בינתיים לפי מה שאני רואההה רמה"ש מעליכם ואתם עמוק בבור *גל אדיר יחזור מנצרת עילית לרמה"ש חלוץ פולני יגיע להתרשמות
בוא נדבר אחרי חלון העברות בינואר מה אתה חושב משהו מכיר אתכם בכלל?! תעשה טובה אחי איזה היסטוריה כבר יש לכם? אנחנו קבוצה מעליכם בכמה רמות מותק אז אני מעדיף לדבר איתך כאן בסוף העונה
עשרות אוהדים קיבלו בפרחים וברעש את הפועל ב"ש ה"מחודשת" יחד עם חמשת האנסים והרוצחים שלנו : יפרח,אילוז,צגאי,עטיה ורחמים. הזרים של הקבוצה יחזרו מחופשת חג המולד שלהם מחר. העניינים , מקצועית לפחות , כרגיל. כמה עצבים ותסכול הולכים להתפוצץ מול אשקלון. http://images.one.co.il/images/d/gg117540.Xxx
טוב אחי הבנו אתה אוהד הפועל חיפה אז יש לכם היסטוריה הכי גדולה בלאומית.... פשוט רמה"ש מדבר כאילו הם מקום ראשון אין לכם היסטוריה לא גביעים לא כלום חיפה וב"ש יש להם היסטוריה ענקית בלאומית אבל רמה"ש?קבוצה של שתי שקל עושים אימפריה
נדבר בסוף העונה מי ישמע איזה קבוצה "אשקלון" נחיה ונראה אינשלע תרדו ליגה והלואי הפועל ב"ש יעלו תמם לוקס אשקלון בארצית עוד שהיינו בארצית בעונת העלייה הפסדתם את העליה לעכו זבלים עגלות
אל תדבר על אשקלון שאתה אוהד קבוצה פחות טובה ואם אתה אומר שאשקלון חלשה העונה(תאמת גם אני אומר ככה אבל יש שחקנים טובים) אז איך קבוצה גרועה כמונו שמו לכם 4 גולים בבית שלכם?????
לא בטוח בכלל לגבי זה. משהו הולך להתפוצץ במשחק הזה. או שהשחקנים יתפוצצו על המגרש, או שיתפוצץ להם משהו בפנים.
הוא מתכוון שיהיה פיצוץ במשחק הזה, או שהפועל ב"ש תפתיע את כולם ותתפוצץ על אשקלון או שכל הבלאגן יעשה להם פיצוץ פנימי בעצמם והם יראו רע מאד... אם ב"ש תדהים ותתן איזה רביעייה אני מוריד בפניהם את הכובע
הייתי מציע לך לשלוח לי בפרטי תשם שלך ומשחק הבא באשקלון אנחנו נדבר פנים מול פנים ואם לא תבוא אנחנו נבוא בסיבוב השלישי
למה "תדהים" ? אין שום תירוצים הפעם. יש שבוע להתאמן , אני מניח שיתנו לשחקנים שתחת חקירה לשחק במשחק. המשחק באשדוד ולא באשקלון (בעקבות שזרוע שנעשה באיצטדיון באשקלון) בנוסף לעובדה שאשקלון לא נמצאת במומנטום מרשים.
עם כל הכבוד לאשקלון המשחק לא תלוי בה בכלל. סימן השאלה הוא מעל להפועל באר שבע והמשחק יתפתח רק בהתאם לאיך שהקבוצה תגיב אחרי השבועיים העמוסים האלה.
אשקלון במשחקים האחרונים מתחילים לשחק טוב אבל לא מצליחים לנצח אשקלון חייבת תנקודות ובאר שבע גם אחרי מה שקרה שם ההתפתחות של המשחק הרבה תלויה בהם אבל אשקלון לא כל כך חלשים כמו שכולם עשו פה בקיצור נדבר אחרי המשחק