כן גם אני שמעתי ככה!!! זה לא יאומן פשוט... יום רביעי משחק בגביע הטוטו וביום שישי עוד פעם משחק... בושה!!! הרצליה, תשב ככה טוב ביום שישי ותצפה במשחק של רעננה... תעקוב אחרי שלומי טולדו ותגיד לי כמה הוא אפס... אתה אומר שהוא אפס כאשר הוא מקבל כל משחק בקושי 2 וחצי דקות ... יופי... וג'וזף קול אמנם לא בכושר מי יודע מה... אבל תאמין לי שאם מכבי חיפה, שהיא בשתי דרגות מעל ליגת העל ולא דיברתי בכלל על הליגה הלאומית, החתימה אותו והיא שולחת אותו להשאלה כדי שישתפר קצת... זה כבר אומר משהו... הילד עוד צעיר...
כנראה שבסוף אנחנו בכל זאת יום שבת בגלל שרעננה סירבה להקדים את המשחק אמן ואמן , וגם בגלל הווינר ולמאדוט, קובי חסן שחקן של מאה אחוז פוזה , אבל לא ענית לי , מה הייתם עושים בלעדיו? איזה מקום הייתם היום? לא מאמין איך עטר שיחרר אותו כמה הוא יכל לעזור לנו
יופי... אני מאוד מקווה... כולם ימותו אם זה יהיה ביום שישי... חוצמזה, עדיף שלא ישדרו את זה וככה האוהדים העצלנים של רעננה יבוא למשחק במקום לשבת בבית לראות אותו בטלויזיה
שמע אתה לא בא למשחקים של עכו אתה לא יודע מה הוא נותן ומה לא..... זה שהוא שחקן טוב בסדר אני לא יכול להגיד לך כלום אבל הוא פוזאי הוא במקום לתת גול פשוט הוא יקפיץ מעל השוער ובמקום לשחרר פס לגול הוא יעביר עוד שחקן לפעמים זה הולך וזה יפה ושזה לא הולך זה מעצבן! ובכסף שהוא מקבל אני בטוח שאם הוא לא היה היינו מביאים שחקן אחר
זה שהוא שייך למכבי חיפה לא אומר הרבה. מכבי חיפה הביאה לארץ גם את לופז, בריטס, אדינולפי ועוד רשימה ארוכה של זרים שלא תרמו כלום. התרומה של קול להרצליה היא כמעט אפסית (בגלל זה הוא ברעננה היום). אתה סתם מתלהב מכל מי שדורך ברעננה, עם הם היו כאלו גדולים הם היו היום בליגת העל.
ג'וזף קול כבש שער אחד מול ראשון במחזור ה-2 מול שער ריק ב-6 משחקים בהם פתח בעוד 5 עלה במחצית ועוד 3 נכנס בדקה ה-70. זהו תרומה של חלוץ?????? שלומי טולדו זה הבדיחה הכי גדולה שדרכה בהרצליה פשוט חמור הרבה יותר מלופא. פתח בסביבות ה-17 משחקים(ביחד עם העונה שעברה) עלה בערך בעוד 6 מהספסל וכבש שני שערים. זה חלוץ????????? תעשה לי טובה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
ערוץ 5 פירסם שהמשחק ביום שישי יהיה רעננה-נתניה. הפועל כפר סבא-מכבי נתניה ! תמיד נשמע טוב לפחות לדור שלי...שער של אלכסיס וצמד של שי דהאן ואנחנו בגמר. עשינו קצת כסף ונקווה שנעשה בגמר עוד קצת. אם ניקח את הגביע מי שיניף אותו יהיה הקפטן אייל משומר.
לא חושב שזה יהיה משחק מוקדם של ליגת העל אמן שיעשו את זה בהרצליה , טוב שקבוצות כמו נתניה וכפר סבא עלו לגמר, הרבה אוהדים יהיו בגמר הזה