אממ ועל פי אתר ערוץ הספורט אומרים שבספורט 5 משדרים בכלל את הכח-ראשון(ביזיון) אני חושב בלייב ישדרו אותנו אבל לא 100% עדיין
חיים לוי פוטר מהפועל עכו, ירון הוכנבוים בדרך... לא אכפת לי כבר מי העיקר שנצליח להשאר בליגה בעזרת ה' ושנה הבאה, העבודה רבה.
לראשונה העונה משחק ישודר ב5 פלוס לייב כב"ש לא מופיעה בו. והשידורים: אחי נצרת תארח את הפועל חיפה ב5 פלוס לייב . הכח תארח את ראשון בספורט 5.
ביזיון שהכח נגד ראשון משודר, ראשון קבוצה מפורקת...והכח בפער של 4 נק' מהמקום השלישי...והמשחק הזה צפוי מדי לא מעניין אף אחד ויהיו בו 300 צופים. הפועל ר"ג נגד בני לוד זה משחק צמרת אמיתי וחבל שלא משודר ובגלל זה נדפקנו ביום שני...
היום שחקנה של אחי נצרת חיים סילבס דרס את החיילת..(סיפור מלא תוכלו לקרוא באתרי ספורט שונים) יודע ממקור אמין.
אני מאוד מקווה שהחיילת שנפגעה תחלים ותתאושש במהרה ותחזור לחיים תקינים ושחיים סילבס יתאושש מהטראומה ומהמקרה הנורא הזה ויחזור לחייך ולשיגרת חיים שמחה ופשוטה כמו שהייתה לו לפני האירוע המצער שקרה,אמן.
מצוין, זה המשחק הכי מעניין במחזור 29. וככה גם אנחנו נהיה בוסרמיל ביום שבת בערב, ולא נסבול בצהריים במדבר.
בהחלט, צפוי משחק בין 2 קבוצות שפשוט חייבות את הנקודות. המארחת כדי להשאר בליגה(-1 מהקו) והאורחת כדי לעלות(נקודה מהמקום השלישי).