הליגה הלאומית, עונת 06\07

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏10/7/06.

1. guy1842 Member

אם הפועל אשקלון ניצחו קבוצה מהליגה השלישית בהולנד 14-0 זה חייב להיות קבוצה מתחתית הליגה אבל זה קצת מוזר שקבוצה שסיימה בתחתית הליגה הלאומית מנצחת 14-0 קבוצה מליגה שלישית

2. מייקל אואן Member

אני שמעתי על זה מזמן לידיעתך!
    רק לא הייתי בטוח בקשר לשנים!

3. אלכס לויט Member

קח את ההרכב הזה ושלח אותו למבחני הישרדות על הישארות בליגה א'

4. MATAN233 Member

אנחנו נהיה הפתעת העונה עכו יורדת לארצית ואז ישירו ליגה א'

5. miroklose Member

שלום אני אוהד לאחי נצרת והקבוצה השניה שלי הפועל חיפה ואהיה שמח אם אדע מה יש חדשות על אחייייי

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

תלך לעמודים קודמים פה בדיון ותראה שיש המון חדשות על אחי נצרת במיוחד בזכות המשתמש
    "אחי נצרת"[מה השם?]

7. idans Member

הפועל נצחה אתמול קבוצה מבלגיה בתוצאה 3:0, ולא תאמינו מי כבש את השערים....... אדם מזרחי שלושער!!
    הבחור הזה אומרים עליו שהוא שחקן עם פוטנציאל גדול, אומרים שבאימונים הוא הכי טוב ועושה מה שבא לו, הוא כיכב בנוער.. אבל בכל מה שקשור בבוגרים הוא אנטי! הוא לא מצליח לפגוע, כל תחילת עונה במשחקי הכנה הוא מצטיין וכובש בצרורות אבל בזמן האמת הוא נכשל הוא כבר בערך 4 שנים בבוגרים ולא עשה כלום. אפילו חלק מהקהל צועק לו לפרוש בזמן המשחק...אני לא מבין איך זה שבמשחקי הכנה הוא מככב (כולל באימונים) וכשמגיע הליגה הוא פשוט אפס.

8. fego7 Member

אדם מזרחי אפס

9. אלכס לויט Member

מרסלו גרטה החלוץ של רמת השרון חתם בעכו.
    החתמה תמוהה בעיניי מכיוון שלמרות שהיו לו כמה משחקים טובים לדעתי הוא ממש לא חלוץ ברמה גבוהה.

במשחק אימון בסלובקיה ניצחה עכו קבוצה מהליגה הראשונה 3-2
    כבשו לעכו: רונן שוורצמן 2 ואלכס לויט.

10. הרצליה Member

אם אתה שואל אותי הוא לא פחות טוב מנימבה, שכל כך היללתם.

11. לא מצאתי כינוי Member

גרטה אחלה החתמה,במיוחד שבקבוצה חלשה כמו רמת השרון הוא הצליח לכבוש 10 שערים,בעוד שנימבה המהולל כבש רק 9 בקבוצה יותר חזקה כמו עכו.

12. *הפועל-רעננה* Member

כפיר צוקול לא ישחק בעונה הבאה ברעננה.
    חבל!

13. אחי נצרת Member

נעים מאוד,אני אמיר !

חדשות מאחי נצרת:
    - בשני הימים האחרונים פגשה בשני משחקי אימון את מכבי כפר כנא(ליגה ארצית) וניצחה אותה 2-0 מהשערים של רוסלן שוקורוב והצעיר תאמר באשא..
    במשחק שהיום נערך,בין אחי נצרת להכח רמת גן הסתיים ב 0-0..

- אדהם האדיה שוחרר מהקבוצה,כזכור האדיה לא היה בתוכניות של המאמן הישאם זועבי.

- היום חזרה אחי נצרת ממחנה האימונים הפנימי במלון קיסריה,ומחר ככל הנראה תטוס להונגריה לקיים את מחנה האימונים...
    את האימונים ומשחקי האימונים קיימה אחי נצרת במגרש העירוני בטירה(המשולש),שקיבלו את הקבוצה בסבר פנים יפות,ובכל אימון היו משהו כמו 150 אוהדים מטירה שאוהבים את הקבוצה..גם כן במשחקי האימון..
    ואתמול(רביעי) הוזמנה אחי נצרת למסעדה של אחד מאנשי העסקים הגדולים בטירה,גם כן הוזמנה לממתקי נצרת,שבעלה מכפר משהד אבל שרוף על הקבוצה.

- ביום ראשון הבא תעביר הנהלת הקבוצה את כל ההסכמים ברשות לבקרת תקציבים,בכדי שיוכלו כל השחקנים לשהתתף במשחק הדרבי הראשון מ החמש,באיצטדיון עילוט בשבוע הבא..(נקווה לטוב!)

***אני הייתי מקווה לראות את צוקול באחי נצרת,הוא מתאים לקבוצה הזאת,אני אישית אוהב את השחקן הזה,יש לו כשרון טוב מאוד..***מאחל לו הצלחה בכל קבוצה..

14. *הפועל-רעננה* Member

מתוך המקומון של הרצליה:

שלומי טולדו לא מפסיק להבקיע
    שרון יונתן 28.07.2006
    כבש את שער השיוויון במשחק אימון שערכה מכבי הרצליה במחנה האימונים באוסטריה.

לאחר שנוצחה במשחק האימון הראשון שלה מול קבוצה מהליגה הגרמנית השניה, סיימה מכבי הרצליה, ביום חמישי, בתיקו 1 :1 את משחק האימון מול קבוצת פטרופוליסטי מהליגה הרומנית השניה. את השער להרצליה כבר שלומי טולדו שהיה גם זה שהבקיע את השער מול היריבה הגרמנית. שני השערים האלו מוכיחים כנראה כי טולדו אכן במגמת שיפור, בשורה טובה לקראת העונה הקרובה.
    בהרצליה עדיין לא הוחלט על חיזוק נוסף. הקבוצה תשוב לארץ ביום שבת, ובשבוע הבא תארח את הכח עמידר רמת גן במשחק הראשון במסגרת גביע הטוטו.

כנראה שלא נראה את טולדו ברעננה העונה. שיהיה לו המון הצלחה בליגת העל!

15. מכבי הרצליה ! Member

נראה לי שזה יותר מתאים לנושא של הרצליה, שים את זה גם שם..
    ד"א הוא לא זה שהבקיע את הגול מול הקבוצה הרומנית שנגמר בתיקו, אלא בישל, מי שהבקיע היה קימוטו..

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/06