כן... הכל היה שקט בכניסה ואווירה לא של כדורגל... הקהל שר כל המשחק ועשה אווירה נהדרת אבל אין ספק שזה מעיק עדיין, אני לא מקנא בשחקנים. קשה ביותר לעבור טרגדיה כזאת ולהתרכז בכדורגל.
היה עצוב ומרגש כל כך בטקס ... לא להאמין שהוא לא איתנו . שבת ב17:00 משחק שישי ברציפות בוסרמיל , שוב הכח ר"ג מגיעה , אותה הכח שספגה מצ'ס שני שערים , את שני השערים האחרונים בקרירה שלו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
למשחק הזה אני כנארה יגיע ואני חושב שגם במשחק הזה האווריה וההרגשה שהייתה במשחקו האחרון של צ'ס לא תחזור עדיין במלואה
הפועל רמת גן ניצחה 1-2 את בני יהודה במשחק אימון שנערך בשכונת התקווה. את השערים כבשו תמיר בן עמי אחרי מבצע נהדר, ואופיר חלוואני. לבני יהודה כבש בלדוט.
שיהיו בריאים אני לא מבין אותם.. מחפשים כשרונות בליגה ב'.. תשמעו גם ארז אליאב התחיל בליגה ג'..אי אפשר לדעת
ראיתי את טיקר במספר אימונים, לליגה ב' הוא בוודאי לא מתאים, שחקן נחמד אבל בטח לא כאחד שיעלה ליגה או יכנס להרכב הראשון. אני בכל אופן הייתי מעדיף שיעלו את שחף שושני(הדבר הבא) מהנוער לבוגרת מאשר להשאיל אותו, ולהחזיר את בן בנימין. ככה שיהיה דם עכואי ושחקנים מוכשרים מאד. אגב, מתחילים לבנות את הטריבונות באצטדיון החדש בדצמבר, והם יהיו מוכנות בינואר, כך בישר ראש העיר. לא מזמן סיימו לשתול שם דשא ברמה גבוהה מאד.
כל פעם משתנים אצלכם החוקרים?! כל שנה פונים אליי... אני מכיר כבר 4 חוקרים שחקרו בעבר את הפועל רעננה. אחד לירן, אחד שניר, ועוד כמה שאני לא זוכר. אני מקווה שהפעם החקירה תהיה קצת יותר טובה ולא יתקעו שם שחקנים שלא קיימים בכלל! באחת ההודעות שלי רשמתי את הסגל המלא של הקבוצה. אתה יכול להעזר בזה.
תוצאות סיום מגביע הטוטו: הפועל פתח תקווה 1-0 עירוני ראשון לציון הפועל בני לוד 1-2 הפועל רעננה עירוני רמת השרון 3-0 הפועל עכו
מה קורה להפועל פ"ת? אין להם חסרים שנמצאים בנבחרות נכון? עיניינים לא דופקים שם וזה נמשך גם השבת, הם צריכים למסור זר לדרור קשטן שסידר לה את השבועיים האלה פגרה, שבוע הבא חוזרים לליגה וכדאי להם שם להתעורר למרות שבליגה הזאת גם אם הם יתעוררו רק במחזור העשירי הם יכולים לעלות בסופו של דבר, אבל בטוח שלא כך ציפו בפתח תקווה לפתוח את העונה.
שיתעוררו בעוד שבועיים בבקשה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx בכל מקרה משהו מאוד מוזר שם... תוצאה יפה של עכו.. בהנחה שרמת השרון עלתה בהרכב מלא (?)
אין מצב..נקווה שזו רק שמועה.. הוא היה מצטיין במחזור הראשון.. אחח נשבע לך התחלתי לאהוב אותו.. הוא רב עם הפועל חיפה ורעננה ורצה לעבור לעכו.. הוא שחקן תותח ולא נרא'לי שהוא ירצה לעזוב קבוצה שמתמודדת על העלייה.. לבינתיים נראה שהחשקנים עוד צריכים להתחבר..