שתהיה לו החלמה מהירה שחקן טוב מאוד. המשחק שישודר כנראה הפועל חיפה-בני לוד בספורט 5 רבע ל4. כל המשחקים השבוע יתקיימו בשישי ב4 כמו שהיה צריך כבר מזמן.
שלומי לזמי שחקן פשוט אדיר אני לא מבין למה בעכו לא נותנים לו יותר הזדמנויות בקבוצה הגדולה של הנוער של הפוע לש(שאומנם סיימה מקום שלישי אבל לדעתי היה לה יותר כשרון מהקבוהצ שזכתה באליפות) לזמי היה בורג מרכזי הוא היה פשוט שחקן אדיר והוא נראה כמו אדגר דוידס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
לזמי שחקן שהיה אמור לפרוח בתחילת העונה שעברה, כבר במשחקי האימון הוא כיכב כשניצחנו במשחק אימון את מכבי ת"א 3:1 הוא נתן צמד ובישול.. ומשחק 0:0 נגד הרצליה גם שיחק מצויין והיה טוב לאורך כל המחנה אימונים בארץ ובחו"ל. אחרי המשחק נגד הרצליה ראובן עטר בא לדוניה אחד ממנהלי עכו ואמר לו מי זה הלזמי הזה? אני רוצה אותו בהרצליה. דוניה בא למומי זעפרן אמר לו מומי ככה וככה עטר רוצה את שלומי.. מומי אמר לו תגיד לו שלזמי לא משוחרר בשום מצב. ומה קרה בסוף? משחקי גביע הטוטו שלומי לזמי בספסל ועוד כמה דברים שאני מעדיף לא לפרט כרגע בקיצור מומי הוריד לקרשים את לזמי ובגלל זה בשנתיים האלה במקום לפרוח הוא הלך אחורה כשגם בליגה הארצית הוא לא כיכב יותר מדי. העונה החזירו אותו לעכו בחלון ההעברות בשניה האחרונה אחרי שלא מצאו חלוץ נורמלי.. בכל אופן כמו שאמרת הוא לא משחק יותר מדי, אבל אם אני מאמן עכו הייתי משלב אותו הרבה יותר. יש לו כשרון.
שי בירוק שלא הגיע למשחק הקבוצה ביום שישי וגם לא הגיע לכל האימונים השבוע והודיע על כך בהודעת SMS למנכ"ל הקבוצה שוחרר היום מהפועל ב"ש לאחר שיחת הבהרה עם אלונה ברקת.
לא מחזיק בשום קבוצה השחקן הזה. פשוט כל הזמן הוא מסתכסך עם הקבוצות בהן הוא נמצא. אצל מי הכרטיס שחקן שלו נמצא? מכבי חיפה? שאלישע יחנך אותו!
לא חושב שמישהו יכול לחנך אותו. שחקן שאומרים עם כישרון גדול לא שראיתי פעם את הכישרון הזה. כ"כ עצלן ולא מנצל תיכולות שזה מעצבן. שיפרוש בשיא.
שי בירוק הוא שחקן אנטי כדורגל, כישרון אולי יש אבל הוא לא מנצל אותו לטובה, חבל שהוא הולך לאיבוד ... רק הורס לעצמו ! - - - - - יו"ר הפרלמנט של רומניה ישקיע בראשל"צ מי ששימש בעבר כחלק מההנהלה של צפרירים חולון והיום הוא יו"ר בית המחוקקים הרומני, נתי מאיר, הודיע היום כי הוא מצטרף למוטי שלו ברכישת עירוני ראשל"צ. הם מתכוונים להעמיד תקציב של למעלה משבעה מיליון שקלים. לפי הסיכום שהושג עם העירייה, ירכשו השניים את הקבוצה בכשני מיליון שקלים, כל זאת בתנאי שתשרוד בליגה הלאומית. אם הקבוצה תרד אל הליגה הארצית, היא צפויה לעבור לידיהם בתמורה מזערית או ללא כל תמורה בכלל. האם עירוני ראשל"צ תחזור שוב למפת הכדורגל הישראלי ?
