הליגה הלאומית, עונת 2007/08- פ"ת והכח עולות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏6/7/07.

1. הרצליה Member

עד דקה 89 היה 1-0 משער בפנדל ככה שלא מדובר פה בניצחון ממש משכנע.

2. עכו_בדם Member

3-0 לא משכנע.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    אין אתם שונאים את עכו אה?
    למה? בגלל שהעפנו אתכם מהגביע?או בגלל שתרדו ליגה השנה?

3. A_Conte Member

היה היום קטע מאוד מפחיד במשחק גביע הטוטו ביו פ"ת לראשון.
    אבי פרץ,שוער פ"ת,התמוטט בתחילת המחצית השנייה.
    מהיציע היה נראה כאילו קרה לו מקרה פוארטה,10 רופאים דפקו ספרינט של החיים שלהם,מכל המגרש לרחבה של פרץ.
    בסוף,אחרי כמה דקות מפחידות הוא קם על הרגליים וכמובן שמיד הוחלף.
    אח"כ הוא התקשה ללכת,עזרו לו והוא נכנס בכוחות עצמו לאמבולנס...

מישהו יודע מה קרה לו?ומה איתו עכשיו?ולמה לעזאזל אין דיווח עח זה...

4. *הפועל-רעננה* Member

אין קשר. באמת עד הדקה ה-89 היה 1-0.
    לא יודע עד כמה זה היה משכנע, בכל מקרה לא הייתי במשחק כדי לקבוע.

ועוד שאלה, אני היחיד שחושב שרעננה הולכת להיות חזק בצמרת השנה? ולא רק בגלל שני הנצחונות הראשונים שלה.
    הקבוצה מאוזנת מאוד עם שחקנים טובים בכל עמדה, לא מחפשים חיזוקים ומרוצים מאוד ממה שיש.
    עם שוער בין הטובים, אם לא הטוב ביותר.
    עם צמד בלמים מצוינים מליגת העל, עם צמד מגינים שהיו בין המצטיינים בעונה שעברה, עם קישור אחורי טובשהוכיח את עצמו גם בעונה שעברה בראשותו של בלכמן הצעיר ואבוטבול, עם קישור קדמי מצוין בראשותו של דודו אברהם ועם התקפה מצוינת עם שלושת הזרים - סנטוס, גומז ואיילי.

כדאי שיתחילו לספור את רעננה בעונה הזאת, כי אני חושב שרעננה הולכת להאבק על הכרטיס לליגת העל.
    הסיבה היחידה שזה לא יקרה, זה בגלל שהקבוצה עצמב לא ממש רוצה לעלות ולא ממש יכולה להעמיד תקציב לליגת העל, במקרה שתעלה. גם המגרש הביתי לא יהיה כשיר לליגת העל.

5. הפועל_23 Member

אני דווקא סופר אתכם מאוד...
    זה טוב לכם שאף אחד לא סופר אתכם, תבואו קטנים תצאו גדולים...

אני מעריך מאוד את דודו אברהם, ההגנה שלכם+השוער מצויינים, ואת המאמן שלכם זה די ברור שאני מעריך מאוד...
    השאלה היא אם זה יספיק לסחוב כל העונה ובמקרה של אדומים צהובים פציעות מהו הספסל שלכם...?

6. Fabio Junior Member

מצטרף לשאלה.
    למה לא היה אף ידיעה על זה?

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אם לא הייתה שום ידיעה כנראה שהכל תקין.

8. הרצליה Member

תגיד לי אתה נורמלי?
    עם כל הכבוד לנצח 3-0 עם שני שערים בתוספת הזמן זה לא משכנע כמו שזה נשמע.
    העפתם אותנו מהגביע? וואלה שיהיה לכם לבריאות,לא זכור לי שהגעתם רחוק מדי בגביע בשנה שעברה אם אתה מתענג כל כך על ניצחון זניח בסיבוב ט' נגד קבוצה ששיחקה באותו משחק ללא 5 משחקני המפתח שלה אז באמת מי אני שיגיד לך משהו,תראה מה זה חצי שנה אחרי אתה עוד עם התמונה מהמשחק הזה בחתימה שלך, בונקריסטים? רפואה שלמה.
    נרד השנה ליגה? יכול להיות,ככה זה נראה כרגע אבל מה זה קשור לעכו?

נערך לאחרונה ב: ‏8/9/07
  9. naornoga Member

אז אלהן אני נאור, בן 18 וחצי מרעננה ואוהד שרוף של הפועל רעננה :aaarse:
    אני מודע לרמת החקירה הגרוע שהיתה בשנים הקודמות ואני יכול להבטיח לך שלקראת המשחק הקרוב הרמה תהיה הרבה יותר גבוה, בתור אוהד של הקבוצה הייתי מתאכזב כל שנה לראות את הטעויות האלה במנג'ר אז החלטתי לקחת את העיניים לידיים והסגל הוא עדכני נכון לרגע זה כולל קבוצת הנוער של רעננה (שמה לא תזיק לי עזרה ממישהו שמכיר את הקבוצה).
    כשיצא המשחק תתן לי את חוות הדעת שלך על החקירה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
    ד"א אני גם חוקר של עירוני רמה"ש ומכבי הרצליה.

