מאיפה שמעת את אח שלי? מהרדיו שוב? בכל מקרה ע"פ מידע שקיבלתי חיים סילבס נשאר בעכו... לא יודע מה עיתוני המגזר אומרים.. בשבוע הבא הוא משחק נגד ק"ש, שהמשחק להזכירכם יתקיים אחרי פתיחת חלון ההעברות..
לשם שינוי ככל הנראה אין שידור השבוע . לפני כמה ימים שסתם בדקתי את לוח השידורים , ראיתי שמופיע משחק מהליגה האלומית . אבל היום שאני בא לבדוק אני רואה את זה "כדורסל - הליגה לכדורסל בכסאות גלגלים-קסם חדרה נגד בית הלוחם חיפה-מחזור שישי " וב5 פלוס באותה שעה יש סמקדאון WWE יכול להיות שתכננו לשדר שוב את ב"ש אבל בגלל שב"ש העבירה את המשחק שלה למוצ"ש ב18:00 מבטלים שידור....?
הטלוויזיה קובעת את המשחק המרכזי. אם ערוץ 5 החליטו שהם רוצים לשדר את באר שבע אז באר שבע לא יכולה לשנות את מועד המשחק.
אז איך זה שלפני כמה ימים היה רשום בלוח השישדורים מחשק מליגה לאומית ועכשיו רשום כדורסל הזה. אבל קודם נראה את לוח המשחקים הרישמי שיפורסם מחר כנראה
המחזור ה-15: שישי: הפועל חיפה - מכבי אחי נצרת(14:30) עירוני קריית שמונה - הפועל עכו(14:30) שבת: איחוד בני סכנין - עירוני רמת השרון(14:30) הפועל נצרת עילית - הפועל רעננה(18:00) הפועל באר שבע - הפועל בני לוד(18:00) שני: הפועל ירושלים - הפועל אשקלון שלישי: הפועל באר שבע - הפועל רעננה(השלמה מהמחזור ה-13.)
הפועל חיפה מנצחת 1-0 בבית את הפועל עכו. אלכסיס הבקיע. התוצאה לא שינתה הרבה ועכו עלתה יחד עם סכנין לחצי הגמר. מחר בבית 2 יהיה מעניין כאשר באר שבע,אשקלון וקריית שמונה נאבקות על שני הכרטיסים הנוספים לחצי הגמר. להפועל רעננה סיכוי תיאורטי בלבד.