להרצלייני זה הרכב משוער של רמת גן לדעתי: שי הס, רמי גלאם, ארתור בוז'יק, אסי ברזילי, תמיר בן עמי, קשר אחורי, קובי חסן, קרלוס צ'קאנה, עמית אבורמן, אופיר חלוואני, ג'ורג' דאטורו קשר אחורי לא ידוע מכיוון שיוראי ציניגה בסוף לא חותם ויגיע קשר אחורי זר אחר. ביום שישי הפועל ר"ג תארח את הפועל עכו בראשון לציון בשעה 16:00.
ברור שיש סיכוי עם שחקנים כמו ערן לוי, בן בסט, ליפינייה, שאלו, טרטצקי ואחרים. הכובשים להפועל עכו בניצחונות על 2 קבוצות מהליגה השנייה בבולגריה: במשחק ה-1 ניצחון 4:1, ליאור דה כלבו עם שלושער ועומאר סאני. במשחק ה-2 ניצחון 3:0, דדי יוג'ין, מבה אדק ואלכס לויט.
אסי ברזילי, עמית אבורמן, ורמי גלאם ייעדרו מחר (נגד עכו 16:00 בראשל"צ) מהרכב הפועל רמת גן בגלל צהובים מהעונה הקודמת
עבדאללה ג'עס נפצע במחנה האימונים של עכו ויעדר זמן החלמה של כ-4 חודשים. הרכב משוער למשחק מחר: גורש, דרור, זיו, שינה\דרעי, בריק, חוג'יראת, סאני, אדק, לינדר, לויט, יוג'ין. אוהד הפועל ר"ג אפשר בבקשה את ההרכב המשוער שלכם? ואם יש פרטים מעניינים נוספים אז גם כן, תודה!
קצת קשה לי לתת לך הרכב משוער בגלל ששלושת החסרים הם שחקני הרכב פותח ואני לא יודע מי ישחקו במקומם... שי הס, מגן ימני, ארתור בוז'יק, בלם , תמיר בן עמי, קשר אחורי , קובי חסן, קרלוס צ'קאנה, קשר שמאלי, אופיר חלוואני, ג'ורג' דאטורו
ציון ויצמן יו"ר הפועל עכו בכדורגל מונה השבוע לתפקיד חבר בועדה המייעצת של התאחדות לכדורגל . מדובר בתפקיד יוקרתי שאליו מתקבלים יושבי ראש של קבוצות מכובדות בכדורגל הישראלי . התפקיד נותן אפשרות לקבל החלטות חשובות בכדורגל ואף מעניק מעמד מכובד מאד . אפילו שעכו לא מהקבוצות הגדולות בארץ אין ספק שניהול כמו של ציון ויצמן לא רואים כל יום ועם העבודה המצויינת והשקטה שלו ושל שאר חברי ההנהלה אני חושב שזה מה שהביא את ההתאחדות לתת לו את התפקיד. בנוסף לעבדאללה ג'עס שנפצע קשה עכו תחסר היום 3 שחקני הרכב ראשון. השוער דודו גורש(מנדס יעלה במקומו) שנפצע. הבלם יקיר שינה(ינאי דרעי), והקשר ליאור לינדר(ליאור דה כלבו) שיש איתם בעיות בבקרה.