הליגה הלאומית, עונת 06\07

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏10/7/06.

1. HBSFC Member

איזה מעאפן אתה אחי.

2. eran_i Member

לוד יהיו חזק למעלה

עריכת הנהלה:
    פעם הבאה שתכתוב תגובה כזאת, ללא הסבר או קצת יותר תוכן, ההודעה תימחק.

תודה ויום טוב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/8/06
  3. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפה עומר סאני החלוץ הסנגלי?? הוא ישחק כחלוץ לצד קדוסי.

4. אחי נצרת Member

בוא ניסכם את ההכנות של כל קבוצה בכמה מילים,ובסוף הציין את המטרה של כל קבוצה ..אפילו אם אפשר סמל לכל קבוצה..
    אני מתחיל בקבוצת בני סכנין: (תקחו דוגמא של הסידור)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/ar/thumb/e/e1/SakhninEmblem.Xxx/150px-SakhninEmblem.Xxx
    איחוד בני סכנין
    מאמן:אלישע לוי
    מטרה: עלייה לליגת העל

מגיעים:
    לירון וילנר(הכח עמידר רמת גן), אוהד קדוסי(מכבי הרצליה), אלון אברומביץ'(הפועל ירושלים), חמודי בריק(מכבי נתניה), בני חדד(הכח עמידר רמת גן),עומר סאני(קרית שמונה),עלאא ג'נאיים(בית שאן),נאור סוויסה(נוער מכבי תל אביב)

עוזבים:
    עבאס סואן(מכבי חיפה), יניב אברג'יל(מכבי אחי נצרת), אדריאן פיטו(מכבי נתניה), סאלח חאסרמה(עירוני קריית שמונה), אלירון חודידה(הפועל חיפה), אחמד קסום(הפועל פתח תקווה), מהראן אבו ריא(הפועל פתח תקווה),נידאל שלאעטה(מכבי כפ כנא),שוקי נגר(הכי רמת גן),אסלאם קנעאן(מכבי חיפה),יניב בן ניסן,קונדפוני,רמיק יג'רסקי.

שחקנים שנשארו:
    מאיר כהן,ענן פרו,כאלד כ'לאילה,בסאם ג'נאיים,נידאל חוג'יראת,גבע ברקאי,עבד רבאח,מוניר סלאמי.

שחקנים שעלו מהנוער:
    עלי עותמאן,עלאא אבו סאלח,חמד ג'נאיים.

סיכום:לאחר הירידה מליגת העל לליגה הלאומית,שיחררה ההנהלה מסכנין רוב שחקני העונה שעברה,ומצד אחר יש שחקנים שעזבו את קבוצה,כמו למשל עבאס סוואן,וחסארמה,שהם השחקנים המרכזיים בקבוצה כבר בעונות האחרונות.
    הקבוצה החתימה את אלישע לוי,במטרה לשחזר את ההישג של מומי זעפרן לפני כמה עונות,ולעלות לליגת העל,ובכדי לעשות את המשימה הזאת,צירפה שחקנים בעלי נסיון כמו לירון ולנר,יחד עם החלוץ הצעיר אוהד קדוסי,שצריך ללמוד ולצבור עוד נסיון.
    השילוב בין השחקנים החדשים ואלו שמעונה שעברה,יקח קצת זמן עד שיתאקלמו,מכיוון שכל שחקן בא מקבוצה אחרת.
    בסכנין מקווים שבעונה הבאה,ימחקו העול של העונה שעברה.

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמיר קודם כל סיכום יפה,כל הכבוד.

דבר שני בקשר למה שרשמת בציטוט,לסכנין יש הרכב ראשון שיכול להעלות ליגה
    ההגנה מעולה לדעתי-ברקאי בלם מוביל מבחינתי בליגה הלאומית,בריק שחקן מצויין וגם גנאים שחקן טוב
    לליגה הלאומית.
    הקישור של סכנין נחלש בגדול יחסית לשנה שעברה אבל חדד מכיר את הליגה הלאומית ושנה שעברה
    נתן עונה מצויינת בה,שני האחרים הם שחקנים קשוחים וטובים שייתנו קישור מנוסה ואגרסיבי ובחוד
    קדוסי ווילנר המצויינים,השאלה איך הספסל של סכנין יהיה לדעתי..

