לחמן לוחץ על צירוף חלוץ נוסף ושחקן בעל רגל שמאל. כרגע מחכים להתפתחויות מהפועל ב"ש על מנת לנסות להביא את מנור חסן ואורן ניסים. וכמו שאמרתי לירון וילנר עם סיכויים טובים להגיע, כמובן שאם יגיע זה יהיה רק אחד מהם(או אורן ניסים או לירון וילנר). לחמן אמור להחליט האם לקיים את משחק האימון האחרון ביום שני לפני היציאה לבולגריה ברביעי, נגד בית"ר ירושלים או לקיים דרבי נגד קרית אתא מהארצית.
לפי מה שהבנתי הם טסים ביום ראשון בצהריים ככה שלא תהיה בעיה לשחק ביום שני(אם בכלל יתקיים משחק). חוץ מזה שיום שלישי ט' באב, שהרב כדורי לא יקלל אתכם עוד פעם... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
טסים ביום ראשון בערך ב7 ועד שמגיעים לארץ זה בערך 11 וחצי, עוד שעה וחצי עם כל הבדיקות והגעת המזוודות יוצא שב12 וחצי-1 בלילה רק יוצאים לכיוון היציאה של נמל התעופה. בקשר לקללה: הצגת שחקנים ומשחק אימון זה ממש לא אותו הדבר, אסור לשמוח ביום תשעה באבף להתאמן ולשחק מותר.
בכל אופן אין מצב שהמשחק יהיה ביום שלישי(ולא ברביעי כי עכו טסה), אז אם הוא יהיה זה ביום שני. אסור גם לשחק ולהתאמן, אסור גם ללמוד תורה(חלק מהדברים - כי התורה משמחת ליבו של האדם) לצורך העניין, אבל לא נכנס לזה עכשיו...
טוב, נחיה ונראה מתי יהיה המשחק. ומותר להתאמן ולשחק זו עובדה, תורה זה משהו אחר לגמריי ממשחק כדורגל. חוץ מזה אם אסור למה רוב הקבוצות נמצאות ביום הזה במחנות אימון? מה הם גם יקבלו קללה? אל תדבר שטויות.
אני לא בא להתווכח איתך אני אומר לך עובדה, ימי שלישי(צום) ורביעי(עכו טסה למחנה אימונים) בדוק אין משחק. יום ראשון שתינו מסכימים שבית"ר במחנה ותחזור לארץ כשהיא עייפה.. מה שנשאר זה יום שני וגם לחמן אמר לי שהמשחק יתקיים ביום שני וחוץ מזה עדיין לא בטוח שזה יהיה נגד בית"ר למרות מה שמפרסמים באתרים יכול להיות שנשחק בכלל מול קרית אתא. ד"א: אתה מדבר כאילו הקבוצות בארץ ומנהליה שומרים על הדת קלה כבחמורה, הם נמצאות במחנה אימונים, נוסעים-טסים, מקיימים משחקי אימון - מישהו אמר שזה מותר? אין כל קשר בין מה שהם עושים לבין היתר\אי היתר הלכתי. אתה יכול להתווכח עד מחר, אסור ללמוד תורה, אסור לשחק במחשב ובטח שלא כדורגל. אסור לעשות כל דבר משמח(בגלל זה לא אוכלים בשר ושותים יין, מסתפרים וכדו'), אפשר להתווכח בלי סוף, תבדוק בהלכה.
אני גם לא מתווכח איתך, אני אומר לך שנחכה ונראה. ד"א בכלל המשחק בנינו אמור להיות ביום חמישי ואל בשלישי. בכל מקרה זה לא כ"כ אכפת לי.
לרמת שרוני, מחזור ראשון הפועל פ"ת עורכת קאמבק עצוב בליגת השנייה במשחק ברמה"ש. שמעתי ה"איצטדיון" שלכם לא משהו
האיצטדיון עובר שיפוץ מסיבי הוספו 1200 מקומות וכעת מכיל האיצטדיון 2000 מקומות מבוצע שזרוע בדשא. אז איזה משחק משודרר?!