לא נראה לי שאתה צריך להתלהב מסעיד מקאסי וגם ממבה אדאק כי בעונה שעברה שראיתי אותו משחק הוא לא הרשים אותי והזר היחידי שבאמת יש לך ממה להתלהב ממנו זה עומאר סאני שהוא זר ברמה של ליגת העל ואני מאוד מקווה שלמרות כל ההתחזקות של עכו הקבוצה לא תעלה.
ערי המפרץ מפרסם שבן בסט חתם סופית בהפועל חיפה באים להבחן אצלנו 2 זרים ארגנטינאים מארסנל(לא ארסנל האנגלית) ואבי גוטליב במגעים לרכישת המועדון
בקשר לאדק יכול להיות שראית אותו בסיבוב הראשון שכולם חשבו שהוא חלוץ והוא בכלל קשר, מאז ההגעה של דה צ'וקרל הוא בא לידי ביטוי והיה השחקן הכי טוב בקבוצה. ולמרות שלא שיחק בערך 5 משחקים(פציעה+אדום), ועוד סיבוב שלם לא בתפקידו המקורי שם באמת היה על הפנים+יחסית לשחקנים ששיחקו סביבו הוא כבש 7 שערים ובישל עוד 6 שזה סכום יפה לכל הדיעות. את מקאסי ראיתי בליגת העל מספר פ"ע ומדובר בחלוץ שמרבה להחזיק בכדור וממעט למסור, אם נלך ע"פ הסטטיסטיקה בלבד נראה שהוא כבש 5 גולים בחצי עונה בליגת העל, שזה אומר(ע"פ הסטטיסטיקה) 10 בעונה בליגת העל. כמה זה יוצא בלאומית? נקווה שכמה שיותר
זה ששחקן הבקיע 5 שערים בליגת העל לא אומר שום דבר על התרומה שלו בליגה הלאומית,הליגה הלאומית היא ליגה של כדורגל בכלל. זה יכול להיות יותר שערים ויכול להיות גם פחות, ויש מספיק דוגמאות לזה.
לא נראה לי עכו עולים הם תמיד חושבים שיעלו והם נופלים סיבוב שלישי. אני מאחל להם להדפק ממכירת משחקים כמו שהם עושים.
עידן ביטון גם בעונה שעברה התאמן ברעננה ובסוף לא חתם בקבוצה. כנראה שאלי כהן ממש אוהב את השחקן הזה. רק שלא יחתימו את חנן אלקיים השמן הזה, ראיתי לא מעט משחקים שלו, וחוץ מלרוץ כמו מטורף ולהכניס התלהבות, הוא ממש לא שחקן. הרבה אוהדים של אשקלון לא ידכימו איתו בגלל שהם אוהבים את השחקן הזה, אבל אם כבר להביא חלוץ, אז שיהיה חלוץ ברמה גבוהה.
הוא מתכוון שאחד מהחלוצים האלה מספיקים לאחי נצרת. במיוחד ששניהם מאוד דומיננטיים באגף השמאלי אין לו מה לעשות עם שניים כאלה, במיוחד בגלל העלויות של כל אחד מהם.