לא יודע אם זה המקום לשים את זה, אבל בני לוד שייכים לליגה הזאת אז בכל זאת. שחקן נוער של בית"ר י-ם עבר השפלה כשנבחן בבני לוד אך ורק מפני שהוא שחקן יהודי שהגיע מבית"ר. עצוב שדברים כאלה קיימים ועצוב עוד יותר שזה לא מופיע בעוד מקומות בתקשורת. כנראה שאתרים אחרים מעדיפים להיות פולטיקלי קורקט ולזעוק רק כשהמצב הפוך. כמה רעש היו עושים אם זה היה קורה לשחקן ערבי מבני לוד שנבחן בבית"ר. http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/614/390.html אני כבר החלטתי מי הקבוצה שאני מקווה שתרד.
למרות חרם המנויים כבר נרכשו קרוב ל200 מנויים להפועל חיפה הקבוצה יצאה למחנה אימונים בורנה בולגריה יואב כץ טס גם הוא בשביל לסגור את החוזה עם ציציאן
מה אתה מצפה מהנורקומאנים האלה???, את האמת אני כלכך מתבייש שיש ערבים שמתנהגים כך, אבל מה לעשות אוהדי בית"ר גורמים לכל ישראל לשנוא אותם. ההפסד כולו הוא לבני-לוד שיצרה לעצמה דמות לא טובה.
אם פעם קראת הודעות שלי לגבי סכנין, לא פעם ולא פעמיים כתבתי שרבאח,כהן,חסארמה וברקאי הם הגורם העיקרי לירידה שלנו, זה שהוא שיחק בסכנין בליגת העל לא אומר שהוא מתאים.
בודאות יש 150+ קרוב ל200 תשאל את חץ אם אתה רוצה הוא יגיד לך בערך את אותם מספרים תקלטו אתם רק איזה 20-30 מחרימים
אתה ישבת בגרבר וספרת אחד אחד שאתה יודע? לא, זה הר הגעש פירסם. ולהר הגעש יש אינטרסים. וזה בכלל לא קשור לחץ. תחשוב בהיגיון ותבין שלא יכול להיות שנמכרו 200 מנויים.
תקרא ותבין בין 150-200 שבוע שעבר שהר הגעש אמרו שמכרו 100(בסוף השבוע הראשון) התרעמתם אמרתם שמשקרים אתכם ואז אייל בעצמו אמר שהמספר נכון חאלס עם הפרנויה אף אחד לא מנסה לדפוק אתכם אף אחד לא משקר אתכם
תקשיב. אייל זיו הוא לא אלוהים, בסדר? זה שהוא אומר משהו זה לא אומר שזה 200 אחוז נכון. לא אמרתי שהוא לא אמין כי הוא תמיד מביא את החדשות האמינות ביותר אבל במקרה הזה, המקורות (קופת גרבר) משתפת פעולה עם הפועל חיפה. גם לה יש אינטרסים לומר שנמכרו הרבה מנויים. מועדון הפועל חיפה עושה הכל כדי לצאת נגד האוהדים המוחים. יש פה מהלך שקוף של ההנהלה להשפיע על הקהל. ממש לא איכפת לי מה הר הגעש אמרו. בעונה שעברה נמכר מספר דומה של מנויים, אז אין שום סיבה שהעונה יחד עם החרם (שממש לא מורכב מ20-30 איש) והעונה הצולעת שעברה עלינו, ימכר אותו המספר או יותר.
איתי(כן?) בתחילת העונה בעצמך תתראה כמה אוהדים יבואו למשחקי בית וידיעות אחרונות כמו כל שנה יפרסם מספרי מנויים ותראה בעצמך אם אתה לא מאמין אתה מוזמן לפרוץ לגרבר ולבדוק במחשבים שלהם בעצמך(באופן ברור בטוח לגמרי ביום רביעי נכמרו 150 לפחות...המספר נושק לכיוון ה200) והחרם הוא לא של יותר מ50 איש ומה גם שהשנה ה50 איש האלה יתקזזו עם אלה שיעשו מנוי חדש בגלל שאשכרה יש קבוצה טובה חרם מנויים הוא לא צעד אסטרטגי הוא צעד טקטי....
כן, איתי. בתחילת העונה לא יבואו הרבה אוהדים למשחקים של הפועל אבל לאט לאט החרם יחלש ולקראת אמצע-סוף העונה כמעט כל המחרימים יחזרו, אין לי ספק בכך ואני לא מתכחש לזה. גם אני, קשה לי להאמין שאני לא אגיע כל השנה למשחקי הבית. שוב, אתה אומר שנמכרו בוודאות לפחות 150 מנויים ואני שואל מאיפה הוודאות? אני מכיר אישית יותר מ-50 אוהדים שהבטיחו להחרים (שוב, נראה כמה זה יחזיק) ולא לקנות מנויים העונה. ואני לא מדבר איתך על ילדים קטנים ומושפעים משער 5 שהולכים אחרי העדר, אלא על מבוגרים, מנויים שנים רבות משערים 2-4 כולל מנויי כבוד. אוהדי הפועל לא טיפשים והם מבינים שצריך לעשות משהו. ולא הבנתי למה התכוונת עם האסטרטגי/טקטי.
"בתחילת העונה לא יבואו הרבה אוהדים למשחקים של הפועל אבל לאט לאט החרם יחלש ולקראת אמצע-סוף העונה כמעט כל המחרימים יחזרו" עד המחזור ה8 כולם חוזרים(וכפי שזה נראה כרגע נהיה כבר בצמרת עד אז) "שוב, אתה אומר שנמכרו בוודאות לפחות 150 מנויים ואני שואל מאיפה הוודאות?" ממקור שאין לו שום אינטרס לשקר או לרמות "אני מכיר אישית יותר מ-50 אוהדים שהבטיחו להחרים (שוב, נראה כמה זה יחזיק) ולא לקנות מנויים העונה." אני מכיר מלא (מלא מלא) זקנים שבעונות האחרונות לא עשו יעשו ועוד הרבה שיעשו השנה בשונה משנים שעברות אז זה מתקזז "אלא על מבוגרים, מנויים שנים רבות משערים 2-4 כולל מנויי כבוד." אני מדבר איתך על אנשים מכל הגילאים "ולא הבנתי למה התכוונת עם האסטרטגי/טקטי." בקצרה מבחינה צבאית טקטיקה זה דרך פעולה ליחידות קטנות שאין לזה השפעה על שדא הקרב הכולל מכאן שחרם המנויים הוא לא הצעד שיעיף את כץ הוא לא צעד מכריע הוא צעד תומך(עד מידה מסויימת עם בכלל) כרגע לא עולה לי בראש שום מהלך אסטרטגי שניתן לעשות
אתה יכול לומר לי מה המקור? תן סיבה אחת שאוהדים שלא עשו מנוי בעונות קודמות, יעשו השנה. מסכים, חרם מנויים הוא לא הצעד שיעיף את כץ. הוא רק צעד קטן בשרשרת של צעדים שמתוכננים, שבסופם (כך אנו מקווים) יואב כץ יבין שאין לו מה לחפש פה. מהלך אסטרטגי? גם לי לא עולה כלום. אבל בשביל זה יש את חבריי הבוגרים והמנוסים יותר שמעלים רעיונות לא רעים בכלל, שבקרוב יתפרסמו.