הליגה הלאומית מחזור 15: 5.1.07 הפועל חיפה - מכבי אחי נצרת (קרית אליעזר, 14:30). 5.1.07 הפועל קרית שמונה - הפועל עכו (קרית שמונה, 14:30). 6.1.07 איחוד בני סח`נין - עירוני רמה"ש (14:30) 6.1.07 הפועל נצרת עילית - הפועל רעננה (נצרת עילית, 18:00) 6.1.07 הפועל באר שבע - הפועל בני לוד (וסרמיל, 18:00) 8.1.07 הפועל ירושלים - הפועל אשקלון (טדי)
תוך 8 דקות באר שבע עושה 2-0 על נצרת עילית. דקה 4 זוהר חוגג, דקה 8 דאטורו. אנחנו כל כך צריכים כזה דבר ביום שבת בליגה....
כן בדקתי בספורט 5 המשחק שישודר הוא הפועל ב"ש-בני לוד אבל מה מרכזי במשחק הזה http://www.sport5.co.il/broadcastsheet.asp...toDate=6/1/2007
כנראה בגלל ה7-0 שלנו היום , איזה התפרקות . בדר"כ אני זוכר תוצאות כאלה נגדנו.. אבל כשאנחנו מנצחים ככה...
וואו! 7-0 ענק של ב"ש על נצרת עלית... אם זו לא התפוצצות, מה היא כן? שלושער לדטורו (החלוץ הטוב בליגה הלאומית), זוהר חוגג, צגאי עם שער חשוב שיחזיר לו את הביטחון, פדידה ובן שושן. נקווה שמול בני לוד הקהל יבוא בהמוניו ותהיה המשכיות ליכולת.
אם זה לא מכירה של נצרת עילית אז מה זה? תגידו שאני משוגע, תגידו מה שאתם רוצים, משהו פה מסריח לי במשחק הזה. למרות שעכשיו פוקחים עין יותר, זה פשוט נראה מסריח. איך לעזאזאל זה הגיע ל7-0?!
שיש לך 5 שחקנים שהיו עצורים שמתים להתפרק מכל הרוע שעשו להם בהתאחדות ובמשטרה אז התוצאות באות למגרש . את האמת אני לא מופתע , אם שיחקנו כמו במחצית השנייה נגד אשקלון אז באמת ששביעייה זה לא מפתיע
אל תשכח שעם כל הכבוד לניצחון הגדול מן הסתם נצרת עלית עלתה בהרכב המחליפים שלה. ב"ש היתה צריכה את הנקודות ולכן שיחקה בהרכב חזק (יעידו על כך כובשי השערים), לנצרת עלית אין מה להפסיד... אני פשוט שונא את הקבוצה הזאת נצרת עלית, יותר נכון את ההתנהלות שלהם מאז שהם ירדו ליגה, אבשלום נוריאל ושאר ההנהלה עושים ברוגז עם כל העולם מאז שירדו ליגה כאילו מישהו אשם בזה... זה המשיך בזה שקבוצות הצפון בשעת המלחמה ביקשו לדחות את הליגה ונצרת עלית היחידה ששת הקבוצות שלא הצטרפה לעתירה באופן תמוה ביותר... בליגת העל חיבבתי אותם, עכשיו שילכו לחפש... ואם כבר לא אמרתי.. ב"ש שיחקתם אותה!!! כל הכבוד!!! סכנין, עכו וב"ש(שתיהן בשנה שעברה הגיעו עד לגמר.. שבו ניצחה עכו 5-3 בפנדלים לאחר 0-0 ב-120 דקות) כבר עלו, קרית שמונה זמנית עולה אבל היום בשעה 18:00 אשקלון השלישית בבית מארחת את לוד האחרונה, ניצחון ואשקלון בחצי הגמר על חשבון קרית שמונה! אגב, כל הכבוד גם לנימבה ודאטורו..