הידיעה על כך שליאור לינדר לא מרוצה בעכו ורוצה לחזור לרעננה פורסמה בעיתון "ידיעות השרון" בסוף השבוע, ליאור קיבל בסוף העונה הזאת שיחרור מהפועל חיפה וחתם בהפועל עכו, בעונה שעברה הוא היה מושאל מהפועל חיפה להפועל רעננה.

נערך לאחרונה ב: ‏8/9/07
  10. *הפועל-רעננה* Member

יש לך מנוי?

11. roeiuzan Member

צודקים ש-2 שערים בתוספת הזמן לא מעידים על ניצחון ממש משכנע, אבל גם ב"ש לדוגמא ניצחה (בוסרמיל) 4:0 כאשר שני השערים האחרונים היו בדקות ה88 ו-90, עוד אחד מפנדל, ויתרון מספרי כמעט מחצית. העיקר הניצחון זה הכי חשוב, והלוואי שתהיה לזה המשכיות לליגה.
    אחד שהיה במשחק אומר שלדעתו היה צריך להגמר 13:1 לעכו(חח) אחרי מספר מצבים מצויינים למשל של יקי ויצמן ואדק מול השוער, סאני עם המשחק הכי טוב שלו מאז הגיע לעכו.
    החוף השנהבי יוג'ין אמור לטוס מחר בשעות הצהריים לצרפת כדי לקבל טיפול מרופאו ברגלו הכואבת, וזה על מנת לקצר את משך ההחלמה, נקווה שיהיה כשיר למשחק הליגה בשבוע הבא, אם לא זה ממש משחק לזכותה של ב"ש.
    אגב עכו שיחקה היום במספר עמדות משניות, איתן טיקר מליגה ב' פתח בהרכב, יוג'ין(פצוע) ולויט שחזר מפציעה לא פתחו והחליפו אותם שוורצמן וויצמן. לויט נכנס בדקה ה-80 וכבש צמד. ואם חוג'יראת הרכב ראשון אצלינו אז אנחנו די בבעיה... חייבים בדחיפות קשר אחורי.

עריכה: לגבי לינדר ממש אין לי מושג, אני ממש אוהב את השחקן הזה ויבדוק בע"ה את הנושא.
    מה שאני יכול להגיד זה שהוא עבר לא מעט מיכשולים כדי להגיע לעכו, כמו שציינו כאן בדיון הבוררות עם הפועל חיפה שהערימה קשיים וכמעט הצליחה לטרפד את המעבר.

נערך לאחרונה ב: ‏9/9/07
  12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק חלש של ב"ש היום בתיקו אחת עם הכח ר"ג בגביע הטוטו .

הפועל ב"ש פתחה בהרכב לא הכי חזק שלה כאשר אורן ניסים ואופיר חיים נשארים על הספסל כשבחוד פותח דודו פלס האומלל .
    ולא במפתיע הסתיימה המחצית הראשונה בתיקו מאופס וללא הרבה הזדמנויות , במחצית השנייה נכנסו אופיר חיים(במקום בונפלד) ואורן ניסים (במקום הזר הנבחר עמנואל אלן שהיה מצויין , והיה מצויין גם ביום שלישי) וכבר זה נראה הרבה יותר טוב כשב"ש החלה ללחוץ וכ5-6 דק' מהמחצית השנייה יובנוביץ בגול נפלא עשה 1-0 מוצדק לב"ש .
    לקראת הסיום דודי ליברמן הכניס כדור גדול לברק בדש מול אסי רחמים והחלוץ גלגל פנימה . בהמשך ב"A שלחה הרבה שחקנים קדימה כדי לנסות להכריע את המשחק וכמעט ספגה שני שערים אבל אנוכיות של בדש מנעה את המהפך.

13. הפועל_23 Member

ביום שבת 15:30 הפועל פ"ת מארחת את הפועל ר"ג
    שידור ישיר בערוץ הספורט

שאר המשחקים:
    15.9.07 יום שבת הכח עמידר ר"ג – הפועל רעננה 17:00
    15.9.07 יום שבת הפועל עירוני ראשל"צ – הפועל נצרת עלית 17:00
    15.9.07 יום שבת מכבי אחי נצרת – הפועל בני לוד 16:30
    15.9.07 יום שבת הפועל עירוני ניר רמה"ש – הפועל חיפה16:30
    17.9.07 יום שני הפועל עכו – הפועל ב"ש 16:30

נערך לאחרונה ב: ‏10/9/07
  14. roeiuzan Member

גועל נפש שגם הפעם לא משדרים את עכו.