הליגה הלאומית, עונת 2007/08- פ"ת והכח עולות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏6/7/07.

1. roeiuzan Member

את זה תשאל אותו...
    אין לי צל של ספק שהוא יגיע אלינו בינואר, כדי לאמת את זה עוד יותר היום דיברתי עם ניסים ביז'אווי מההנהלה שאמר לי שהוא סיכם, וגם עם ציון היו"ר שאמר לי לא לדאוג והוא יהיה אצלינו. ואם ציון אומר אז אני בכל אופן רגוע.
    כל הסקפטים למיניהם יקבלו את התשובות בינואר.

2. HBSFC Member

למרות שתייר נמצא בכוונת של הפועל, לדעתי הוא יהיה בסוף בעכו, ואני יתן לך את הסיבה בסוף.

להפועל באר שבע יש סיכום עם קבוצתו של תומר תייר, מ.ס. אשדוד, כי כל שחקן שישוחרר מאשדוד יוצע קודם כל להפועל ב"ש בטרם הצעות אחרות, במילים אחרות -זכות ראשונים.
    זו הסיבה למה שאני חולק עליך, מה גם שהפועל ב"ש חמה על תייר. אמנם הפועל חמה על תייר, אבל הסיבה שבסופו של דבר אני רואה את תייר בעכו, היא הוותק של ציון וייצמן לעומת אלונה ברקת.
    חלילה שאני מזלזל באלונה, העניין הוא פשוט שהיא עדיין חדשה בעסק.

נערך לאחרונה ב: ‏10/12/07
  3. roeiuzan Member

המגן השמאלי אורן יעקב(מושאל מעכו) שוחרר מאחי נצרת.
    השחקן קיבל כבר מספר הצעות והוא שוקל היכן לשחק עד סוף העונה.
    הנהלת אחי נצרת נתנה לו אישור להתאמן ולנהל מו"מ בכל קבוצה שירצה.

4. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

לפי מה שזכור לי, בפעם האחרונה שאלי כהן אימן את הפועל ב"ש האוהדים רצו לחנוק אותו מרוב כישלון.
    המאמן שהפועל ב"ש צריכה לקחת בעדיפות ראשונה הוא גיא לוזון, עדיפות שנייה ניצן שירזי.

5. roeiuzan Member

תומר תייר ואורן יעקב שני השחקנים שסגרו בעכו וישתייכו לקבוצה החל מינואר יחלו להתאמן מחר בקבוצה.

6. עכו_בדם Member

ב"ש עוד מסוגלים להחתים את לחמן.
    הוא יודע לדבר, יש לו לשון חלקלקה, יודע להלהיב [את ההנהלה, האוהדים] אבל לא ת'שחקנים.
    לחמן קיבל בעכו 100 אלף דולר. +מאזדה 6 עם דלקן+ פלאפון.
    הוא יודע לדבר לחמן. אבל לא ליישם את זה עם השחקנים . איך צ'רלטון והערוצים של הכדורגל לא קולטים את זה.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

7. HBSFC Member

אתר האוהדים של הפועל ב"ש מפרסם כי תומר תייר לא יגיע כי סיכם מבעוד מועד בהפועל עכו, ובעקבות כך קיים זעם בקבוצה על מ.ס. אשדוד שלא אפשרה לב"ש להחתים את השחקן. החמצה גדולה של אלונה.

8. roeiuzan Member

אמרתי לכם... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    היום השחקן הגיע לאימון הראשון שלו במדי עכו(אורן יעקב יגיע ביום ראשון בסוף) כאשר המטרה היא לחבר אותם אל יתר השחקנים כמה שיותר מהר. נקווה שהישיבה הממושכת על ספסל אשדוד לא פגעה בו, אם כי מצד שני הוא יהיה יותר רעב לשחק. לשמחתי הוכח שהדיבורים למיניהם שתייר יגיע לב"ש שנמצאת במאבקי עלייה בניגוד לעכו, ולה גם יש תקציב יותר גדול, התבררו כמופרכים והשחקן סגר לבסוף בעכו. נקווה שכך יהיה גם עם לירון וילנר שאמנם סיכם בהפועל חיפה אבל במקביל נכנס בשבוע האחרון למו"מ עם עכו שהציעה לו יותר כסף. קובי חסן כנראה יסגור בעכו.

נערך לאחרונה ב: ‏13/12/07
  9. TariboWest Member

הוא יודע לדבר זה כן (הבעיה שהוא חוזר על עצמו כל הזמן), אבל לא יודע להלהיב את השחקנים? עם בסאם גנאים הוא לקח גביע, עם אדהם חמוד שיחק מול ניוקאסל.
    אם הוא יודע ליישם או לא, אי-אפשר לקבוע. מצד אחד יש לו את הירידה עם פ"ת (שהיא אך ורק שלו, הבנייה של הקבוצה הייתה גרועה ביותר) ומצד שני הצלחה מטורפת עם סכנין. בכל מקרה, צ'רלטון לא צריכה לקלוט את זה כי התפקיד שלו הוא לפרשן את המשחק וחוץ מזה שיש לו קול מעצבן, הוא יודע כדורגל ויש לו עיברית טובה (לא עילג כמו שלמה שרף).

10. TariboWest Member

ירון הוכנבוים פוטר/התפטר מנצרת עילית.

11. הפועל_23 Member

"יש בהפועל ר"ג כסף ועם פתיחת חלון העברות בינואר, תהיה מהפכה גדולה בסגל ויהיו הפתעות מבחינת השמות שיגיעו למכתש", ציין השבוע מקורב להנהלה.

כך נכתב היום במקומון של ר"ג-גבעתיים. מעניין.

נערך לאחרונה ב: ‏14/12/07
  12. HBSFC Member

זה לא עניין של תקציבים, זה יותר קשור לעניין הניסיון.. וייצמן נחשב לכריש בלאומית ככה שהוא זה שעשה את ההבדל במאבק בין ב"ש לעכו בסאגת תייר.

13. roeiuzan Member

מומי זעפרן המועמד המוביל להחליף את הוכנבוים בנצרת עילית.

14. Ariel Member

אדיוטים. אין מילה אחרת להגדיר את תומר תייר וסוכנו, נראה לאן יגיע מהפועל עכו.
    ב"ש לא צריכה להתחנן לשום שחקן שיבוא לשחק אצלה.

אגב מעניין אותי באמת לראות אילו שחקנים יגיעו להפועל ר"ג. אני לוקח את ההצהרה הבומבסטית בעירבון מוגבל.

15. kfiros Member

גם עופר מזרחי מועמד העיקרי להחליף את הוכנבוים שפוטר מאימון נצרת עילית. ישנם מאמנים נוספים בתמונה, כמו גם מאמן המשנה שיוביל את הקבוצה במחזור הקרוב לדרבי מול אח"י נצרת ואייל לחמן.

המועמד המוביל, נכון לבינתיים, הוא מזרחי שהעלה את בית"ר חיפה מליגה ג' לליגה א' ומאמנה לאורך 6 השנים האחרונות.

המטרה ברורה וחדה- להשאר בליגה. בהנהלה מאמינים שיש ברשות הקבוצה את היכולות להשאר ותולים תקוות רבות בהחלפת המאמן וצורת המשחק המזוויעה של הוכנבוים.

נערך לאחרונה ב: ‏14/12/07