הליגה הלאומית, עונת 2007/08- פ"ת והכח עולות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏6/7/07.

1. roeiuzan Member

דודו גורש סירב להצעה מהכח עמידר ר"ג לשחק אצלה בליגת העל, הכח כנראה הולכת על שוער זר.
    החלוץ אחמד סבע סגר בעכו, הזרים סאני ואגאבור שוחררו, כשגם אדק בדרך החוצה, חוג'יראת ולזמי שוחררו(או בדרך להשתחרר) גם הם. אבי אלפסי ישוחרר אם יימצא מחליף ראוי(אבי אבינו על הכוונת), מועמדים נוספים הם חמודי כיאל שכנראה יחתום, עידן ויצמן מהכח ששייך לעכו, ועוד..

2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

זה חיזוק מאוד משמעותי להפועל רמת גן,
    בהרכב שהזכרת גם למעלה ועם עוד טיפה חיזוקים הם יכולים לרוץ חזק בצמרת ...

3. TariboWest Member

רפי כהן שוער חלש, היה עדיף להפועל ר"ג להתפתחויות בשוק השחקנים ולחפש אופציה טובה יותר.

4. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

מה נגמר בסוף עם עכו וראשל"צ? יהיה משחק חוזר בין עכו לנצרת?

5. roeiuzan Member

ויצמן יער לא מצאה שום הוכחות לטענות של ראשל"צ ובכך נגמר הסיפור.
    הפועל חיפה מעוניינת גם היא בחמודי כיאל.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ראשון לציון סתם מתוסכלים, יורים לכל הכיוונים מרוב תסכול, לא היה כלום ושיתרכזו בעונה הבאה.

7. Joni Member

אני דווקא משוכנע שכן היה משהו...
    נראה לי קצת לא סביר שאחי נצרת שיחקו באופן ספורטיבי בשביל לנצח וחטפו רביעיה מעכו.
    עכו, לצערי ידועה לא מהיום ולא מאתמול כקבוצה לא ספורטיבית (וזה עוד בלשון המעטה), ואני לא אתפלא בכלל אם יגלו שהיה משהו לא כשר. אבל בארץ כמו בארץ, וייצמן יער יחקרו ויסגרו את החקירה בגלל חוסר הראיות, והאוהדים ימשיכו להתעלם ולהגיד שמדובר ב"ראשל"צ" המתוסכלת, צריך להיות עיוור כדי לא לראות מה קורה בליגות בישראל בכלל ובלאומית בפרט.

מאוד קיוויתי שאחוז הלכלוך בליגה הלאומית ירד לליגות פחות רלבנטיות וירידה של עכו הייתה משרתת את המטרה הזו. חבל.

8. skipi Member

בקשר לתקציבים הכח הוכיחה העונה שעם רכש נכון אפשר גם לעלות ליגה הקבוצות צריכות להביא שחקנים רעבים! ובקשר לרכשים של הפועל רמת-גן אני מפרגן בקטע הזה אני אוהב גם את מור גולן וגם את רפי כהן קניות מאוד טובות והם הקדימו הרבה קבוצות!.

שאלה לי אליכם: אני ראיתי אחד על אחד עם דני ענבר בערוץ 5 היה עם דודו דהאן המאמן של הכח והוא אמר שהוא נשאר עם הסגל הנוכחי של הכח (למעט השוער כי הוא חתם כבר בקבוצה אחרת) אתם חושבים שאפשרי להשאר ככה ליגה? כאילו יש להכח שחקנים עם רצון ונשמה אבל בליגת העל צריך גם הרבה כישרון! מה דעתכם?

9. roeiuzan Member

אמרתי כבר, זה שלקבוצה הזו יש אופי חרא והם בועטים לעצמם בדלי בכל סוף עונה זאת בעיה בפני עצמה, מפה ועד לטעון טענות חסרות שחר זה כבר עניין אחר לגמרי. במיוחד כשאף אחד מאותם ממציאים לא מכיר מקרוב(לפחות כמוני) את היו"ר ציון ויצמן ושאר חברי ההנהלה. אמרת עכו ידועה במקרים כאלה? תזכיר מקרה אחד.

