חח ידעתי שאתה לא אוהב אותו.. בכל אופן הוא כרגע המועמד המוביל ואחריו אלי כהן. לפני כמה זמן אמרו שאיוניר בדרך לסגור אבל הבעיה היא פערים כספיים והוא כבר לא יגיע... כ"כ חבל, כי אני לא רוצה לא את שייע ולא את אלי כהן בעכו, תמיד מביאים לנו מאמנים בינוניים ולא בעלי שם.
מוטי איווניר גרוע, אלי כהן טוב להגיד את שניהם באותו משפט זה ממש עונת 02/03 שהשארנו את הרצליה בליגה מחזור אחרון במכתש...
הבעיה שלי עם אלי כהן(ואני לא מכיר אותו ממש טוב רק יודע עליו כמה דברים) היא שאני ממש לא בטוח שהוא האיש שיוכל להעלות אותנו ליגה, הבנתי שהוא עשה דברים גדולים ברעננה עוד מהעונה שעברה שלקח אותה והציל אותה מירידה והשנה בנה שם קבוצה צעירה והתקפית שהתבססה בצמרת בניגוד לכל הציפיות, אבל בשביל להעלות ליגה קבוצה חסרת מזל כמו עכו אני לא בוח שהוא יכול. בכל אופן שייע הוא המועמד המוביל וכשהוא חתם באום אל-פאחם הוא אמר שתמיד מתי שנתנו לו לאמן קבוצה מתחילת העונה ולבנות אותה הוא תמיד עמד במטרות שהציבו לעצמו, ולא תמיד עמד בהן כשקראו לו לדגל במהלך\סוף העונה
אלי כהן עלה איתנו פעמיים ליגה ופעם אחת השאיר אותנו בליגה (במכתש נגד הרצליה כאמור) אחרי שקיבל קבוצה במצב בלתי אפשרי ממוטי איווניר הדביל, ולקח איתנו גביע המדינה ב2003 ! הוא מאמן טוב
הפועל ר"ג עלה איתנו 2 עונות רצופות... פעם אחת מליגה שלישית לשלישית (כן מה שאתה שומע)... ועונה אחרי זה משלישית לשנייה עונה אחרי זה סיים איתנו במרחק נגיעה מליגת העל, עונה אחרי זה חזר לרמת גן בסוף העונה והציל אותנו מירידה, עונה אחרי זה לקח איתנו גביע!
תגיד לא נמאס לדבר בעכו ולהיד שהשנה עולים? עוד לא נגמרה העונה,עוד לא החתימו שחקנים אפילו חכו. אני חושב שיהיה קשה לעכו לעלות כי אם ב"ש תמכר,הפועל חיפה תשאר כמו שהיא ואולי תתחזק קצת,הפועל ר"ג חיזוק קטן ועוד פ"ת,הכח
אני לא כלכך תופס מאלי כהן הוא עשה עונה טובה ברעננה אבל לקח המון החלטות שגויות המון משחקים הפסדנו בגלל חילופים גרועים שלו והטרייד הגרוע בין אושרי גיטא לאלירן אוחנה הייתה טעות ולמרות שאוחנה היה גרוע הוא שיחק איתו כדי להוכיח שהוא לא טעה וככה היה שנה שעברה שהוא הביא את אופיר חלוואני מבחינת שיטת משחק הוא משחק נורא הגנת ואחרי כל יתרון הוא נכנס לבונקר
אחי נצרת שיתפה בשבת בניצחון על חיפה שחקן שהיה לו אדום יום שני היא תועמד לדין לדעתי חייב להוריד לה לפחות 2 נקודות
גם הפועל ב"ש וגם הפועל י"ם ביצעו כבר עבירה כזו או דומה ונקנסו בנקודת ליגה אחת. נקודה אחת זה יהיה המקסימום
לאחר שאוהדי קדוסי החליט שיעזוב את בני סכנין, הקבוצה של אלישע לוי מתווכנים לפעול להבאת חלוץ אחר, ככל הנראה איליה יבוריאן או מאור בוזגלו.