זה לא עניין מצחיק. יואב כץ תובע את אתר אדומים (שאני חלק ממנו) על חצי מיליון שקל. מי שמע על כזה דבר? בעלים שתובע את האוהדים שלו.
אולי כדאי שהאדומים של חיפה יתחילו לעשות הכול אבל זאת אומרת הכול כדי להעיף את החוליגן הזה מן הקבוצה? אפילו מה אכפת לי, למזלי נולדתי ירוק.
לא יאומן..! יואב כץ הזה טמבל ברמות מטורפות....הם חייבים לעשות הכל בשביל להעיף אותו... הפגנות מול הבית שלו זה דבר ראשון
אני לא רוצה לדמין מצב שהוא היה הבעלים של בית"ר. הוא היה מצטער שהוא נולד. אתם פרירים אוהדי חיפה...תעשו מעשים צוניים כבר...מספיק שתקתם...
איזה בנאדם מסריח יואב כץ ואיך אתם האוהדים של הפועל חיפה לא עושים שום דבר? (מחאות וכל זה...) הבעלים תובע את האוהדים שתומכים בקבוצה?
מחאות? במשחק האחרון התחלנו עם מחאה..(10 דקות בחוץ) אפשר להגיד שהצלחנו כי היא התפרסמה בוואן ובידיעות..
הוא עד עכשיו ניסה להכחיש ואמר שהוא היה חולה בגלל זה הוא לא בא לאימון והוא היה במעצר אני לא יודע אם זה הוא אבל בנתיים הוא מחוץ לקבוצה זה מה שרציתי להגיד
אז לא מול הבית שלו לכו תעשו לו משהו באימון תבואו הרבה תארגנו איזה מחאה ואז תפוצצו תאימון משהו כזה תעשו הוא הורס אותכם בנתיים
מה אתה חושב שלא עושים את זה כבר? תשאל את אוהדי סכנין ב10 דקות הראשונות של המשחק שלנו מולם איזה 250 אוהדים נשארו בחוץ 10 דקות כאות מחאה
הפועל עכו - הפועל ירושלים (שני, 15:00) אברהים אבו זעילה. הפועל רעננה - בני סכנין (שישי, 15:00) איתן שמואלביץ. עירוני רמה"ש - הפועל אשקלון (שישי, 15:00) יוסי כהן. הפועל חיפה - הפועל בני לוד (שישי, 15:00) אלי והבי. מכבי אחי נצרת - הפועל נצרת עילית (שישי, 15:00) אלי חכמון. הפועל באר שבע - הפועל קרית שמונה (שבת, 14:45) רמי בן יצחק.