6. הנרי #14 Member

יש לי תחושה שהשנה הפועל באר שבע תצליח לחזור לליגת העל

(השותפה תיהיה הפועל עכו)

אבל השנה תיהיה עונה מעניינת
    עם דרבי ערבי

7. TariboWest Member

אין לסכנין שחקנים רציניים על הספסל, יש כמה שחקני נוער מוכשרים אבל זה לא מספיק.
    ההרכב הפותח נראה טוב - הגנה בסדר גמור (למרות שכדאי לנסות לשלב את חמד גנאיים במקום בסאם גנאיים, בהדרגה), בקישור השחקנים המרכזיים עזבו (פיטו, סואן, חסארמה) אבל מה שיש כרגע לסכנין זה מספיק לליגה לאומית - בני חדד הוא שחקן מוביל בליגה הלאומית, חאלד חלאיילה הוא היורש של סואן (ובטוח יהיה יותר טוב ממנו, זה עניין של זמן) ועומאר סאני הוא שחקן ברמה גבוהה מאוד, אם הוא מנסה להתעלם מהדחף להכניס אגרופים לגיא צרפתי. התקפה עם וילנר וקדוסי צריכה להיות מצוינת, אם יהיה תיאום.

8. Spanish Weapon Member

אוקיי בגזרה שלנו (הפועל ב"ש) :
    מחר צפוי להגיע לארץ אקאקי מיקוצ'דזה,החלוץ הגרוזיני שעל הכוונת של לנדאו כבר הרבה מאוד זמן.
    ב"ש עדיין ממשיכה לחכות להתפתחויות בין ישמאעל אדו למכבי נתניה.
    בנוסף צפויים להגיע למבחנים חלוץ גרוזיני נוסף וקשר התקפי זר.
    ז'ינו מנסה בכל כוחו להעביר בבקרה את כל השחקנים כך שבמשחק הקרוב ביום שלישי במסגרת גביע הטוטו , מול הפועל אשקלון , יוכלו לשחק כל שחקני הרכש.

9. ReL Member

תגידו , מה עם האוהדים של ב"ש הם מתכננים להגיע למגרשים השנה או ממשיכים במחאה?

10. Spanish Weapon Member

יש קבוצה מסויימת של אוהדים שהיא נמצאת במחאה כנגד אלי ז'ינו , מדובר בלא יותר מ-50 איש בלחץ.
    כל שאר האוהדים יגיעו בהתאם למומנטום , אל תשכח שאכלנו מהקבוצה הרבה חצץ בשנים האחרונות אז זה טבעי שיש אנשים שפשוט נמאס להם אבל אני מאמין שכמה נצחונות משכנעים בגביע הטוטו ובליגה יחזירו את הקהל בכמויות יפות.

11. ReL Member

לא יעזור כלום בלי קהל ב"ש לא תעלה ליגה , אם האוהדים יבואו בהמוניהם וידחפו את הקבוצה היא תוכל לעלות ליגה ולחזור למקום שהיא שייכת . כמובן שהם צריכים להמשיך את המחאה נגד זינו , אבל מתוך המגרש ולא מחוצה לו , כמו שאנחנו עשינו עם אשר אלון.

12. Spanish Weapon Member

בוא נגלה לך סוד - עם סגל שחקנים כמו שיש לנו , גם 14,000 כל משחק לא יעלו אותנו ליגה.
    ברור שצריך את הקהל והוא יגיע בסופו של דבר העונה , אין לי ספק , אבל זה הכל תלוי במומנטום של הקבוצה מגביע הטוטו ובזרים שיובאו.

13. HBSFC Member

ככה אתה חושב...
    אני מכיר הרבה אנשים שלא קשורים לדודו עזריה ושות', המון חיילים, צעירים, ומבוגרים שרופים של הקבוצה, שנגעלים ממה שהולך במועדון. אתה חושב שזה 50, אבל אני חושב שזה 7000. היום רוב הקהל שמגיע זה ילדים עד גיל 16, ועוד טיפטופים של אנשים שאין להם תעסוקה בשבת בצהרים. חוצמזה, כאילו איזה סיבה יש לאוהד באר שבע לחזור למגרשים. הסגל שזינו העמיד השנה זה בושה למועדון. אבל נו, התרגלנו.

14. אחי נצרת Member

חברה..
    אני מבקש מכל אוהד של קבוצה מסויימת שיעשה את הסיכום של ההעברות,כפי שעשיתי על בני סכנין..
    תודה

15. Spanish Weapon Member

אוי איציק חלאס לדבר שטויות.
    זה לא מתאמול שאתה מטפטף פה בפורום את הדיעות שלך לגבי ז'ינו והקבוצה.
    השנאה שלך לז'ינו התגברה על האהדה שלך לקבוצה וזה מתבטא בתגובות שלך.
    אני מוכן שתשמור את ההודעה הנוכחית שלי, אני מבטיח לך שאחרי נצחונות משכנעים בטוטו ובליגה, אתה תראה לפחות 6-7 אלף במשחקים של הקבוצה (במידה ולא ייערכו בשעות לא שגרתיות בקיץ)