הוא היה יכול להשתלב עם הוא היה מחכה עוד קצת לגבי החלפת הבעלות מה שלא קרה.... מה גם שמרקו בלבול לא רצה אותו אשתקד (אני מניח...), בכל אופן תומר אליהו שחקן שבהחלט מתאים לליגה הלאומית, ובמילה אחת הוא: לוחם, וזה מה שצריכים בליגה הלאומית, שלושה-ארבעה לוחמים (קילרים) בכל עמדה ועמדה, ועוד קשרים שהם זריזים/מהירים, רק ככה (ברוב המקרים) אפשר להצליח בליגה הלאומית.
תומר אליהו עדיף על קידר וסבג ובטח עדיף על זוהר חוגג בתור קשר אחורי, למצוא לתומר אליהו מקום בסגל של באר שבע זאת בטח לא בעיה.
עודד גביש??? בעונה שעברה דובר על כך שהוא יצטרף לקבוצת הנוער של ... צ'לסי , מעניין שמכבי פ"ת מסכימה לשחרר אותו.
שחקנים צעירים ומבטיחים. למרות הכל, הצעירים הללו שמגיעים לליגה הלאומית לדעתי יותר טובים מכל השמות שמגיעים להפועל באר שבע/חיפה/נצרת..
הדובב גבאי הזה שחקן אני יודע,הוא מהיר,מכבי פ"ת דפוקים שלא נתנו לו לשחק הרבה,השנה אני מהמר עליו כבן בסט של 2008-09 . על עודד גביש שמעתי אבל אף פעם לא יצא לי לראות אותו משחק...
נראה לי שכן, עד לפני שבוע הוא התאמן בקבוצה ולא נראה לי שמשהו השתנה מאז. http://i.pbase.com/g5/15/308615/3/99984639.Qx1gxdes.Xxx
ממש לא מסכים איתך לירן למרות שאני ואתה מדברים על דברים שונים. אתה עורך השוואות עם הסגל הקיים ואני פשוט טוען שבסגל הקיים, אין לנו צורך בשחקן בעמדה של תומר אליהו ( בטח כשגיא לוי בונה על קשר אחורי זר ). בקשר להשוואות - קידר שנה שעברה היה מעולה והיה גורם מרכזי ( ביחד עם אסי וקאלדירה ) לכמות השערים המועטה שספגנו. גם אסור לשכוח שקידר צעיר מתומר אליהו בהרבה ושהקרירה שלו רק בתחילתה. קידר משתפר ממשחק למשחק ובקצב הזה אנחנו בהחלט יכולים לפנטז על קידר כבלם לעתיד. לכן כשהשאלה היא בלם מבוגר כמו אליהו או צעיר עם פונטציאל כמו קידר שנתן עונה טובה בשנה שעברה, אני הולך על קידר. בקשר לקישור האחורי, גם כאן אני מעדיף בכל יום את זוהר חוגג על תומר אליהו. ועדיין, אני מסכים איתך, אליהו עדיף על סבג כבלם, ובהחלט יכול להיות שגם על זרקו כקשר אחורי. בקשר לינון ברדה שהוזכר כאן, אני חייב להגיד שמדובר בחלוץ צעיר ומהיר עם המון פונטציאל שכל קבוצה שתקח אותו תרוויח בגדול. עד להחתמת קדוסי הוא היה שם חזק בהפועל באר שבע ורצו להחזיר אותו לקבוצה, אבל החתימה של קדוסי טירפדה את המהלך. ינון ברדה מזכיר במוסר המשחק שלו את אחיו הגדול אליניב ברדה, אבל לצערו חוסר מזל מנע ממנו את הפריצה. מדובר בחלוץ שבעונה הראשונה שלו בבוגרים של באר שבע כבש כמעט בכל פעם שנכנס כמחליף, הוא מהיר בטירוף, יש לו טכניקה טובה ומשחק ראש טוב והכי חשוב הוא תמיד בא לעבוד. כמו אחיו אליניב גם עם ינון ברדה משחק לא טוב הוא נותן הכל , נלחם, מחלץ כדורים בהגנה ולא מוותר על שום כדור. בגלל זה הקהל בבאר שבע התאהב בו כבר בעונה הראשונה שהוא שותף בבוגרים. בשנה שעברה בבני לוד ינון ברדה פתח מצוין את השנה, כבש 4 שערים כמדומני, בישל כמות דומה, והיה מעורב כמעט בכל מהלך שנגמר בשער לבני לוד. ההתקפה של בני לוד, שכללה את ינון כשחקן הרכב לא הפסיקה לכבוש, ואז בחוסר מזל ינון ברדה שבר את הרגל וסיים למעשה את העונה ( חזר רק במחזורים האחרונים ). אני מחזיק לינון אצבעות שלא משנה איפה הוא יחתום הוא יצליח, כי מגיע למקצוען כמוהו להצליח, ואני כבר מפנטז שאחרי שהוא יתן עונה טובה בהרצליה או בכל קבוצה אחרת בלאומית הוא יחזור אלינו שנה הבאה. http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/24425854.Xxx
3-1 לפתח תקווה על רעננה. רעננה:ליאור לינדר (דקה 14) פתח תקווה:נימבה(דקה 43) ליפקה(דקה 70) רוזן(דקה 82) http://sport5.co.il/articles.aspx?folderid...d=41693&lang=HE
כרגע אלירן לא ממש בתוכניות של בית"ר, אבל אם אלבארז ייעבור ניתוח אחריי קראקוב אז דנין צפוי לשחק. אם ב"ש תבקש לרכוש אותו בית"ר תדרוש 300 אלף דולר אבל תסתפק גם ב250 אלף אחריי ההוצאות האחרונות, אם היא תרצה להשאיל אותו אני מאמין שבית"ר תבקש בין 20 ל30 אלף דולר.