עכשיו החלוץ הקמרוני לא ירצה להגיע להפועל חיפה בגלל הכסף הגדול שמוצע לו במכבי ת"א (מכבי מציעה לו חוזה בגודל של כמעט פי עשרה מהחוזה שמוצע לו בהפועל). ואם בסופו של דבר, הוא כן ישחק בהפועל הוא ישחק בלי חשק....
רועי, תפסיק להציג כל שחקן שמגיע/נבחן בעכו כאילו הוא אייל ברקוביץ. וגם בחיים לא יבואו לליגה הזאת זרים בינונים אפילו, גם אם תגידו לי שחתם בקבוצה שלכם שחקן מצלסי, שבאירן רצתה אותו הוא עדיין יהיה גרוע, 1 לאלף מגיע זר טוב לליגה הלאומית...אל תסמכו על הזרים להפועל באר שבע לאשקלון ולהפועל יהיה קשה מאוד שנה הבאה, חצי ליגה באיזור הצפון..כל משחק בין קבוצות הצפון זה במרחק נסיעה קצר.
נכון אחי אני יודע את זה ואני לא מתלהב עד שאני רואה... למה מה כבר אמרתי שהקמרוני שיחק בקבוצת המילואים של הרטה ברלין? נו באמת. מה שכן יש לי הרגשה טובה לגביהם לא יודע למה כנראה בגלל שהם באותו גיל... פעם הייתי מתלהב לשמוע על זרים שיש להם שם של שחקן כזה או אחר מהעולם, אבל שאתה רואה אותם משחקים הם מגיעים לרמה של... למשל כמו שנה שעברה שפ"ת הביאה אחד בשם לואיס ארמנו אמרסון...אמרתי בטח איזה שחקן זה...אני כבר לא מתלהב מהדברים האלה. בכל אופן צריך לראות אותם ולהחליט. *עכו מעוניינת מאד בקובי חסן בקבוצה, זאת בעקבות שחרורו מנתניה
אוקי היום היתה הבוררות (בפעם ה435348) בין סאסי ליונה מי מקבל את השליטה על הפועל, בכל הפעמים דחו את ההכרעה, היום ב12 בצהרים הבוררות נערכה וכנראה שסוף סוף התקבלה ההחלטה מי שולט על הקבוצה..אני כמו כל האוהדים במתח, אולי נפטרנו מויקטור (אמן, אמן ,אמן) לא שסאסי יותר טוב אבל הוא מוכן למכור את הקבוצה לפחות. ידעו בנתיים רק שויקטור קילל והשתולל בבוררות. אני מחכה לראות מה נסגר, אני אעדכן פה.
אבל בכל זאת יש כאן זרים טובים בליגה הזאת. ודרך אגב הזרים של עכו מרשימים מאד עד עכשיו בכל אופן הזרים הם לא סוף הדרך אבל בהחלט חלקם הם מעל הליגה כמו:נימבה,האגן,סאני עבדול עזיז אולי, דייויס ואיסיאקו שהיו,גארטה במידה מסויימת,דוס סנטוס ועוד