הליגה הלאומית 08\09: חיפה,ב"ש, עכו, ר"ג ורעננה עלו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה, Jul 9, 2008.

1. *הפועל-רעננה* Member

חבל שלא באת... פספסת חווית כדורגל מהטופ של הכדורגל הישראלי... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

ההגנה לא משהו, היו מצבים טובים לשתי הקבוצות אבל ההתקפת של שתי הקבוצות כל כך גרועות, כך שלא היו שערים.
    איתרמר ניצן זה השוער?
    אם כן, אז הוא היה לא רע.

2. roeiuzan Member

בדרך לחצי הגמר בגביע הטוטו...
    3:0 להפועל עכו בחוץ על ב"ש. שערים של רונן שוורצמן(רון בן נחום), דניאל ברק(שלומי אדרי) ושלומי אדרי... עכו פשוט נראית נפלא במשחקי ההכנה וגביע הטוטו. ניצחון גם על הפועל חיפה בליגה וכולם יתחילו לפחד מאיתנו...

שבוע הבא הדבר האמיתי....

3. Ariel Member

אני מסרב להתרגש מההפסד לעכו ויותר מכך מרוצה שהתבוסה הגיעה, אם הייתה צריכה להגיע, כשבוע לפני הפתיחה. עכשיו יהיה הרבה יותר קשה להמם אותנו.
    הייתה לי תחושה לא טובה בקשר למשחק הזה היום בבוקר וזו הסיבה שוויתרתי על הנסיעה.
    עכו כרגיל מרביצה יכולת במשחקי ההכנה אבל איפה היא בליגה? אולי השנה זה ישתנה.

וכמו שידידי רועי כתב הודעה מעליי, שבוע הבא הדבר האמיתי!

4. roeiuzan Member

אולי עכו נראית טוב בהתחלת כל עונה, אבל התחלה כזו לא זכורה לי לא רק של עכו אלא של כל קבוצה בלאומית. ושוב אני מזכיר, כולה גביע הטוטו... בכל אופן, 4:1 ב"בית" על רעננה, 3:1 בהרצליה ו-3:0 בב"ש. שבוע הבא בשידור ישיר גם עכו וגם חיפה ירקו דם על המגרש, כמו בכל משחק בלאומית.

5. הפועל_23 Member

אתה מסרב להתרגש אבל אני בטוח שיש עכשיו מהומות בוסרמיל....
    כשהבאר שבעים יחזרו אני בטוח שהם ידווחו על שריקות בוז וקריאות להתפטר וניסיונות למנוע מגיא לוי להגיע לאוטו שלו תוך כדי קללות...

6. הרצליה Member

יכולת כזאת במשחקים לא חשובים במיוחד יכולה גם להכניס טיפה שאננות במקרים מסוימים.
    בכל מקרה כל הכבוד לעכו על 10 שערים בשלושה משחקים, לא משנה איך זה נתון נהדר.

מחר אמורה להיסגר סאגת מהארן ראדי כאשר המטרה היא שהשחקן יקח חלק במחזור הראשון בשבוע הבא.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני לא הייתי במשחק, אבל מבחינת הרגשה. אין ספק שזה לא נעים ולא בריא מבחינה המוראלית. הקבוצה עדיין לא מחוברת וזה לא סוד, אבל זה רק משחק אימון, זה הפלוס, השחקנים וגיא לוי יודעים שדבר שכזה לא יעבור בשקט החל מהשבוע הבא, גביע הטוטו לא מעניין אף אחד, גם לא את האוהדים, אבל הגיעו היום יותר מ-3,000 צופים לווסרמיל כי הם רוצים לראות את הקבוצה משחקת.
    שוב, זה גביע הטוטו, לא מעניין, לא חשוב, אז כדאי מאוד לשחקנים שהם ביזבזו את כל הפאשלות שלהם היום, אף אחד לא יעשה לגיא לוי את המוות בגלל המשחק היום, אבל שיהיה בטוח שבליגה אף אחד לא יתן לו יותר מדי ימי חסד.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

קריאות להתפטר עדיין לא הגיעו , אבל שריקות בוז ושירת ביזיון הייתה גם הייתה . ואפשר להבין קבוצה כמו הפועל ב"ש לא יכולה להרשות לעצמה להפסיד 3-0 לשום קבוצה בליגה הלאומית גם אם זה בגביע הטוטו.

