אני רואה שהפועל רעננה הולכת חזק על העלייה השנה כי אם לא אז אני לא מבין למה הם בנוסף לסגל הנהדר שיש להם בשביל הלאומית (שחקנים שנלחמים) מצרפת בנוסף גם את הכישרון הצרפתי מחוף השנהב ואם רעננה יביאו את סרג' איילי לדעתי יהיה אפשר לצרף אותם לחבורת הצמרת למרות שזה נשמע אבסורדי.
בוא נעמיד דברים בפרופורציה התקציב של רעננה הוא בין התקציבים הכי נמוכים בליגה ורוב הסגל עד השנה שעברה היה די אלמוני אז לדבר על עלייה [ואני אומר את זה בתור אוהד שרוף של הקבוצה] במיוחד במחזור השני של הליגה זה די סתמי אני אהיה שמח גם אם הקבוצה תסיים במקומות 3-5, על עלייה אפשר לדבר במידה ובסיבוב השני עדיין נהיה בצמרת.
חזרתי עכשיו ממשחק גביע הטוטו של באר שבע נגד נצרת עילית לזכרו של צ'סוואה. 6,000 אוהדים הגיעו כדי לחלוק לו כבוד, הייתה אווירה טובה, דקת דומייה, מילים של אנשי הקבוצה עליו וכמות הקהל בהחלט כיבדה את המעמד. בקשר למשחק, ניצחון באר שבעי 2-0, נצרת עילית לא בליגה של באר שבע ולמרות ששיחקנו לא ממש טוב היום זה היה נראה כמו ניצחון קליל ביותר. אלירן אלקיים שחקן מלוכלך, כל הזדמנות מחפש את הקטנות, החליף תמיד מרפקים עם כל חלוץ שבא מולו, ממש גנגסטר צעצוע, הרבה פוזה יש עליו ובלם אפס זה מה שהוא. אפילו על אורן ניסים חסר הטכניקה הוא לא הצליח לשמור וראה הרבה פעמים את הגב שלו- אגב מיותר לציין שאלקיים כמובן קיבל אדום על פגיעה ללא כדור באורן ניסים, צפוי. יש לנו בעיה חמורה עם הזרים, אנחנו משחקים עם חצי זר וככה יהיה לנו קשה. יובאנוביץ', הזר היחיד בקבוצה, לא נראה כמו אחד שיכול לעשות את ההבדל כמו למשל אקקי מיקוצ'דזה ששיחק היום במדי נצרת עילית וקיבל, בצדק, הרבה מחיאות כפיים ואהבה גדולה כאשר הוחלף, הוא מצידו הגיע לקהל, עבר יציע יציע והחזיר מצידו. בלבול יהיה חייב להביא 2 זרים נוספים ורצוי שיהיו ברמה גבוהה, כאלה שיעשו את ההבדל, חייבים חלוץ. בהגנה יש לנו את הבלם הכי טוב בליגה, יניב אלול הוא בלם ליגת העל לכל דבר ואין מילים לתאר את הבן אדם הזה שירד לליגה השנייה בשביל המועדון הזה. בקישור משיח-זוהר חוגג-בונפלד עושים עבודה טובה (ממשיח ציפיתי ליותר) אבל כמו שציינתי חייבים זר איכותי. שהמומנטום יצבר מחדש ואני מקווה שהטרגדיה תהיה מאחורי השחקנים.
מחזק אחי. אין ספק שהיינו צריכים לתת, כמה וכמה חתיכות. לפחות 3 פנדלים שהיו לא נשרקו, החמצות של אופיר חיים, כאילו הוא משחק מול ילדים בני 8. אבל אהבתי את הרצינות שלו. מה שאהבתי, שבאמת עם חצי זר אנחנו נראים קבוצה טובה מאוד, אנ יבטוח שאם יביאו 2 זרים איכותיים אנחנו עולים מסיבוב הראשון. רציתי לראות את איילי אצלנו, חבל שלא החתימו אותו. אה ושאפו גדול ל6 אלף צופים ( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx ) שהגיעו למשחק בגביע הטוטו ( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx ), כיבדו את המעמד. לקהל כזה מגיע ליגת על.http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
גם לי נראה שלא היה 6,000 כי 3,000 זה עדיין מספר מואד מכובד לליגת הטוטו של הלאומית (יש קבוצות שמביאות כזה מספר למשחק ליגה רגיל)
נראה לי כמעט כל הכרטיסים נמכרו, והוציאו בערך 5000, + כמות שבאה עם מוניים. אין מצב שזה 3000 שער 5 ו6 היו כמעט מלאים, ושער 2 היה כמעט 70 אחוז מלא.
אפרופו דקת הדומייה לזכרו של צ'סוואה, במשחק בין הרצליה לנתניה בשבת זה לא היה דקה אלא בדיוק 15 שניות, לא יפה ולא מכובד.
כל האתרים לא יודעים מה הם אומרים. אני הייתי במשחק, והייתי במשחק במחזור הראשון ואם במחזור הראשון הגיעו 5,000 אז היום הגיעו 6,000 היה יותר קהל, ויש שהחנתי את הרכב שמתי לב לזה כי היו הרבה יותר רכבים מאשר במחזור הראשון. אין לי ספק שהיו היום יותר מ- 5,000 אבל זה לא כל כך חשוב. הכי חשוב שצ'סוואה ראה היום מלמעלה עד כמה אוהבים ומעריכים אותו בעיר באר שבע, מה שקרה זה לא פייר, לא הוגן, כלפי המשפחה, כלפי הבן אדם וכלפי הקבוצה. לא נשכח אותו ותמיד נאהב. הניצחון ובכלל, העונה הזאת, כולה בשבילו.
כל הכבוד לאוהדי הפועל באר שבע שהגיעו ולקחו חלק בדבר הטוב שכל ההכנסות מהמשחק הערב מול נצרת עילית הועברו למשפחתו של אנספואה רואי לציין גם את הטקס לפני המשחק המרגש ללא ספק הוא חסר לבאר שבע יהי זכרו ברוך!