הליגה הלאומית, עונת 06\07

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏10/7/06.

1. אחי נצרת Member

חברים שלי..

אני מבקש מכל אחד שירצה לעשות סיכום על קבוצה מסויימת,שישלח לי את הסיכום בהודעה פרטית כשיהיה מוכן,לכל מיני סיבות,ואני אדאג להשלים את כל מה שחסר(תמונה של סמל הקבוצה וכ'ו)..

תודה מראש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

2. אחי נצרת Member

רמת השרון:

קאמל ג'ברין לא חתם בקבוצה,לאחר שיש שני צעיפים בחוזה שלא הסכימו שני הצדדים עליהם.
    השחקן מחכה להצעות מהסוכן שלו,ובשיחה טלפונית עם השחקן אמר שהוא לא ישחק בליגה ארצית בעונה הבאה,אלא אך ורק בליגה לאומית או על.
    בשבוע הבא,קאמל מתחתן לבחירת לבו...שיהיה מזל טוב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

3. Spanish Weapon Member

http://img388.imageshack.us/img388/8569/logopt1.Xxx

- שם הקבוצה : הפועל ב"ש
    - מאמן : גילי לנדאו
    - מטרה : אמצע טבלה ומעלה,כל דבר מעבר לאמצע טבלה יירשם כהישג (לפחות עם הסגל הנוכחי)

-שחקנים שהגיעו:
    תומר אליהו(הפועל עכו) , שרון עמר (עירוני קרית שמונה),אלעד בונפלד (הפועל כפ"ס)
    - שחקנים שעזבו :
    חיים סילבס(הפועל עכו), אייל שן(הפועל אשקלון), קרלוס צ'אקנה(הפועל רמת גן), גבריאל ווחין(מכבי אחי נצרת) , דרקו ג'וקיץ' , אגויה אלומיידה

שחקנים שנשארו מהעונה שעברה:
    עוז יפרח , אורן סגרון ,אסי רחמים , ינאי דרעי , יחיאל צגאי , יניב איפרגן , מיקי עטיה,זוהר חוגג,חנן פדידה

שחקנים שעלו מהנוער :
    אלירן אפריאט (חלוץ) , נדב מויאל (בלם) , רפי עמוס (חלוץ) , אבו היידה (מגן שמאלי)

סיכום :
    בניגוד לשנים עברו ,השנה ב"ש מסתמכת בעיקר על שחקני בית ונוער (דבר שלטעמי חיובי ביותר) , השנה תהיה שנת מבחן לקהל הבאר שבעי כי אין ספק שהם סגל נוכחי כמו של ב"ש , דרושה בעיקר הקרבה ומלחמה ואת זה אפשר להשיג בעיקר עם קהל גבי ותומך.
    ראוי לציין שעד עתה ב"ש עוד לא רכשה זרים , במידה ותרכוש 3 זרים איכותיים , המטרה בהחלט תהיה עלייה לליגת העל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/8/06
  4. אחי נצרת Member

חברה ..
    אני מבקש מכולם שלא לפרסם את הסיכום בלי שתשלחו אליי אותו לפרטי..
    אני בודק את הכל,ואחר כך נפסרם בפרויקט מיוחד ומסודר..

תודה לכולם

5. Spanish Weapon Member

הפועל ב"ש :
    גילי לנדאו יחפש קשר גנאי , כנראה במקום ישמעאל אדו שהסימנים לא מראים שיגיע לב"ש.
    בנוסף , לנדאו ממתין להתפתחויות בין גיא צרפתי לקרית שמונה.
    החלוץ מיקוצ'דזה נתקל בבעיות וויזה והוא צפוי להגיע בימים הקרובים ארצה.

6. אחי נצרת Member

בני סכנין:
    קשיים כספים עומדים מול הקבוצה להעביר את נידאל חוגראת ועבד רבאח ברשות לבקרת תקציבים..
    כל השחקנים הזרים שנבחנו בקבוצה שוחררו..
    משחק הקבוצה נגד עכו נדחה למועד לא ידוע(היה אמור להתקיים מחר)

7. XabiAlonso Member

ע"פ ידיעות אחרונות,
    איש העסקים ג'קי מויאל מעוניין לרכוש את עירוני רמה"ש ואלון מזרחי מועמד לתפקיד המנג'ר בקבוצה. ( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx )

8. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

נראה לכם שרמה"ש יכולה לעשות את הבלתי יאמן ולעלות ליגה?