בעלים ויו"ר הפועל ר"ג ירון קוריס התראיין לבלוג של עיתונאי ואוהד הקבוצה שלמה מן. קוריס שהוא ממש לא פוליטיקלי קורקט אמר דברים מעניינים מאוד על עצמו, על הקבוצה והמאמן, על המכתש, וגם על הפועל פ"ת. אני אשתדל ללקט כאן תמצית של הדברים שאמורים לעניין , כמובן שיש דברים שיעניינו מאוד רק את אוהדי ר"ג אז אני לא אשים אותם פה. על עצמו והקבוצה "הפועל ר"ג תופסת לי הרבה שעות במשך היום. אלוהים ואשתי עדים, שלילות שלמים אני לא ישן מהלחץ לקיים את הקבוצה, לילות על לילות, כדי שהכל ידפוק פה כמו שעון. אתם יודעים שאין לי שבתות? שהמשפחה שלי לא רואה אותי בשבתות? ואם יש חלילה תוצאה לא טובה, נפשית אני לא יכול לצאת מהבית. הנושא הזה פגע לי בבריאות. וזה לא קלישאה. אני מהיום שנכנסתי להפועל רג ועד היום, קודם כל נהיו לי קצת שיערות שיבה בראש מה שלא היה לי אף פעם. ומה לעשות, לחץ דם גבוה, סוכר גבוה. אבל זה בסדר, זה חלק מהעניין, אני לא בוכה ולא כלום. זה התפקיד שבחרתי בו. אף אחד לא הכריח אותי, אני לא מצטער לרגע. אני אוהד הפועל רג. אני מגיל 18 רואה את הפועל רג. אין מגרש שלא הייתי, אני יכול לספור על כף יד משחקים שהחמצתי." על ליגת העל "אני מאוד מקווה שבעונה הבאה נשחק בליגת העל, אני אופטימיסט מטבעי בכל מה שקשור להפועל רג. הווינריות והרצון לנצח בכל משחק זה צריך להנחיל לשחקנים. לא סתם בשבילי כל משחק זה מלחמת עולם, כל משחק זה גמר גביע. אני יודע שאני בוס קשה, שאני לא בוס קל, אני מלחיץ מאוד את המערכת ואת האנשים שתחתיי, אבל אני רוצה תוצאות, ואני לא מתפשר, ואני גם נותן בהתאם." על קובי חסן ההתעקשות שלי שקובי חסן ימלא את העונש עד הסוף הצילה להפועל רג את העונה. אם אנחנו רוצים להיות מועדון מסודר שיוצר סטנדרטים ניהוליים וחשיבתיים ארוכי טווח, ורוצים לצאת מהתדמית של חנות מכולת, צריך לתת קווים ברורים גם בחוץ וגם בפנים. קובי חסן עשה מעשה שלא ייעשה בעיניי, ואני מצהיר פה שאני את קובי חסן אוהב אהבת אמת. יש ביני לקובי חסן מערכת יחסים שונה מרוב השחקנים פה, אבל קובי חסן פגע בכבוד של המועדון. אני אכבד כל שחקן שיבוא ויגיד לי לא טוב לי לשחק בהפועל רג, אני רוצה ללכת. אני לא מחזיק אף אחד בכוח. אבל קובי חסן שקיבל מהמועדון הזה כל כך הרבה כבוד ומשאבים, לא יכול לדבר עם קבוצה שבוע לפני משחק איתם ומאחורי הגב. עכשיו, הכי קל זה לבוא תמיד לקטנים, לשחקנים הצעירים, ולתת להם בראש. ואתה רוצה להעביר מסר גם לשחקנים שלך וגם בחוץ, שפה לא מתעסקים עם ילדים, פה מתעסקים עם אנשים רציניים. קובי חסן הוא השחקן הכי בכיר בקבוצה, הוא יקבל עונש. קראתי לקובי אחרי שהבנתי מה הוא עשה, אמרתי לו שהוא ישלם ביוקר כי זה פגע בנו, פגע בכבוד של המועדון, זה פגע בהתנהלות של המועדון, זה פגע מקצועית במועדון, וברגע ששחקנים ראו שקובי חסן מקבל על הראש, הולך לוועדת משמעת ואני נשבעתי לעצמי שאני לקובי חסן לא אוותר, והיו עליי לחצים