גיא לוי עם הניסוי הקבוע בעמדת המגן השמאלי , הפעם הלך לעשות שם חורים יניב איפרגן הצעיר שגם בתור מגן ימני (תפקידו הטבעי) עושה ים של חורים.

במחצית השנייה פתחנו נפלא עם לחץ אדיר על השער של עכו הכדורים טייל ברחבה בלי למצוא רגל מסיימת , ואז דווקא במומנטום גיא לוי עוצר אותנו שמוציא את כבדה ומכניס את סימיוני ועובר ל4-4-2 ואחרי 3 דקות בלבד סופגים את השער השני שמכניס את השחקנים ללחץ .
    45 דקות למאור מליקסון היום ושוב תענוג של שחקן , הדבר היחיד שמצדיק את המנוי.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מתרגש מההפסד לעכו היום.
    גיא לוי עם שורה של ניסוים בהרכב, ובאמת עדיף שאת הניסוים נעשה במשחקי גביע הטוטו.
    נכון, למעט 20 דקות עם כניסתו של מליקסון במחצית השנייה לא שיחקנו טוב אבל בליגה זאת תהיה אופרה אחרת, גם מבחינת הרכב השחקנים וגם מבחינת היכולת...

10. JR-Riquelme Member

לא הייתי במשחק אבל שמעתי ממי שהיה במשחק ששער 2 צעק לגיא לוזון להתפטר...
    אם כן חבל שאין סבלנות, כולה גביע הטוטו, לא מבין ממה ההתרגשות. קריאות בוז עוד אפשר להבין כי התצוגה מבישה אבל להפעיל כזה לחץ על הקבוצה זה לא טוב.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין מה להתרגש משער 2, אלה באים למשחק במטרה לקלל, אלו חבורה של אנשים שעדיין לא הוכחדו, אבל הם בדרך, אלה הקומץ והם רק ילכו ויקטנו.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אכן מדובר ב10 אנשים שלפני שהפועל באר שבע שיחקו דקה אחת השנה קיללו את גיא לוי בגלל שהם לא אהבו את ההתבטאויות שלו בתקשורת.

גיא לוי לדעתי כבר ממחנה האימונים יודע את ההרכב שהוא יעלה איתו במחזור הראשון בליגה ולכן השתמש ב3 משחקי גביע הטוטו ככלי לניסוים אחרונים.
    יניב אלול, מאור מליקסון ובהמשך גם סימיוני יפתחו בהרכב. הצבה של שחקנים כמו דנדי בעמדת הבלם או איפרגן כמגן שמאלי לא תתרחש.

וכמו שאמרתי עוד במגרש, ניצחון ברמת השרון ומי זוכר בכלל את המשחקים בגביע השוקו?

13. AmitHBS Member

המשחק נגד עכו אומר הרבהטוב על עכו ועל ב"ש די פחות,בלי תירוצים,זה נכון שעכו פתחו לב"ש את הצורה אבל כמו שהזכירו ניצחון על רמה"ש והמשחק הזה יהפוך לבדיחה של בזוקה..המשחק הזה מעניין רק את האוהדים שמתים כבר להעביר ביקורת ולקלל את ההתנהלות ,לצאת בהצהרות על העונה ובקיצור לא לעשות טוב בעיקר,אני באופן אישי בקושי מתייחס למשחק.

14. Ariel Member

המשחק השני שישודר במסגרת המחזור הראשון לעונה החדשה הוא העימות בין רמה"ש להפועל ב"ש (שישי 17:00) בערוץ ספורט 5 פלוס לייב.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

התאחדות של מטומטמים.
    מי קובע משחק בשעה כזאת ביום שישי?
    שאחרי זה ישאלו למה היציעים בכדורגל הישראלי ריקים.
    העיקר שהמשחק ישודר.
    כניראה שזה מה שהתאחדות רוצה, שהקהל יראה את המשחקים בכורסא ולא במגרש.