עמית, אתה יודע שאתה המשתמש האחרון שאני ארצה לנהל איתו איזשהו ויכוחון כזה או אחר ... הנקודה הובהרה וזה מה שחשוב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx יכול להיות שאתם צודקים, מאידך יכול להיות שאני צודק, על פניו זה לא נראה כזה חיזוק משמעותי אך בל נשכח שהפועל רמת גן היא קבוצה קטנה כך שכל שחקן, בינוני ככל שיהיה, יוכל לתרום לה המון.
בית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל, בהרכב של חמישה דיינים, העניק היום (ראשון) ניצחון טכני לבני לוד על הפועל חיפה. עקב כך, מאזן הנקודות של לוד עלה ל-34 נקודות והיא עקפה את עירוני רמת השרון ועלתה למקום העשירי בטבלת הליגה הלאומית. המהות היא שכעת, מחזור אחד לסיום העונה, גם הפועל ירושלים ומכבי הרצליה בתמונת המבחנים נגד הירידה לליגה הארצית, כמו גם, כמובן, רמת השרון ולוד.
על פי החוק היבש ההחלטה היא נכונה. אבל דבר אחד לא ברור לי, על מה ולמה לעזאזל הסחבת המגוחכת הזו? בבית הדין חיכו לראות מה תוצאות המחזור כדי לייצר מקסימום עניין בתחתית? זה ההסבר הכי הגיוני שאני מוצא לדבר הזה.
אני חושב שההחלטה הזו לא עניינית בעליל. בשלב זה של העונה קבלת החלטה כזאת יכולה להיות גורלית הרבה יותר מאשר בשלב שמיד לאחר התקרית. מן הראוי היה להגדיל את הקנס הנקודות של הפועל חיפה וגם להוסיף קנס כספי. לגבי הוספת 3 הנקודות ללוד- לא ענייני בכלל במיוחד לאור העובדה שעבר זמן מה וכעת זו החלטה לא הוגנת עבור הרצליה, הפועל ירושלים ורמת השרון שזועמות בצדק.
איזה מונדיאל בדיוק רציתם להגיע עם כזו התאחדות.מי לוקח החלטה כזו בשלב כזה?אם העונה הזאת לא הייתה צפויה כל כך בגלל עליית 5 קבוצות,ההחלטה הזו הייתה יכולה להכריע מי עולה ומי נשארת,מי יורדת ומי שורדת אפילו בלי קשר לכדורגל. עזבו אתכם ממונדיאל או יורו,בואו נגיד תודה שמרשים לנו להראות את הפרצוף שלנו על אדמת אירופה. איך שאני מתעב את בני לוד ואת אבו סובחי בעיקר... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/BangHead.Xxx
להקיא, פשוט להקיא על הכדורגל הדוחה שיש לנו כאן, על מי שמנהל אותו ועל הצורה של מי שמנהל אותו. בשנה שעברה לא נפסק למכבי הרצליה ניצחון טכני נגד בית"ר ירושלים אך ורק כדי לתת מקום לשיוויוניות וספורטיביות, שהיורדת יוכרעו בכר הדשא. מה השתנה פתאום? מה קרה פתאום? אני יגיד לכם מה קרה, מבחינת התקנון לבני לוד מגיע ניצחון טכני, לא מסתיר את זה, מגיע להם. אבל גם בשנה שעברה הגיע למכבי הרצליה ניצחון טכני, למה היא לא קיבלה אותו? שהפועל תל אביב תרד ליגה? שמכבי תל אביב תרד ליגה? שמכבי פתח תקווה תרד ליגה? חס וחלילה. יש קבוצה מסכנה עם 25 אוהדים מסכנים שאנחנו יכולים לדפוק שנתיים ברציפות עם חוסר אחידות משווע ומקומם ואף אחד לא ירגיש. ככה אנחנו נראים, בעעעעעעע.
אני מסכים איתך, רק בישראל דברים כאלו יכולים לקרות, וחבל לי שההתאחדות לכדורגל שלנו מסרי***, אבל לפחות הפעם בית הדין המעצבן שלהם עשה החלטה נורמלית, למרות שלא ברור לי למה בכלל הם החזירו לחיפה 2 נקודות מלכחתחילה אם הם התכוונו להוריד שוב (למרות שאלו לא אותם דיינים). והקטע הכי מצחיק, הסאגה הזאת עוד יכולה להימשך אם חיפה תחליט לערער על כך, ומה הכי מצחיק, אם הם יערערו על כך בית הדין יתכנס שוב ויחליט, פשוט בדיחה שבית הדין לא יכול להחליט החלטה וזהו, בדיחה גרועה!
אני מאוד מקווה שההחלטה שתתקבל עכשיו היא לשלוח מצלמות טלוויזיה לכל אחד מארבעת המגרשים שיש להם משמעות בתחתית. כל הקבוצות משחקות נגד קבוצות שסיימו את העונה,הרצליה נגד רעננה, ירושלים נגד קריית אתא, לוד נגד נצרת ורמת השרון נגד כפר סבא. שלא יגידו שום דבר וליתר בטחון זה מה שצריך לקרות, יש ריח יותר מדי רע מהליגה הדוחה הזאת לא צריך שיהיה גם במחזור האחרון. שתיגמר כבר העונה המקוללת הזאת, שתיגמר כבר, אף פעם לא חיכיתי כל כך הרבה זמן לפגרה.
לא מופתע. היה מאוד צפוי אחרי מופע האימים של אבו סובחי ביום שישי. קצת חבל על הרצליה, עד שקנו כפכפים מקניון השבעת הכוכבים הסמוך, יצטרכו להחזיר אותם בינתיים לשקית. אבל לא סתם כתבתי "קצת", אין לי ספק שהיא תנצח את רעננה ותסגור עניין. אני דווקא די מבסוט מהפועל חיפה. גם לאכול שביעיה, גם להפסיד טכני וגם לסיים ראשונה. יש יותר עלייה בסטייל מזה? שאפו גדול. מוכיח את העליונות שהקבוצה הזו הציגה העונה.
ממש לא בטוח. חיים מלכה ושאול סמדג'ה חולמים להוריד את הרצליה אחרי שנזרקו מכאן, מה שכן, אני לא מאמין שרמת השרון תנצח בהפרש של שלושה שערים את כפר סבא ככה שבמקרה כזה גם תיקו יכול להספיק לנו.
באתרי התקשורת השונים פורסם שאחד המועמדים לאימון באר שבע הוא פרדי דוד. אם יש מאמן שהכי לא מתאים לסיר לחץ הזה, אחרי לחמן כמובן (שבמקרה שלו לא מתאים לאמן באף מקום), זה פרדי ... אותו אחד שפוטר מהרצליה וסכנין, דווקא אותו להביא? לא מובן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
פרדי דוד מאמן טוב. כשנתנו לו את האפשרות להצליח, הוא בנה קבוצה מצויינת במכבי הרצליה עם תקציב זעום. העונה שבאה לאחר מכן הייתה קשה משום שמכבי הרצליה נפרדה מכל הנכסים שלה. גם פתיחת העונה בבני סכנין לא נחשבת, מבחינתי, לכשלון. קבוצה נוספת שירדה מהנכסים שלה, ללא מגרש ביתי ותמיכה של הקהל. ככה קשה מאוד להצליח.