הליגה הלאומית 08\09: חיפה,ב"ש, עכו, ר"ג ורעננה עלו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה, Jul 9, 2008.

1. AmitHBS Member

אני עדיין תוהה מה אייל לחמן עושה כמאמן ב-2 הליגות הבכירות..הבנאדם בא לקבוצה,מביא שחקן או שניים שווים אולי איכשהוא משו,מלמד את הקבוצה קונג פו,שולח אותה למגרש -התוצאה לא טובה,אחרי חצי שנה מפוטר\מתפטר[שנייה לפני שהיו"ר מודיע על זה רשמית],קבוצה מהלאומית או מליגת העל מחפשות מאמן,ישר עולה השם אייל לחמן,אני לא מבין את זה ..ממש לא מבין, הוא אנטי מאמן ואנטי כדורגל אם בגאנה היה לו טוב סוף-סוף אני לא יודע למה הוא חזר..

Last edited: Aug 13, 2008
  2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לחמן הוא סקאוט מעולה, אולי מהסקאוטים הטובים בארץ, אבל כאן זה נגמר. מסקאוט למאמן ראשי יש הבדל עצום, ואנשים בארץ לא מבינים זאת.
    אם אני איש מקצוע בקבוצה בארץ, כל קבוצה, אני מציע ללחמן להיות הסקאוט הראשי של הקבוצה שלי.
    בתור מאמן ללחמן יש אולי מקום בליגה הארצית שם יש פחות כדורגל ויותר ברוטליות, לא מעבר.

אז איך הוא עדיין מקבל את תפקיד המאמן בקבוצות בליגת העל והליגה הלאומית? פשוט מאוד, לחמן מגיע בדרך כלל לקבוצות נטולות תקציב, ושם הוא מציע לבעלים הצעה מפתה בדמות התבססות על שחקנים אלומנים ושחקני בית בנוסף למס' זרים אפריקאים זולים ( כשהרזומה של לחמן במציאת זרים מדבר בשם עצמו, באיזור הזה הוא טוב כפי שצינתי ), מה שאומר חיסכון בהוצאות.
    הבעלים של אותה קבוצה, לא משנה כרגע הרצליה או עכו, אומר לעצמו יהיה לי ביד מאמן שאימן בליגה הראשונה ולקח גביע, מאמן שמוצא שחקנים צעירים בזול, ככה שיש אפשרות בעתיד לגזור קופון, והכי חשוב מתבסס על שחקנים אלמונים וצעירים מה שאומר משכורות נמוכות ותקציב מינמלי.
    לחמן לא הגיע ולא יגיע לקבוצה מבוססת בארץ עם גב כלכלי...

3. amit8680 Member

מסכים =]
    יאללה חיפה! תזכו באליפות כמו לפני עשור (אומנם בליגה הלאומית אבל גם משהו)

4. roeiuzan Member

הפועל עכו תחסר בגביע הטוטו היום מול מכבי הרצליה שלושה שחקנים פצועים:
    תומר תייר, דניאל ברק, רון בן נחום. רונן שוורצמן כשיר.

הרכב משוער:

גורש, סרוסי, זיו, ברקאי, בריק, גרזיץ', אלפסי, אדק, סימנטוב, עבדול עזיז, אדרי\אבו סאלח.

עמית מה ההרכב של הרצליה?

5. jsjs Member

הפועל באר שבע תחסר מחר מספר שחקני מפתח במשחק מול הפועל ירושלים .

את שני הזרים החדשים שלה ג'סטין זולו ואיגור קוסטרוב .
    יניב אלול כשיר למשחק וכנראה יפתח בהרכב ..

הרכב משוער : אסי רחמים , אביתר אילוז , יניב אלול , נדב קידר , אלירן אפריאט , זוהר חוגג , לירון זרקו , זיו כבדה , מאור מליקסון , לאנדרו סמיוני ואוהד קדוסי .

איזה הרכב .... תענוג

6. הפועל_23 Member

הפועל ר"ג תשחק מחר בקרית אליעזר נגד אחי נצרת בשעה 17:30.
    משה אבוטבול ייעדר מאותה סיבה של שבוע שעבר, תהליך רכישתו אמור להסתיים בשבוע הבא. דאטורו יפתח.