לפני הכל חשוב לי לציין שלמרות כל הטרארם שהיה סביבו, דודו דהאן הוא גאון כדורגל עצום, חי ונושם כדורגל 24 שעות ביממה, בעל ידע ושליטה אבסולוטית בענף. כן ירבו כמותו. באשר להכח, אני חושב שלפחות חצי מהסגל שלהם ראוי לליגת העל, מה שהיה יפה שם העונה שהוא בנה על שחקנים צעירים כשחקני המפתח שלו, עידן ויצמן, ישראל ראש, גל לוי ודידי אונגר, וזה לצד שחקנים ותיקים כמו רפי כהן, בני חדד, אסי דומב וחמודי כיאל. בראיון הזה הוא הזכיר רק את שחקני ההגנה שפרט לדומב לאף אחד אין ניסיון בליגת העל, הכישרון שבישראל ראש למשל הוא עצום, השאלה אם שחקנים כמותו יצליחו בעונתם הראשונה בליגה הבכירה להשאיר קבוצה בליגה.

10. Joni Member

בוא נתחיל מזה שלפי החתימה שלך ניתן להבין שאתה אוהד הפועל עכו, מכאן שיכולת השיפוט שלך לא אוביקטיבית מראש.
    בחרתי לקחת את העונה שעברה (06/07), מהמחזור ה-28 עד המחזור ה-31 (כולל) עכו בעיצומה של סדרת משחקים מול 4 קבוצות אשר נאבקות על חייהן בליגה, לאחר שכבר הבטיחה את השארותה בליגה.

מחזור 28 - עכו מפסידה לאחי נצרת 3:1
    מחזור 29 - עכו מפסידה לנצרת-עילית 1:2
    מחזור 30 - עכו מפסידה להפועל אשקלון 2:1
    מחזור 31 - עכו מפסידה לבני-לוד 0:1

המחזור ה-32, עכו סיימה את סדרת המשחקים מול התחתית ומשחקת מול קבוצה מצויינת, בני-סכנין, ונזכרת לנצח, 1:3.

אגב מוקדם יותר, במחזור ה-23 עכו מפסידה להפועל ירושלים (קבוצת תחתית נוספת) בתוצאה 2:1.

לצערי, לי זה נראה כמו חוסר-ספורטיביות.
    אתה יודע, אני לא ארגיש שאני הולך רחוק מדי ואומר שיש סיכוי לא רע בכלל שהיו פה קומבינות לא כשרות.

נערך לאחרונה ב: ‏29/5/08
  11. הפועל_23 Member

אין ספק שהקבוצה של היום בדיוק ככה , לא תשרוד בליגת העל.
    אבל גם אין ספק שדודו דהאן יחזק תקבוצה- הוא התכוון לדעתי שהשלד יישאר, כי הכח תתחזק בכמה ישראלים ובלפחות 4 זרים חדשים.

12. idos87 Member

אין מצב כזה שדהאן לא מחזק את הקבוצה. אמנם הקבוצה של הכח הייתה טובה לליגה הלאומית, אבל בליגת העל היא לא תשרוד. מהסגל הנוכחי של הכח אפשר להוציא כמה שחקנים שכן מתאימים לליגת העל כמו: ווילאם סוארז, ליאור ראובן(יש עליו הצעות מליגת העל), אסי דומב(עבר עשיר בליגת העל), ברק בדש, דניאל אונגר. כל השאר אולי מתאימים לליגת העל אבל לא בהרכב הראשון. אם דודו דהאן לא רוצה להיות בעונה הבאה בתחתית ליגת העל הוא חייב לחזק את הקבוצה.
    איפה רפי כהן חתם?

13. roeiuzan Member

בהפועל ר"ג.
    אני מציע לכולכם מעכשיו לזכור את השם עידן ויצמן מהכח, שחקן גדול ובליגת העל עוד יהללו אותו בעונה הבאה. לא לשכוח, עידן ויצמן, קשר אחורי.

14. וסרמיליה Member

יחיאל צגאי,יובלדיו,ישראלביץ,חן עזרא ועידן סרור מועמדים להפועל באר שבע .

15. הרצליה Member

אם ישראלביץ' ירד ללאומית הוא דביל ולא נראה לי שהוא כזה ככה שבבאר שבע אני לא רואה אותו, כנ"ל יחיאל צאגי שאחרי העונה האחרונה חייב להישאר בליגת העל.