מה נקודה עכו היתה צריכה לקבל פה ניצחון טכני, מכבי חיפה עשתה טעות דומה עם באדיר ועפה ממוקדמות ליגת האלופות, קבוצות אחרות עשו אותה טעות וקיבלו טכני, אבל כנראה שהקשרים של רמה"ש וראשל"צ בהתאחדות עשו את שלהם. רק שיזכרו שעכשיו כל הקבוצות יתפסו על זה טרמפ וברגע שישתפו שחקן מוצהב יפנו לתקדים העבר במשחק הזה וידרשו פסיקה דומה. בע"ה עוד שבועיים עם אלכס לויט ויקיר שינה וללא השחקנים שלהם(ששיחקו מצויין אגב בהגנה, אלמושנינו אפילו הציל כדור מהקו) נקרע אותם ואח"כ התחנה הבאה תהיה ראשל"צ בבית ואז רמה"ש שכל הזמן מנסה להכפיש את עכו בחוץ. כנראה שבהתאחדות מעדיפים שעכו תרד בגלל שהיא מהצפון ולא את קבוצות המרכז. גועל נפש.
מה שמאוד מוזר לדעתי זה שעכו משום מה ביקשה אף היא והסכימה למשחק חוזר, מה שמעלה הרבה תהיות אם ההאשמות נגדה נכונות בקשר לזה שהם ידעו שלוד עולה עם שחקנים שלא היו יכולים לשחק, ני בטוח שאם עכו היו נקיים הם היו דורשים ניצחון טכני.
נו ואתה עדיין לא חושב שמשהו פה מוזר? הרי ברור שבמקרים כאלו מה שמקובל זה ניצחון טכני, אני לא חושב שאם עכו היו נקיים הם היו מוכנים לקבל את המשחק החוזר, הם היו נלחמים על ניצחון טכני.
לוד ועכו הבינו שמתחילים לעלות על הסיפור מכירה הזה... אז מהר מאוד ניסו לצאת מזה עם משחק חוזר וביטול כל העסקה
אין כאן שום מכירת משחק. למה לעשות סיפור מכל דבר? הפועל עכו יצאו ספורטיביים ואמרו שאין להם בעיה לקיים משחק חוזר. אז מה? פתאום ספורטיביות היא לא דבר טוב? עכו יצאו סבבה לגמרי בסיפור הזה. לעומת זאת בני לוד מנצלים את ההדמנות ומקבלים הזדמנות לקבל 3 נקודות. אני מאמין שעכו תנצח את לוד ותיקח את 3 הנקודות.
ערוץ הספורט שוב מרגיש שהפועל ב"ש מתחילה לדגדג את שני המקומות הראשונים ויודע שיש לב"ש קהל גדול ופראייר (שמתחבר ל5+לייב) והוא מעדיף לשדר את המשחק המסקרן בין פ"ת לב"ש במחזור הבא ב5+לייב ואת רעננה מול הפועל חיפה בספורט 5 הרגיל.
הלחץ בבאר-שבע גובר ועולה. במהלך אימון הבוקר היום הגיעו אוהדים לאיצטדיון ולא הפסיקו לקלל את שחקני הקבוצה , קפטן הקבוצה אסי רחמים עלה ליציע כדי לדבר עם האוהדים וביקש מהם שיפסיקו ויתנו לקבוצה להתאמן בשקט כי זה מוציא את השחקנים מריכוז ואי אפשר להתאמן ככה , האוהדים לא הקשיבו לאסי והמשיכו לקלל את השחקנים. לאביתר אילוז הגיעו מים עד נפש והשחקן הגדול הזה שמנסה להכנס עם הכדור לתוך השער ענה לאוהדים וגם עלה לכיוון היציע במטרה להתעמת עם האוהדים , לאחר מכן הצטרף אליו הגבר-גבר אלעד בונפלד . השניים התנצלו בסיום האימון בפני האוהדים , אבל מי שלא התנצל היה אורן ניסים שהיה בינו לבין אוהד מסויים כמה דחיפות קלות .
מישהו יודע האם משדרים שוב שני משחקים מהליגה הלאומית? אני רואה שהמשחק בין חיפה לרמת גן ביום שישי ברבע ל-4 אז זה יהיה השידור בספורט 5. אבל האם יש עוד שידור ב-5 live?
איזה ביזיון. המשחק הכי מעניין בליגה בין הפועל ר"ג לבני לוד נקבע ליום שני בשעה 16:00. שילכו להזדיין הטוטו הווינר ההתאחדות כולם ביחד
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אחי נצרת-הפועל חיפה שישי רבע ל4 בשידור חמישי רצוף של חיפה עריכה: המשחק בשישי ב16:00 אין שידור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
אני רותח, אני עצבני ואני עומד להתפוצץ. איך משחק צמרת ועוד במגרש בלי תאורה כמו המכתש נקבע ליום שני בצהריים??!?!? אני לא מצליח לקלוט תשיקולים האלה שישימו נצרת עילית נגד עכו ביום שני...יש תאורה בנצרת עילית וגם משחק פחות מעניין. לעזאזל שימשיכו להרוס תכדורגל הבני זונות האלה
אפשר למחוק את כל ההודעות האחרונות בסוף אנחנו ביום שישי עם שידור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx חיפה נגד נצרת לא משודר