הרכב משוער:
    רפי כהן, קובי מוסא, אלי לוי, אבי סופר, תמיר בן עמי, וויליאם סוארז, שי חדד, קובי חסן, שי רביבו, מור גולן, ג'ורג' דאטורו

7. *הפועל-רעננה* Member

חזרתי לא מזמן מהמשחק בכפר סבא והיה פשוט זוועה!
    הרבה זמן לא ראיתי משחק כל כך גרוע!
    הנוער של רעננה משחק יותר טוב - פשוט ביזיון...
    בהגנה חיים מלכה היה פשוט נוראי - כל כך הרבה חורים בהגנה... כל הזמן השחקן שהוא שמר עליו הצילח לעבור אותו ומלכה בקושי הזיז את עצמו.
    עמית, אני חייב הסבר על השחקן הזה! הוא תמיד ככה?!
    גם טואף היה נוראי, אך השתפר במחצית השניה.
    לא פלא שקיבלנו רביעייה במחזור הקודם. מזל שהפעם לא מישהו בכפר סבא שידע לנצל את המצבים.
    אוראל אדרי ממש, אבל ממש לא התחליף של אברהם. הוא צעיר בלי ניסיון שמאבד מלא כדורים והולך ראש בקיר.
    לינדר לא שיחק עקב פציעה קלה וזה היה מורגש.
    השחקן שניהל את המשחק היה גיא כוואז! גיא כוואז!!!!! - הג'ינג'י הזה שקשר בינו לבין כדורגל מקרי בהחלט!!! - הוא זה שכל הכדורים עברו דרכו - כבר אין לי מה להגיד על זה.
    שני המגינים היו על הפנים. משען שחקן של ליגה א'!
    ועל הספסל יש מגן כל כך טוב כמו דודו נחום - חבל.
    בצד השני גם עבאס טארק היה לא טוב, למזלו הכדורים היו יותר בצד של משען.
    במחצית השניה היה שיפור עם כניסתם של טננבאום (פשוט נשמה השחקן הזה!) - שהכניס התלהבות רבה למשחק, וקופר (גאון - ברקוביץ' הבא) - שמסר כדורים יוצאים מן הכלל אך החלוצים לא ניצלו את זה לגולים.
    סנטוס היה בין הסבירים, בין היחידים שהשקיע.
    וילנר פתח (הוא נורא שמן) ובקושי נגע בכדור - חוץ מזה הוא בכושר משחק גרוע!

לסיכום, קבוצה על הפנים!
    ואנשים שמכירים אותי פה, יודעים כמה אופטימי הייתי בעונה שעברה כי היה לנו באמת סגל טוב.
    העונה הזאת, לצערי, אני ממש מאוכזב.
    קבוצה כל כך צעירה בלי שום ניסיון, בלי שום התלהבות, בלי משחק אגפים (מה שהיה מאוד בולט בעונה שעברה...), קבוצה בלי כלום!
    אני אומר את זה בצער, אבל אם לא יבואו חיזוקים בדמות של חלוץ זר ברמה, קשר אחורי וקדמי שעשו משהו בכדורגל הישראלי, אנחנו מועמדים רציניים מאוד לירידה...

עריכה:
    אה ושכחתי לציין - כל הכבוד לצמד של אברהם בחיפה.
    שחקן חכם מאוד שחסר מאוד לרעננה.
    מצחיק אותי שחושבים שהילד הזה (אדרי) הוא זה שייתן כדורים לגולים והוא זה שידע לנהל משחק.
    עדיין לא נמצאו התחליפים לאבוטבול, אברהם ואיילי!
    בנוגע לבלמים, זה נראה שמלכה וטואף פשוט לא לרמה של אלו שהיו פה שנה שעברה (רגב וטיבי...)

Last edited: Aug 16, 2008
  8. Joni Member

הולך להיות קשה מחר, זה בטוח.
    לא יודע מה אתכם לי כבר קל לסמן את קריית אתא במאבקי התחתית.

אם כבר מדברים הרכבים משוערים, שלנו מול הפועל באר-שבע:
    יניב בן הרוש, סלמן עמר, אורי פסו, אסף עזו, עמוס בוארון, בואפו קוואבנה, אופיר עזו, אופיר עמרם, מוסא סלמן, אמקה יונקו, שי אהרון.

9. Don Joan Roman Member

רעננה אולי אופטימיות תשאף מהעובדה שאיתן טיבי ביקש מאשדוד להשתחרר ולעבור להפועל רעננה, כרגע המהלך לא נראה באופק כי אשדוד דורשת 60 אלף שקל עבור השיחרור שלו, סכום שרעננה לא יכולה או לא מוכנה לשלם בעיקר בגלל העובדה שבתום העונה הוא חוזר לבית"ר בכל מצב.

