HBSFC אם בסוף ירכשו 3000 מנויים, ככה שברוב המשחקים זה יהיה המינימום! ככה שזו כמות נכבדת מאוד, יחסית לשנים קודמות. לדעתי אם הסגל שמתחיל להתגבש : אופיר חיים, הזמבי (שלדעתי הוא באמת ברמה או שניים מעל הליגה הזאת), הבלם הארגינטאי (שלפי המשכורת שהוא אמור לקבל חייב להיות שחקן מצויין), והקשר הסרבי (שגם הוא לא עלה זול 100 אלף דולר!!!) לדעתי יכולה להיות קבוצה פנטסטית לליגת על. ולא הכללתי את כל הרכישות האחרונות.
מכירת המנויים של ב"ש כלל לא מפתיעה אותי. בקטע הזה היא מאוד דומה לקבוצתי האהובה הפועל חיפה. יש אלפי אוהדים שיושבים בבית ומאוכזבים ממצב הקבוצה. לאף אחד אין ספק שיש לקבוצה הזאת פוטנציאל של קהל מס' 5-6 בארץ.
מקווה מאוד שהפועל ב"ש תעלה יחד עם הפועל פ"ת כי קבוצות כאלה נותנות לליגת העל הרבה יותר צבע מקבוצות סתמיות כמו הרצליה, כפ"ס או מכבי פ"ת
אני שונא להיות קטנוני בקשר לקהל אבל זה תמיד חזק ממני.... לדעתי רק לבית"ר, מכבי ת"א טמכבי חיפה יש יותר פוטנציאל קהל מהפועל באר שבע. להפועל ת"א אין יותר אוהדים (בכלליות כמובן) מהפועל באר שבע בארץ. גם אותי זה לא מפתיע כמובן, יש פה אלפי אוהדים שרעבים וצמאים לכדורגל ולעונה מכובדת, שהסרטן הלך אז לאט לאט אוהדים יחזרו למקום הטבעי- לטריבונות. בתחילת העונה אני מאמין שנראה משהו בסביבות 5,000 אוהדים ולאט לאט במיוחד אם יהיו תוצאות טובות אפשר להגיע בכיף לסביבות 7-8 אלף במשחקי הבית, אני מקווה שבקבוצה מודעים לעניין ולא יאכזבו במיוחד בתחילת העונה.
אני עדיין לא הייתי מקנא... אי אפשר עדיין לדעת באמת מי האנשים שמחזיקים לנו בלב כרגע, את זה נידע עם הזמן, רק אז נוכל לדעת אם באר שבע באמת נפלה לידיים טובות או לא.
באר שבע גישהה אצלו אבל לא יהיה שום מהלך שכזה עד שחיפה לא תסדיר באופן סופי את עניין הזרים שלה. זרים בינתיים- קשר סרבי איבן יובנוביץ' חתם. (היחיד שחתם) צפוי לנחות בלם ארגנטיני ג'ואל הנריקה ברבוסה שאמור לחתום ישר (אחרי בדיקות רפואיות כמובן) בקשר לחלוץ מזמביה, צ'סוואה נספוואה החליטו בקבוצה שמעוניינים בו אבל יש כרגע חילוקי דעות בקשר לשכר שלו.
כי בלבול חושב שיש בדודו פלס איזה פוטנציאל .... אבל אני בטוח שבינואר הוא ישים לב שפלס הוא סתם עוד שחקן נוער מפונק.