כן, הודיעו שהוא יעזוב אחרי שכבר השלימו (נפשית לפחות) עם זה שעופר מזרחי ירש את עמדת המאמן. לדעתי עושים פה טעות לא נורמלית.. כל קריירת האימון שלו מסתכמת בבית"ר חיפה ואין לו שום ניסיון עם קבוצות מהליגות הגבוהות, המקסימום שלו זה אימון בליגה א' ועכשיו נותנים לו להציל את הקבוצה מירידה. אין לי מושג איך הוא יעשה את זה. והנה, הקבוצה שוב מסתבכת ומשיגה רק נקודה אחת מול אח"י, כשבמקביל עכו מנצחת ולוקחת עוד 3 נקודות. לרמת גן ורמת השרון יש סגל איכותי יותר ואפשרות להתחזק בינואר (מאז שנוריאל עזב, אין ממש תקציב, אז יהיה לא קל בכלל מולן). נקווה לטוב
מהפכה: חלוץ סכנין לירון וילנר חתם בהפועל עכו וישתייך אליה החל מינואר. כל הכבוד להנהלת עכו שמחתימה ותחתים שחקנים מצויינים, תהיה לנו קבוצה אדירה בחודש הקרוב.
שי בנאי ושרון ברנשטיין כנראה חוזרים להפועל ר"ג. מו"מ מתנהל עם שמעון אבוחצירא מהפועל פ"ת ועם השוער קובי שאלו. יש עוד מספר שחקנים על הכוונת. מספר לא קטן של שחקנים ישוחררו.
אין שום בעיה, אם זה היה תלוי בי הייתם מקבלים גם את שקל וגילברט ביום רביעי יעביר עופר מזרחי את אימון הבכורה כשאייל ברקוביץ' ישמש כיועץ על ועשוי בעתיד להתמנות למנג'ר לצידו כשבינתיים התקן הוא "יועץ מקצועי ללא תשלום". ביום רביעי יותחילו בגיבוש ההחלטות על השינויים הצפויים.
שמועה חזקה שרצה בקרב אוהדי הפועל ר"ג. אני האמת לא הייתי רוצה לראות אותו אצלנו, לא ברמה של ליגה לאומית... הוא טוב העונה?