הליגה הלאומית 08\09: חיפה,ב"ש, עכו, ר"ג ורעננה עלו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏9/7/08.

1. Joni Member

איפה כל המלהמים מבאר-שבע?!
    1:1 בסיום משערים של קדוסי (פנדל) ושי אהרון. אותי משמח לדעת שאנחנו כבשנו ממהלך כדורגל ולא כתוצאה של הכשלה ברחבה, ועם סגל מאוד חסר. המשחק החשוב באמת נגדם יהיה במחזור השני של הליגה.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כל הטיפשים דיברו.... זה בסדר.

השורה התחתונה, מצדי היה להפסיד גם, גביע הטוטו, לא חשוב, לא מעניין, המטרה היא אחת והיא ברורה.

3. HBSFC Member

שי אהרון השווה אחרי בעיטה חופשית פוקסיונרית מ25 מטר אחרי שהסתירו לאסי רחמים. זה נקרא מהלך?

4. Ariel Member

קצת פרפורציות. גביע טוטו זה לא יותר מטורניר ראווה/ידידות ישראלי, מן מקביל לטורניר אמסטרדם האירופאי רק כחול לבן, רמה הרבה יותר נמוכה ו-10 משחקים יותר לכל קבוצה.
    אל תשכחו פרט קטן אחד וחשוב - התוצאות והיכולת במשחקים האלו יהיו אשר יהיו, כל הקבוצות תחלנה בעוד כשבועיים את הליגה כשהמספר 0 מעטר את עמודת הנקודות בטבלה. ושמה, עם כל הכבוד, תימדד ההצלחה והיכולת האמיתית של כל קבוצה.

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא זכורים לי מתלהמים ( אולי היה כאן אחד שהגזים ), זכורים לי אני ולירן שאמרנו עוד לפני המשחק שבגלל שהמשחק בגביע הטוטו שום תוצאה לא תפתיע.
    קשה לי לשמוע אותך מדבר על גול כתוצאה ממהלך כדורגל כשלא ראית את המשחק. אם היית רואה היית יודע שמדובר בגול מממצב נייח 25 מטרים מהשער שנכבש בזכות הרבה מאוד מזל וטעות של אסי רחמים.
    מה שמצחיק שאתה ממשיך ומדבר על הגול של באר שבע, שגם את המהלך שקדם לו לא ראית.
    דאבל פס נפלא בין זוהר חוגג למאור מליקסון שהתחיל בחצי של באר שבע והסתיים ברחבה של ירושלים עם בישול של חוגג לקדוסי שכבר עבר את השוער, שמנע ממנו כיבוש בהכשלה.
    לדעתי השופט ( שיפוט ברמה מאוד נמוכה, כל שלישית השיפוט שפטה בלי ביטחון ) היה חייב להרחיק את השוער הירושלמי אחרי שביצע הכשלה כשהוא השחקן האחרון בדרך של קדוסי לשער.
    קדוסי אגב בעט בעיטה שלא רואים כל יום, והקפיץ כדור לאמצע השער, טוב זה עדיין רק גביע הטוטו.

למרות התיקו באר שבע הייתה ראויה לניצחון ושיחקה טוב יותר מהשבוע שעבר.
    קדוסי החמיץ פעמיים באחד על אחד, ובכלל גם סימיוני, גם פדידה, וגם אילוז היו לא מאופסים כשהגיעו למצבים טובים.
    משה אסולין הצעיר ששיחק כמגן שמאלי היה טוב ובהחלט מדובר בשיפור לעומת אפריאט משבוע שעבר.
    מליקסון ללא ספק היה הטוב במגרש אבל חסר לו תכליתיות לכדורגל. הרבה טכניקה, הרבה דריבלים, אבל המסירה האחרונה שלו היא לא תכליתית ולכן למרות שהוא היה הטוב במגרש ועשה הרבה מהלכים יפים יש לו עוד מה לשפר.

אם אני מסכם, 3500 איש שבאו למשחק בגביע הטוטו, בהחלט יפה למפעל הזניח הזה. שבוע הבא בחוץ מול עכו, כשאני מקווה שסוף סוף יעמוד לרשותנו סגל מלא כשזולו ואלקיים אמורים להיות כשירים, כשסמיוני אולי יצליח לשחק יותר ממחצית וכשאיגור קוסטרוב חוזר מהנבחרת האולמפית של מולדובה...

