הליגה הלאומית, עונת 06\07

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏10/7/06.

1. Chievo Member

תמיד יש לנו את זה, זוכר בשנה שעברה גאידמק נתן 400 אלף דולר, אבל חוסר אחריות של ההנהלה החסרת ניסיון הזאת, גרם לקבוצה חלשה ולא ברמה של ליגת העל.

2. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב מאוד שהוא סיכם לעונה הבאה, הוא מאמן גדול שהביא לסכנין סגל שחקנים מצוין והצליח לחבר את השחקנים, ויש לו נסיון בליגת על אז הוא המאמן המתאים לסכנין לעונה הבאה, לגבי מכבי פתח-תקווה אני מקווה שישאילו אותו לסכנין לפחות גם לעונה הבאה, ולגבי עומר סאני אסור לשחרר אותו לאיזה קבוצה לכל מחיר.

3. dsvetoy Member

לאוהדים של סכנין-----יש לכם איזה שחקן מורחק או פצוע של יכול לשחק נגדנו ביום שלישי?!

4. Chievo Member

לא, אפילו חמודי אבריק חוזר, הסכנינים מגיעים עם סגל הכי טוב לקראת המשחק.

5. מכבי או מוות!!! Member

הפועל רעננה זה פשוט צחוק אחד גדול לפני שבועים משחקים בבאר שבע, נותנים משחק גדול ופעם השנייה ברציפות משאירים את באר-שבע עם פה פעור ו3 נק'.
    ביום שבת לא מנצחים את הפועל ירושלים אבל נותנים הצגה מצוינת עם מצבים טובים לזכות רעננה{המשחק נגמר ב0-0}.

6. אורדון במכתש Member

וביום שלישי נגד הפועל ר"ג רעננה פשוט גרועים ולא מגיעים אפילו למצב אחד!
    לא ציפיתי לראות רעננה כל כך כל כך חלשה....

7. naornoga Member

שחקן הפועל רעננה, החלוץ אדיר קרן (מספר 20) שהופיע במשחק מול הפועל ירושלים, האם הוא שחקן מכבי ת"א שמושאל לרעננה או שהוא אחד אחר שגדל בנוער של רעננה?

ואם מישהו מכיר את היסטורית המשחק של עמי וזאנה (או לפחות מאיזה עונה הוא שיחק ברעננה)?
    הוא גדל ברעננה או במכבי יבנה?

תודה רבה לעוזרים.

8. Julio Cruz Member

עמי ואזנה אם אני לא טועה שיחק בהפועל רעננה בעונת 2001/2002

9. naornoga Member

אני יודע בוודאות שהוא שיחק בעונת 00/01 ו-01/02, האם הוא פרש בסוף עונת 01/02?

10. roeiuzan Member

חאדר אבו-רוקון מאמן השוערים המצוין של הפועל עכו הודיע כי יעזוב בסוף העונה את הקבוצה וכי הוא מחזיק ב2 הצעות, האחת מסכנין העולה לליגת העל ואחת מקבוצה בקפריסין.

11. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לי שאלה לאוהדי הפועל חיפה:
    בעיתון כתוב שסכנין מעוניינית באבידור לעונה הבאה, אני ראיתי לו כמה משחקים והוא הרשים אותי ובעיקר במשחק שלנו נגד חיפה שהסתיים בתבוסה לחיפה, אבל אני לא רוצה לקבוע אם הוא באמת מתאים לליגת העל בגלל 3 משחקים, אז אוהדי חיפה האם לדעתכם הוא מתאים לליגת העל???

12. Paolo Maldini שחקן ותיקים

לדעתי, אבידור הוא חלוץ מצוין. מהיר, טכני, זריז ולאחרונה גם סקורר לא רע בכלל.
    אבל אני לא חושב שהוא כבר מתאים להיות חלוץ ליגת על, אולי מחליף וגם בזה אני לא בטוח. הוא צריך להשתפשף עוד קצת.
    חוץ מזה ששמתי לב שבמשחקים גדולים וחשובים אין לו ביטחון והוא צריך לצבור ניסיון.

13. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

בתור חלוץ מחליף הוא יתאים לדעתי, ואגב בן כמה הוא?

14. spurs Member

21 או 22
    זה לא משנה גם ככה הוא לא יגיע אליכם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
    יש לו מה להציע בליגץ העל הוא צריך עונה אחת להשתפשף ובעונה השנייה הוא יכבוש בקצב
    הוא מהיר מאוד(אחד המהירים בליגה) מאוד טכני(1 על 1 מעולה) הוא רק צריך להתאפס במצבים פשוטים והוא יהיה חלוץ איכותי

במחזור החמישי שהפועל כניצחו את רמה"ש 2-0 אבידור כבש צמד אבל כל מי שהיה באיצטדיון באותו יום היה בטוח שהוא היה צריך לגמור עם שישייה

15. BJ_LF Member

ק"ש שכנראה הבטיחה את העליה שלה לליגת העל מתחילה את ההכנות לליגת העל.
    רן בן-שמעון חתם לעונה באה,ובקבוצה חתומים רק גיא צרפתי וויהם עמשה ואמורים לחתום בקרוב יניב לביא,ברק בכר,מתן עמרני יוסי דורה ובני בן זקן.
    אם חביאר דירסאו לא ימשיך בחיפה בק"ש מתכונים להחתים אותו ועוד מעומדים הם אוהד קדוסי,ירו בלו רביד גזל ועידן סרור.
    התקציב יעמוד על 20 מיליון ש"ח.
    העבודות במגרש יתחילו בקרוב וזה כולל יציע של 3,000 צופים,חדרי הלבשה ותאורה חדשה.