ג'וני - עמרם שחקן מצויין, שיחק איתי הרבה במגרש של גבעת גונן בקטמון, הוא וחן עזריאל נחשבים לכישרונות הגדולים של העיר, אבל בעוד חן התמקד בכדורגל אופיר עבר כל מיני בעיות כאלה ואחרות כי אחרת הוא מזמן היה בליגת העל, לדעתי הוא הולך להיות תגלית העונה בלאומית.

10. *הפועל-רעננה* Member

אני חושב שאלי כהן סומך על מלכה וטואף... אם לא היה את אחד מהם, אז אולי היה צריך לשלם את הסכום הזה ולקחת אותו...
    בכל מקרה, אני לא ממש סומך על שניהם... במיוחד לא על מלכה שהראה ממש חוסר רצון לשחק - שזה הכי גרוע!

11. Joni Member

אופיר עמרם בהחלט כשרון אדיר, כמו עוד הרבה שחקנים בהפועל, אבל הוא מרשה לעצמו להתעסק בהרבה דברים שלא קשורים בכדורגל (לדוגמה הסכסוך הידוע שלו עם אדיר מעודה בן גילו שלעיתים קרובות בא לידי ביטוי גם על המגרש). חוץ מזה למרות שהוא עדיין צעיר הוא מרשה לעצמו יותר מדי לפעמים, לא נראה שהייתה פעם אחת שהחליפו אותו והוא לא ירד בפרצוף חמוץ.

לדעתי הוא היה צריך לפרוץ בעונה שעברה, הוא היה יכול להיות מלך בליגה הארצית האפורה אבל הוא לא קיבל מספיק קרדיט מלופא ובכל זאת, המגרש בשכונה זה לא כדורגל מקצועי, נקווה שהוא יוכיח שהוא לא עוד סתם כשרון לא ממומש.

12. jsjs Member

פשוט לא מאמין איזה מזל נאחס יש לנו ( באר שבע )
    ג'סטין זולו ( זר ) איגור קוסטרוב ( זר ) ויוסי אלקיים לא יוכלו ליתול חלק במשחק .

הנה ההרכב על פי האימון היום .
    בשער : אסי רחמים
    הגנה : יניב אלול , נדב קידר , אביתר אילוז ואלירן אפריאט .
    קישור : לירון זרקו , זוהר חוגג , זיו כבדה ומאור מליקסון .
    בהתקפה : אוהד קדוסי ולאנדרו סמיוני .

חח אין מה להשוות בין ההרכב של ב"ש לזה של ירושלים .

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

פה זה לא מנג'ר בחור, השמות בליגה הלאומית שווים לשום דבר, בליגה הלאומית רק רצון ולחימה מנצחות, ולא שום שם זה או אחר. גביע הטוטו לא מעניין אותי, מצידי שיעלו עם הנוער, אני רוצה לעלות ליגה, אם פה יתבטא החוסר מזל (ואגב מה קשור חוסר מזל?) אני קונה את זה.

14. הפועל_23 Member

הפועל ר"ג ניצחה 2-0 את אחי נצרת בקרית אליעזר.
    קובי חסן (23) וג'ורג' דאטורו (30) כבשו את השערים, כאשר קובי מוסא מבשל את 2 השערים לאחר שהוא פורץ מהאגף הימני.

הרכב הפועל ר"ג: רפי כהן, קובי מוסא, אלי לוי, אבי סופר, תמיר בן עמי, וויליאם סוארז, קובי שריקי (שי חדד), קובי חסן (ניר בובליל), שי רביבו, מור גולן (גיא שוסט), ג'ורג' דאטורו (רוני אוחנה).

15. roeiuzan Member

כמה כיף להסתכל על התוצאות ולראות שעכו היחידה שמנצחת פעמיים.. ועוד באיזה תוצאות, 4:1 ו-3:1. ההתקפה שהיתה כ"כ גרועה בעונה שעברה כובשת 7 שערים ב-180 דקות, וכמה כיף לנקום קצת באייל לחמן, בייחוד כובש השער השלישי רונן שוורצמן ששוחרר על ידו מעכו בתחילת העונה שעברה.
    שישמרו קצת כח לליגה... :)