ענקיים, גם ברמה של מאמן, גם ברמה של מקורבים, גם ברמה של מנהל קבוצה. אני אמרתי שהם יראו שאני הולך עם קובי חסן עד הסוף. תדעו לכם שאנחנו הרווחנו את קובי חסן בגלל הסיפור הזה. קובי חסן שחזר היה כל כך רעב להראות לי מה הוא שווה, שאיך שחזר מהעונש פעם ראשונה בקריירה שלו הוא עשה גליצים במשחק. פעם ראשונה שטרף את הדשא. הרווחנו את קובי חסן, אבל גם הרווחנו את הכבוד של המועדון ועכשיו יידעו קבוצות שאיתנו לא מתעסקים." על הפועל פ"ת "את החשבון שלי עם הקבוצה הזאת אנחנו נפרע, ואני אפרע באופן אישי. הם התנהגו בצורה מחפירה כשהם פנו לקובי חסן ועוד שבוע לפני משחק נגדינו. יש לנו זמן, מחזור אחרון. מישהו מלמעלה כיוון את זה, זה לא סתם. אני מאמין בזה. לא סתם מחזור אחרון אנחנו הולכים לשחק נגד הפועל פת. אני מאוד מעדיף שאנחנו אלה שנעלה על חשבונם, אבל אם וכאשר נוכל לדאוג שהם לא יעלו, בוא נאמר שאני לא אהיה עצוב מזה. מגיע להם על מה שהם עשו. הבלאגן נגד פ"ת במכתש לא קשור לעניין הזה, אלא רק לאוהדים שלהם. זה התחיל מאלי לוי ששמע קללות וקריאות נגדו ונגד משפחתו לאורך כל המשחק, וברגע שהם קיבלו גול בדקה 91 ודקה 92, שאין יותר מתוק מזה, אז החלה קצת התלהמות יצרים, אבל מי שהתחיל בפרובוקציות זה אוהדי הפועל פת" על המכתש "המשאלה הכי גדולה שלי זה שהמכתש יישמר. זו תהיה ההצלחה הכי גדולה שלי בעולם, ואני אהיה האיש הכי מאושר עלי אדמות. המכתש זה אחד ויחיד, אין מגרש ביתי בארץ כמו המכתש. אין, לא יהיה. זה המגרש הכי יפה בארץ. אני אלחם עליו עד המוות ועד טיפת דמי האחרונה. תחליף למכתש? "יש לי מקום ויש לי פתרונות. מישהו רק צריך לשים את הממון לזה. ברג יש תחליפים לזה. אבל שום מגרש שלא יהיה, זה לא יהיה כמו המכתש. אני הייתי רוצה לשחק במכתש בליגת העל, אבל כנראה זה לא יקרה. אם נעלה לליגת העל יש כמה אופציות. קודם כל אני יודע איפה אני לא רוצה לשחק. אני לא רוצה לשחק בווינטר. לא אוהב את המגרש הזה, לא אוהב את הצבע שלו, לא את האווירה. איצטדיון רג גדול עלינו. הכי מתאים לנו לשחק בשנה הראשונה בשכונת התקווה. זה מגרש שכונתי, קטן, גם מתאים לקהל של הפועל רג, אווירה טובה, ונראה לי שאם נעלה זה יהיה הכיוון." על יובל נעים "קודם כל אני מאוד מקווה שהוא יהיה מאמן מוביל בליגת העל עם הפועל רג. זה בכלל יהיה בשבילי אושר גדול. יובל לא מאמן הרבה שנים, אבל הרקורד שלו מצוין מבחינת הישגים. הוא מבין כדורגל ברמות הכי גבוהות, הוא יצטרך לשפר את האימפולסיביות שלו והכעסים שלו, או דברים שהוא אומר אחרי משחקים, שלא טובים לדימוי שלו. אבל יובל בנאדם ישר, בנאדם אמיתי, והוא יגיע לליגת העל ללא ספק כי הוא מתבגר עם השנים. הוא לומד עכשיו יחסי ציבור ומתחיל להיות מקושר לתקשורת, ואין לי ספק שיום אחד יובל נעים יהיה מאמן בליגת העל." עתיד המועדון "בוא נגיד ככה, תשאירו לי את זה, אני אטפל בזה ואני אדאג שהפועל רג תלך לעתיד יותר טוב. זה בטוח."