9. MATAN233 Member

יאללה יא רמה"ש מחר כולם לבוא לעודד את הקבוצה נגד אחי נצרת אחי נצרת אחייי דבר איתי באיסיקיו 319700028 או בהודעות פרטיות

10. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

אתה אוהד רמה"ש?
    מעולה, חסר לנו אוהד נצרת עילית ובני לוד והליגה הלאומית מושלמת שלכל אחת מהקבוצות שם יש אוהדים בפורום.

תעשו סיקור על נצרת עילית, זאת הקבוצה שאני מעודד העונה בלאומית ואני רוצה לדעת איזה שחקנים יש שם, אני חושב שהם יעלו בזכות גיא לוי הגדול

11. MATAN233 Member

עשיתי על רמה"ש סיכום כבר

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/06
  12. MATAN233 Member

שמישהו יעשה פה אשכול גביע הטוטו לאומית ויכתוב גם את שעות המשחקים

13. Spanish Weapon Member

היום ב-17:00 רעננה - בני לוד
    מחר:
    17:00 רמת השרון - אחי נצרת
    17:00 הפועל באר שבע - הפועל אשקלון
    17:30 הפועל נצרת עילית - עירוני קריית שמונה
    18:00 הפועל חיפה - הפועל ירושלים

קרדיט למשתמש "הרצליה"

אני לא מבין למה לעזאזל הקבוצות או ההתאחדות לא מחליטות על שעות נורמליות למשחקים האלה?
    ממילא גביע הטוטו לא מושך הרבה קהל ,בייחוד בליגה הלאומית , אז למה לא לשבץ את המשחקים בשעות ערב קרירות בקיץ?!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/8/06
  14. Paolo Maldini שחקן ותיקים

הפועל חיפה-הפועל ירושלים בנס ציונה.

15. idans Member

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/a/ad/Hapjer.Xxx

שם קבוצה: הפועל ירושלים

מאמן: יאיר אסיאג (רק שיהיה בריא)

מטרה:לדעתי זה להישאר בליגה - אמצע טבלה. לדעת הקבוצה: עלית ליגה.

שחקנים שהגיעו: שי אהרון(הפועל אשקלון), גיורגי קיפאני(-), רפי סרוסי(מכבי נתניה), יוני אליאב(בית"ר ירושלים), יהודה ג'נשווילי(הפועל פ"ת), יוני קים(בית"ר ירושלים), יאיר כהן צדק.

שחקנים שעזבו: רם סטי(עירוני קריית שמונה), מוטי אוחיון(-), טיבי טיבי(-), אסי דובי(עירוני רמת השרון), שלומי משה(-), דן רומן(הכח עמידר רמת גן), יוסי ביטון(הפועל חיפה), עבדול עזיז(-), משה סרור(-)

שחקנים שנשארו: יניב והבה, סלמן עמר, תומר סולטן, מוסא סלמן, אסף עזו, אורי פסו, כריסטי ברטו, ז'אן טלסניקוב, אופיר עמרם, אדם מזרחי, אדיר מעודה, יניב בן הרוש, מור אפרים.

שחקנים שעלו מנהנוער: אורי פסו (אבל כבר משנה שעברה הוא שיחק בבוגרים), השאר לא מעניין (נוער הפועל ירד ליגה).

בהפועל המצב כרגיל כל עוד ויקטור יונה בקבוצה, חבל על הזמן, התקוה, ואהבת האוהדים, שום דבר לא ישתנה ויקטור רק יגרום נזק וימשיך להרוס את הפועל, לזכותו של ויקטור נגיד שהוא באמת אוהב את הפועל, אבל הוא צריך כבר להבין שהוא לא יכול להחזיק את הקבוצה לבד.
    תראו לבד איך נחלשנו מעונה שעברה, לקבוצה יש ספסל חלש מאוד. הרכב ראשון סביר לליגה, אבל בלי ספסל זה בלתי אפשרי להצליח.... לסגל הזה צריך להתווסף חלוץ זר, וביננו החלוצים הזרים שבאים לליגה הזאת הם על הפנים, כך שכנראה נראה את אדם מזרחי משחק לצידו של שי אהרון בהתקפה :/ (או את כהן צדק).
    לסיכום, הפועל תתבסס השנה על שילוב של צעירים כמו אורי פסו, אדם מזרחי, אופיר עמרם, מור אפרים עם שילוב של ותיקים: כריסטי, ז'אן, שי אהרון, סלמן עמר, בהפועל בונים שהשילוב בין המבוגרים לצעירים (שעובד כרגע מצוין) יוביל אותם לליגת העל.
    שיהיה בהצלחה.