זה תלוי זה לא יהיה ככה בכל מקום נגיד אשקלון היה לנו פעם מלא קהל ועדיין יש לנו פוטנציאל הינה רק לפני שנתיים הבאנו כל משחק ליגה ארצית יותר מ 2000 ובגביע הבאנו 10000 וגם העונה הבאנו 2000 ו 1500 ו 1000 הרבה פעמים עדיין יש קהל רק צריך הצלחות לא נראה לי שברעננה יש קהל שיוכל להיות גדול כי הם אפילו לא מתקרבים עכשיו ל 1000
עיירית נצרת ועמותת האוהדים והקבוצה העמידו 10 אוטובוסים לקהל..למשחק ביום שבת בדוחה בשעה 14.45 נגד סכנין. האוטובוסים יצאו בשעה 13.00 מהמגרש העירוני הישן בנצרת.
יפה מאוד, הלוואי שיהיה הרבה אוהדים במשחק ושיהיה לנו אחלה דרבי , סכנין באה למשחק כפייבוריטית כמו תמיד, אני מקווה שבסוף ננצח ושנברוח קצת לליגה.
זה לא רק בגלל זה לדעתי כי עוד לפני שאשקלון היו בליגת העל היא שברה שיאים בקהל כי שתי עונות לפני היו שתי עליות וזה היו שתי עונות ענקיות וכל משחק המגרש היה מפוצץ ולמשחקי חוץ היינו מביאים מלאאא יותר מ 4000 למשחק חוץ בליגה שנייה ושלישית אבל גם פעם לכל קבוצה היה יותר קהל בגלל שהיום כבר הכדורגל השתנה ויותר משחקים בשביל הכסף וזה לא כמו אז אבל לאשקלון יש עדיין הרבה קהל בעיקר בהצלחות לרעננה אין הרבה קהל אבל אם במקרה היא תעלה כמו שאמרנו אז אני מאמין שהיא תוכל להשתלב בליגת העל במחינת קהל לעומת הכ"ח והרצליה פ"ת ועוד
מישהו ראה אתמול עובדה? כמה חבל לי על אוהדי הפועל ירושלים למרות שהם שונאים אותנו. יש להם פונטנציאל להיות אחד מחמשת הקהלים הגדולים בארץ.
אפשר להגיד את זה כל קהל... זה סתם שטויות. בת'כלס.. היתה עם שהם הביאו יותר מ-5,000? 8,000? 10,000? לא נראה לי
עבדאללה ג'עס השייך למכבי חיפה סגר בהפועל עכו ביום האחרון של מועד ההעברות. עכו הביאה סה"כ 2 שחקנים לא ממש מרגשים בחלון העברות.. נאסר א-דין מק"ש וג'עס ששיחק בעפולה העונה. לעומת זאת שיחררה בורג חשוב כמו חיים סילבס ואת מגרלשווילי (שניהם לטמרה),אלי ציציאשווילי(?) ואילן צרפתי(נצרת עלית) כעת יש כבר 3 שחקנים ערביים בקבוצה..
דיון של שני עמודים על רעננה... חחח כבוד! סוף סוף העיפו את גיטא האפס הזה! נמאס ממנו, חתיכן שמן שלא זז! מישהו מכיר יותר לעומק את אלירן אוחנה? ההגנה של רעננה מאוד יציבה ויש גם מחליפים טובים. אני מקווה שעבדול ראזאק יחזור לעצמו כמה שיותר מהר כי הדבר שרעננה הכי הייתה צריכה זה קשר עושה משחק. עכשיו תהיה מלחמה לא קטנה בין ליאור לינדר, איציק שמש ועבדול ראזאק על ההרכב, אלא אם כן יחליט המאמן לוותר על אחד משלושת החלוצים (סנטוס, גומז ומן) ולשים שני קשרים קדמיים לפני לירן בלכמן. לא יודע איך אלירן אוחנה ישתלב במיוחד שיש גם את משה אבוטבול ואבי סנדור על הספסל שמתחילים לקבל דקות משחק.