משהו שאולי יעניין את אוהדי ב"ש לא יודע עד כמה זה ריאלי: בתחילת השבוע הייתי בב"ש בעבודה אצל חבר, ושחקני הפועל ב"ש הגיעו למסעדה שם, פה ושם "עקצנו" קצת את אסי רחמים, ושאלנו את אלונה מי יאמן אתכם שנה הבאה... תשובתה היתה אורי מלמיליאן.
ציון ויצמן, יו"ר הקבוצה, החליט להגביר את המוטיבציה של שחקניו לקראת הישורת האחרונה בלאומית: "הוספתי לחוזים של השחקנים סעיף מיוחד כדי לדרבן אותם". אם הקבוצה תשרוד, הוכנבוים יישאר בצעד חריג ויוצא דופן, החליט יו"ר הפועל עכו, ציון ויצמן, להמיר את מענקי העלייה שיש לשחקנים בחוזיהם - במענקי הישארות. "בתחילת העונה בנינו קבוצה לעלייה ולשחקנים הובטחו בונוסים כספיים מכובדים על צבירת נקודות. מאחר והקבוצה כשלה ולא צברה הרבה נקודות, השחקנים נפגעו כספית. לכן, כדי לדרבן אותם להילחם במשחקים שנותרו עד לסיום העונה ולהישאר בליגה, הוספתי לחוזה של כל שחקן סעיף מיוחד, שבו מענק העלייה יהפוך בסיום העונה, במידה והקבוצה תישאר בליגה, למענק הישארות", הסביר ויצמן. כמו כן לכבוד חג הפסח הוקדמו משכורתיהם של השחקנים. המאמן ירון הוכנבוים, שהוזעק להציל את הקבוצה מירידה, צפוי להמשיך גם בעונה הבאה, אם הקבוצה תשרוד בלאומית. http://img88.imageshack.us/img88/2116/279cc0.Xxx
כל הכבוד לציון ויצמן. אני מקווה מאוד שעכו תישאר בליגה, לראשל"צ מגיע מאוד לרדת ליגה על ההתנהלות, ולעכו שהשקיעו ההרבה כסף השנה לא מגיע לרדת (לדעתי אם היו לכם 2 חלוצים נורמלים הייתם גם מתמודדים על העלייה ). אגב לפי מה שהבנתי בסוף ב"ש נגד ר"ג בספורט 5...ועכו נגד פ"ת ב5 לייב
כל הכבוד לציון... מה שצריכים להישאר בליגה זה לפחות 6-8 נק'...ועכו חייבת לעשות הכל כדי להישאר בליגה..ה' יודע איך מצפיות לעלות לליגה הראשונה הפכנו לנלחמת בחירה נגד הירידה לליגה שלישית...בע"ה ראשון תראה שהיא באמת וויתרה ועכו תשאר..
לא יודע ככה אמרו לי.... וגם זה הגיוני כי המשחק שלנו ב15:45 ושלכם ב16:00... ולפי השעות זה אנחנו ב5...ואתם ב5 לייב
כוסעמק אני לא מאמין מה דפקו אותנו יום שני, רק עם המזל נאחס שלי שתי הקבוצות שלי יכולות לשחק ביום שני!!!
המשחק שישודר ביום שישי הקרוב הוא בין הפועל ב"ש להפועל ר"ג. עכו נגד פ"ת לא ישודר בגלל שאי אפשר לשדר מהמגרש בנהריה.
למה קבעת שאי אפשר לשדר מנהריה? יש עמדת שידור לשדרנים ויש מקום למצלמה..והיה שידור כמה פעמים במגרש הזה..
העונה של ארסנל נגמרה, להפועל יש עוד סיכוי לעליה. אז זה ברור איזה משחק עדיף לראות. זה המשחק הכי חשוב שלנו העונה, אם לא מנצחים את נצרת עלית אפשר רק לחלום על עליה.
הפועל עכו גברה אתמול(שלישי) במשחק אימון 4:0 על בית"ר נהריה סגנית מוליכת ליגה ג' גליל עליון. את השערים לעכו כבשו מבה אדק ואיימן אבוסאלח שהרשית שלוש פעמים. אורן יעקב ושלומי לזמי הנפיקו בישול אחד כ"א.
אני חושב שמשחקי אימון כמו אלה רק מועילים לקבוצה. הם מעלים את הביטחון העצמי של השחקנים עם נצחונות בהפרש של יותר מ-3 שערים. הפועל עכו הייתה חייבת את המשחק הזה לעצמה ולהחזיר לשחקנים את הביטחון שפשוט עזב אותם במהלך המחזורים האחרונים ובעצם זה מה שהוביל אותם אל מתחת לקו האדום.