אני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל לענות על השאלה. כעיקרון יש לקבוצה עשרות אלפי אוהדים רק שלא מגיעים למגרשים, רק השבוע באחד האימונים סיפר לי אדם אחד שבזמנו שהפועל עכו היתה בליגה הראשונה היו באים אלף איש רק לאימון, ברור שהימים האלה חלפו אצל כל הקבוצות בארץ אבל אפשר להגיד שבשורה התחתונה יש הרבה קהל רק שלא מגיע. למשל בעונת העלייה ללאומית היו אלפי אוהדים כל משחק וזה עוד היה בארצית, וגם בעונה ה-1 בלאומית עם חיים לוי היו באים כל משחק איזה גם כן כמה אלפים בבית ולמשחקי חוץ כמו נתניה וכפ"ס היינו מביאים את ה-400, 500... ובמשחק גמר גביע הטוטו לפני שנתיים הבאנו 500 איש(...) לר"ג, ומול בני יהודה אצטדיון מפוצץ עד 0 מקום +כ-500 איש שהתגנבו אל הגבעה... אבל מאז קרו דברים, ברור שהכל יישמע כתירוצים אבל יש סיבות שבשנתיים האחרונות כמות הקהל ירדה משמעותית. נתחיל מסיבה קטנה שהיה חוג אוהדים("הג'קואים" אם למישהו השם אומר משהו) שהיו מעודדים כל המשחק עם דגלים ותופים ושירי קהל.... תחפשו באינטרנט תמצאו תמונות של הקהל מהשנים האלה.. אחרי שחוג האוהדים נפל הגיע המכה הבאה שנקראה הוכנבוים, מקבוצה אטרקטיבית שמשחקת וחושבת כל הזמן רק כדורגל התקפי וכובשת 52 שערים בעונה הגיע מאמן פחדן שהתבסס על שיטת משחק הנקראת בעט ורוץ, הרס את הכדורגל, הרדים את הקהל וכל אלו ששאלו אותם למה הפסקתם להגיע? התשובה נמצאת במה שרשמתי לעיל. וגם בעונה האחרונה(שהיתה טובה יחסית) לא היה כדורגל מי יודע מה ותוסיפו את זה שאנחנו משחקים בשדות זרים... אז בשורה התחתונה יש קהל, וקהל שהוכיח את עצמו, רק שצריך לגרום לו לחזור שוב. אני בדיעה כזו שברגע שנעלה ליגה ויהיה לנו אצטדיון חדש אז בליגת העל נביא לכל משחקבית(עריכה בקשר לשאלה ששלחת מתחת) לפחות 5,000 איש. וגם השנה במידה ונדרוס כמות הקהל תצמח...
הם יכולים להביא קהל כי זה עיר גם של 50,000 תושבים אני חושב אבל הבעיה שהרבה מהעיר אוהדים את הפועל חיפה ומכבי חיפה שהם קרובות והם קבוצות אטקטיביות יותר.
רוב עכו בכלל לא אוהדת את הקבוצה המקומית הרוב אוהדים מכבי חיפה אחר כך הפועל חיפה ועכו עםכמות נמוכה מהמקומיים
"הם יכולים..." - גם רעננה יכולים. העיר רעננה יותר גדולה ועדיין לקבוצה אין הרבה אוהדים. פוטנציאל יש. ההנהלה צריכה לפעול כדי להביא את האוהדים למגרשים. ברעננה, לא ממש עובדים על זה. בליגות הנמוכות, רעננה הייתה מפוצצת את האצטדיון באוהדים, במיוחד בשנתיים שהיינו בארצית היו מלא אוהדים! בארצית היינו בצמרת וזה הביא אוהדים. בלאומית אנחנו מדשדשים כל שנה במרכז הטבלה ומטה וזה לא כל כך מעניין את הקהל הרענני. כנראה שהם מעדיפים צמרת בארצית מאשר מרכז טבלה בלאומית.
האבסורד בנוגע לעכו הוא שגם שהקבוצה מצליחה האוהדים לא מגיעים בתקופה השנה שהפועל חיפה דידשה למטה ועכו למעלה הגיעו למשחק מול עכו 450 אוהדי הפועל חיפה ורק 100 אוהדי עכו... יכול להיות שזה קשור לעובדה שהם שיחקו בנהריה ואוהדי עכו עצלנים
לא יודע אבל כנראה הבין שמקומו לא בהרכב,לאחר שהביאו את עבאס סוואן לאותו עמדה שהוא משחק... היה משא ומתן בין שני הצצדים אך נעצר לאחר שנצרת להשחקן טסו למחנה האימונים..