זה לא בלגאן שלא יכנסו למגרש ב10 הדקות הראשונות??? איך שאני רואה הקץ הזה הוא לא בן אדם , הוא לא מרגיש??????, האוהדים לא רוצים אותו והקבוצה לא משחקת טוב, אז שיעזוב במקום להביא לעצמו כאבי ראש.
ה-10 דקות מחוץ ליציאה היתה רק סימן לזה שאנחנו מוחים...זאת לא היתה מחאה רצינית. עשינו דברים יותר רציניים ובקרוב נעשה רציניים הרבה יותר. פרטים בהמשך.
מישהו קרא את הכתבה "בעל-השרון",שהשדרן במשחק מול קרית שמונה לא הפסיק להקניט את החניכים של אלי כהן,וקרא להם "הכבשה השחורה של הליגה" "המציקים של הליגה" וכו'.
שמעתי שבהפועל ירושלים הבטיחו 5,000$ לכל שחקן במידה וינצחו את עכו למישהו יש מושג אם זה נכון לאור המצב הכלכלי שיש שם?
איזה צפיפות יש בליגה. רמה"ש, המדורגת שביעית, רחוקה 4 נק' מהפועל ב"ש הרביעית, ו-5 נק' מעכו השלישית. אך בכל זאת, בני סכנין וק"ש בולטות מעל כולן, ואני מאמין שהן יעלו בקלות רבה.
וואללה גם אני שמעתי שמומי סגר שם ובאתי לכתוב את זה אבל בוואלה רשמו אחרת http://sports.walla.co.il/?w=/158/1071480