6. Joni Member

נכון, בסוף לא הסתדר ולא ראיתי את המשחק, אבל התייחסתי לעובדות והם שהגול שלכם נכבש בפנדל ושלנו לא. תכנס לפורומים שלכם ותקרא את כל המתלהמים המדוברים, רובכם הייתם בטוחים שאנחנו חוזרים הביתה אחרי כמה חתיכות, מגיע לכם להתאכזב אחרי יהירות ושחצנות כזאת.

תיקו לא רע אם נתייחס לציפיות מבאר-שבע, שיהיה לכם בהצלחה בהמשך העונה.

נערך לאחרונה ב: ‏17/8/08
  7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בגלל זה אנחנו רושמים פה ולא ב"פורומים שלנו" אז תיכנס לפרופורציות. ואל תשאל... תיקו בגביע הטוטו.. איזו אכזבה...

8. וסרמיליה Member

משחק טוב של באר שבע?תלוי איפה..קודם כל ההתקפה היתה מצויינת מליקסון,חוגג וכבדה היו המצטיינים אני באמת לא מבין מה שחקן כמו מאור מליקסון עושה בליגה הלאומית ההתקפה שלנו בסדר גמור עם קצת יותר רצינות זה היה נגמר ברביעייה לרשת של ירושלים..אבל משחק ההגנה?על הפנים מלא חורים לירושלים היה כמה מצבים של 100 אחוז שער..סך הכל אפשר לצאת מרוצים עוד חיזוק קטנטן להגנה ויש לנו אחלה קבוצה ..

9. AmitHBS Member

משחק ההגנה לא חידש כלום מהמשחק הקודם עם כפ"ס,בקשר לקישור וההתקפה נראה שהרכשים די בסדר על עכשיו,וכמו שהזכירו בא לא נצא מפרופורציות גביע הטוטו..

10. JR-Riquelme Member

כולה גביע הטוטו, מי סופר את זה...
    תנו לעלות ליגה... כמו שלירן אמר בליגה הלאומית הסגל לא משנה הרבה, אולי כמה דברים קטנים, אבל בתאכלס זה קשור ברצון ובאופי.

11. AmitHBS Member

הפועל עכו נענתה לבקשתה של הפועל ב"ש בקשר להחלפת הביתיות למשחק הקרוב במחזור השלישי בגביע הטוטו,המשחק יערך באיצטדיון וסרמיל ביום שבת בשעה 19:00.
    המולדובי איגור קוסטרוב יחזור לארץ ביום רביעי לאחר שחזר ממשחק נבחרתו ויקח חלק במשחק הקרוב מול עכו.
    ז'סטין ז'ולו החלים מפציעה וישתתף גם הוא במשחק הקרוב.

12. הרצליה Member

אחרי שתי הפסדים ביזיוניים סוף סוף עושים קצת מאמצים לחיזוק, הבעיה היא שזה בכלל לא מספיק.
    הקשר ג'רי אסוס והחלוץ דובב גבאי סיכמו בקבוצה ועשויים לשחק נגד רעננה בסוף השבוע כמו גם מהארן ראדי שהחלטה סופית בעיניינו תתקבל ביום רביעי.

13. y56kh Member

עם הפועל באר שבע לא עולה אז היא תוכתר רישמית כלוזרית הגדולה ביותר של הכדורגל הישראלי
    קבוצה מאוד מוכשרת אבל תמיד כמעט, תמעט רק בסוף מבריקה, או נכשלת
    והפעם זה לא בא בחשבון הפעם באר שבע תבוא לליגת העל כדי להישאר

14. AmitHBS Member

זה ברור לגמרי..אם ב"ש לא עולה אז כל המערכת והמועדון יתערערו,יהיו הרבה פחות אוהדים,אלונה ברקת תהיה בלחץ כמו גם כל המערכת ולך תידע לאן עוד אפשר להגיע..
    אבל השנה אני מאמין שב"ש תעלה..

15. *הפועל-רעננה* Member

מועמדים להצטרף לרעננה:
    רוברטו סאנצ'ז (חלוץ מבולגריה)
    עומר פייה (קשר)
    מישהו מכיר?

דודו ביטון כנראה יושאל לעוד שנה ממכבי תל אביב להפועל רעננה.