הפועל באר-שבע מול הפועל חיפה , שישי , 16:00 , ספורט 5 פלוס לייב . הפועל פתח תקווה מול הכח עמידר ר"ג , שישי 16:00 , ספורט 5 .
לדעתי המחזור הקרוב, המשחק בוסרמיל בין הפועל ב"ש לבין הפועל חיפה, זו תהיה ההזדמנות האחרונה של באר שבע, למרות שאם נהיה אובייקטיבים, בליגה הלאומית - זה לא נגמר עד שזה נגמר. הפועל חיפה, למרות ההפסד במחזור האחרון, עדיין ממוקמת במקום השני בעקבות איבוד נקודות של שאר קבוצות הצמרת, הפועל חיפה תחסר שחקנים חשובים בהרכב, ביניהם בעיקר השוער, שאלו. הפועל באר שבע זו קבוצה פראיירית, כשהיא מגיעה למאני טיים היא מפשלת, כמוה גם הפועל חיפה, אני לא רואה הכרעה לכאן או לכאן, לדעתי המשחק יסתיים בתיקו. לגבי הכח עמידר ר"ג, צריך לקרות משהו באמת לא צפוי בכדי שהקבוצה הזו לא תעפיל לליגת העל, מבין כל 12 הקבוצות בלאומית, היא הקבוצה שהצליחה לשמור על יציבות והמשכיות לאורך העונה, בעיקר בסיבוב השני ומעלה. לעומתה, הפועל פ"ת שמקרטעת במחזורים האחרונים ולא מצליחה לצבור נקודות, תצטרך להילחם בשיניים מול חיניכיו של דודו דהאן, למרות שאם נהיה כנים, הכח עמידר ר"ג היא לא רמה מעל הליגה, פשוט הקבוצה הצליחה לשמור על יציבות ועשתה תוצאות טובות העונה, עבודה טובה של דודו דהאן על הקווים סידרה להם בעצם את המקום הראשון וכנראה את הכרטיס לליגת העל בעונה הבאה. אגב, מישהו יודע מה התקציב של הכח עמידר ר"ג ? שמעתי שהוא לא בין שלושת הקבוצות בלאומית עם התקציב הכי גבוה. אם אכן יש להם תקציב דל, לעומת קבוצות אחרות בליגה, אז כל הכבוד להם ! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
זאת באמת ההזדמנות האחרונה של ב"ש...ואחלה הזדמנות נגד נוער מחוזק של הפועל חיפה. כי אם היא מנצחת היא תהיה מקסימום 3 נק' ממקום שני (אולי אפילו פחות) ויש לה הפרש שערים נהדר. אם היא לא מנצחת, היא בחוץ סופית כי אחרי המחזור הקרוב נשארים רק 2 משחקים. הכח צריכה נקודה בשלושת המשחקים הקרובים בשביל לעלות סופית, לדעתי היא תיקח 3 ביום שישי הקרוב. בקשר לתקציב...יש להכח את התקציב הרביעי בליגה אחרי ב"ש,פ"ת,חיפה.