הליגה הלאומית, עונת 2007/08- פ"ת והכח עולות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏6/7/07.

1. roeiuzan Member

אני פשוט לא מאמין, שבועיים אני מחכה למשחק הזה ובסוף ההתאחדות מחליטה את מה שהיא מחליטה.
    לא מובן למה הנהלת הפועל עכו לא מפעילה בעניין הזה עו"ד שיוציא אותה מהעונש, כמו שלוד למשל דאגה לעשות כשקיבלה הפסד טכני מולינו. במשחק הבית הקודם נגד פ"ת באה כמות רצינית של קהל שעודד כל המשחק והיה אחראי לניצחון הזה, סה"כ שני משחקי "בית" נותרו לנו עד סוף העונה כשהפער בינינו לבת ים בעונה הבאה הוא שער אחד בלבד, מה שנותר זה משחק בית אחד במחזור האחרון שרק בסופו סביר להניח תקבע היורדת השניה. כנראה באמת שבהתאחדות יעשו הכל כדי שקבוצה מהמרכז לא תרד. יש דברים שאתם לא יודעים אבל השנאה של הראשים שם לצפוניות פשוט מבחילה.

קודם כל אוהד אחד בלבד התגרה בו.
    הוא קיבל עונש כי הוא קילל בחזרה אל מול עיניו של הקוון, ולבסוף עשה אצבע משולשת לקהל.
    יש שתי שחקנים בכדור הארץ שאליהם צמד המילים "רוצה להתקדם" הכי הכי לא מתאים והם עומאר סאני ופטי נימבה. את הראשון נעזוב כרגע, נימבה זה שחקן שעוד איכשהו היה רוצה מבחינתו לשחק בליגת העל, אבל העובדות מראות ש5 שנים הוא קורע רשתות בליגה השניה בישראל ו5 שנים נשאר כיתה, חוץ מזה שבליגה הזאת אין יותר מדי לאן להתקדם, ההבדל היחידי שאיכשהו קיים זה בין הקבוצות שמלכתחילה מצהירות שהם ייאבקו בתחתית ובין אלו שמצהירות כלפי מעלה.

נערך לאחרונה ב: ‏7/5/08
  2. skipi Member

מה אתם אומרים על המחזור הבא?
    המשחקים המרכזיים לדעתי זה הכח-ה.פתח-תקווה וב"ש-ה.חיפה!
    אני אומר שהכח מנצחים (אני ממש לא נייטרלי אני אוהד הכח D: ) ואני מאמין שגם הפועל ב"ש ינצחו לא בגלל שאני לא אוהב את הפועל חיפה אני פשוט שונא את המאמן שלהם שלא מבין כדורגל!

3. אבי סנדור Member

הכוונה למשחק מול רעננה?

4. Voda_Coda Member

להתקדם זה ללכת למקום יותר מתקדם מבחינת כדורגל ומבחינת רמה..וק"ש הייתה אותה רמה וזרקה אותו אחרי העליה...
    ואל תבלבל את השכל..קודם כל אף אחד לא אמר לו כושי הומו..ובטח ובטח לא אוהדי עכו..אוהד אחד צעק..ואז שהוא החזיר כל הקהל גם הצטרף..אבל כושי הומו אף אחד לא אמר...

5. roeiuzan Member

כן.
    בכל אופן אני מקווה שתהיה תפנית של הרגע האחרון ושהנהלת עכו תעשה משהו בעניין.

6. N כמוני Member

אגב אני לא יודע אם היה על זה דיון כאן,אבל לפני שבוע קראתי בעיתון על ראשיד בוזאזאן שחקן מרוקאי,שנכנס לחצי שנה לכלא בגלל ששבר את הרגל לשחקן בליגה ההולנדית במהלך משחק.
    לדעתי התביעות האזרחיות האלה לא הולכות בכיוון טוב.

נערך לאחרונה ב: ‏8/5/08
  7. ADP1 Member

איזו ליגה אך איזו ליגה תענוג
    המחזור ה32 מתקרב
    קצת פחות מחצי מהליגה יכולה לעלות לליגת העל
    3 קבוצות מהמקום הראשון
    ו3 קבוצות במאבקי ירידה

וכמובן הפועל באר שבע שהייתה עוד בתמונת ירידה עכשיו עם סיכוי לא רע לחזור אל מקומה הראוי
    להפועל רעננה ברכת הצלחה ממני אליכם מקווה שתמשיכו כמסורתכם להיות הסוס השחור

8. idos87 Member

הליגה הלאומית תמיד הייתה מעניינת מבחינת העולות שלה לליגת העל. כל שנה יש 4-7 קבוצות שמתמודדות לעליה ורק במחזורים האחרונים יודעים מי עולה (חוץ מבשנה שעברה שסכנין וקרית שמונה השאירו אבק לליגה)

9. ADP1 Member

השאלה האם זה יהרס/יחלש בהגדלת הליגות

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בערוץ הספורט יודע איפה יש את הקהל הגדול והפראייר וישדר את המשחק של נצרת עילית מול ב"ש ב5פלוס לייב , כאשר את משחקה של הפועל חיפה מול רמת השרון ישדרו בספורט5+ ואת משחק (העלייה כנראה) של הפועל פ"ת ישדרו בספורט 5 .

11. הפועל_23 Member

המשחק של ב"ש הכי פחות מעניין מבין השלושה משחקים במחזור הזה...
    גם אוהדי ב"ש ייראו יותר את המשחק באורווה...

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה ברור , אבל הפועל ב"A הקבוצה היחידה ששודרה ב5פלוס לייב.

13. idos87 Member

זה נכון,
    ב"ש חייבים שפ"ת יפסידו לר"ג, המשחק שלהם מול נצרת עילית היורדת לא כ"כ מעניין. נראה לי שהרייטינג של 5 לייב יהיה נמוך ביחס ל-5 פלוס או לספורט 5. אני מקווה שהקבוצה הטובה יותר מבין ה-3 תעלה.
    אחלה מחזור סיום הולך להיות. בהצלחה לכולם!

14. הפועל_23 Member

הערעור של רעננה נדחה, אבל פטי נימבה לא ישחק נגד הפועל ר"ג.

האמת זה הזוי לגמרי, הרחקה לסירוגין זה דבר שעדיין לא שמעתי עליו בשום מקום בעולם.
    משחק אחד לא, משחק אחד כן, משחק אחד לא?

15. Love Is Red Member

הזוי, אבל עכשיו יש יותר סיכוי שהקבוצה שאתה אוהד (הפועל רמת גן) תנצח את הפועל פתח תקווה, בגלל שפטי נימבה שווה ניצחון כמעט בכל משחק לפתח תקווה.
    אבל אני לא ושב שבאר שבע תצליח לעלות, אבל אם לא באר שבע אז שהפועל חיפה תעלה, כי הפועל פתח תקווה, אם היא תעלה זה יהיה בזכות בית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx