הליגה הלאומית: כפ"ס ונתניה עלו לליגת העל!

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by MaDot, May 29, 2004.

1. כפר סבא בנשמה! Member

סגרנו איתו חשבון לופא שתזכה כל החיים שלך לאמן בהפועל אורתודוכסים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx

2. ג'רמיין דפו Member

שב בבית איש מיושן ואומלל ! יצא לו שם של מאמן גדול אבל יש מי שיודע את האמת כמו האוהדים של כפר סבא והשחקנים שלנו ושלהם. חתיכת אפס מאופס "עבד כי ימלוך" נאמר בתורה בדיוק עליך.

3. ReL Member

שאני יבין שנה שעברה , רוב השנה הובלתם , ורק במשחק האחרון לא ניצחתם ולא עליתם , ואתם מקללים את לופא קדוש שהוא מאמן גרוע , אבל אם הייתם עולים??? בגלל משחק אחד אתם אומרים שהוא מאמן גרוע? אם שנה שעברה רוב השנה הובלתם והשנה אפילו פעם אחת לא הייתם מקום 1 , אז מה אתם רוצים אני לא מבין

4. כפר סבא בנשמה! Member

שנה שעברה ימח שמה לא היה משחק אחד נורמלי של הקבוצה הוא הובילה במזל ובנוסף הובילה בפור גדול והלוזר הפסיד 4 משחקים מ-5 אחרונים גם אם היינו עולים לא היינו רוצים אותו לופא מאמן שנבנה מעונה אחת בב"ש שהלך לו קלף

5. ג'רמיין דפו Member

נתניה אתה באמת לא רואה הבדל בינו לבין אלישע לוי? השחקנים טוענים שיש סוף סוף דרך ושיטה במשחק לעומת השחקנים של הרצליה שטוענים שהוא לא מסביר להם מה לעשות. 22 שנה אני אוהד כפר סבא ותאמין לי שברוב המשחקים הייתי,ראיתי עונות גדולות וגם גרועות אבל עונה מכוערת כמו השנה שעברה מעולם לא ראיתי...תנו את הכדור לאברגיל והוא ינסה לבד...ואם לא תתנו הוא יקח לבד וינסה לבד. במחזורים האחרונים הפסדנו רק בגללו. רק מאמן אהבל יכול להציב את אלמושנינו קיצוני שמאלי בכל כך הרבה משחקים כאילו הוא ראיין גיגס,על יוסי נגר ושחר סימנטוב שמעת ? יופי כי הוא לא שמע ושם את אבולעפיה ועמר לפניהם...על מדונוביץ שגם הוא הביא שמעת ? טנצר המניאק יותר מהיר ממנו. אם שחקנים אומרים שהאימונים שלו והאסיפות שלו גורמות להם להירדם זה אומר הכל. הבן אדם תפס עונה אחת שבסיומה העמיד את באר שבע בגמר מול שפלר וכדורי כמו טירון וגם את הגביע הפסיד...לא נורא הוא עבד על כולכם בתקשורת ויום אחד כמו שאמרתי לאוהד הרצליה בתחילת העונה גם אתם תבינו על מה אני מדבר. אגב יום לפני המשחק האחרון בעונה שעברה מול נצרת עילית הוא יצא בכתבה במקומון עם הכותרת "מי אלה בכלל אוהדי כפר סבא" אתה מבין? כל העולם לא מבין רק הוא יודע...עוד רצה להביא לנו את תומר טדסה....

6. ReL Member

עכשיו אני מבין

שחר סימנטוב היה שלכם?? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

פחח הרצליה החתימו את פרדי דוד , בשביל מה עדיף כבר שהקבוצה תישאר בלי מאמן

Last edited by a moderator: Jan 16, 2005
  7. *הפועל-רעננה* Member

אני מקווה בשביל הרצליה שערן קוליק יאמן אתכם... הוא מאמן ענק!!! אחד הטובים בארץ!!!

שלומי טולדו לא שחקן עלק...
    משחק ראשון שלו ברעננה וכבר הספיק לבשל שער ולהיות אחד המצטיינים במשחק... חחח
    לופא מאמן דפוק שלא נתן לו מספיק הזדמנויות...

8. הרצליה Member

אחי שלומי טולדו הוא א-פ-ס!!!!!
    ג'וזף קול הוא א-פ-ס
    לאבו באקסו נשמה.

פרדי דוד מאמן הרצליה עד סוף העונה ואני לא רוצה לדבר לפני שאני רואה משחק בהדרכתו.

ראינו את לופא עם כל הפוזה אולי פרדי דוד בלי פוזה יצליח יותר.

9. MaDot Member

אני מוכן עכשיו שחיים לוי יעוף עם כל הנתניתים שלו שיבוא לופא קדוש וישחק על בסיס של שחקנים מעכו ככה אולי גם ניראה יותר קהל וגם אולי ניראה יותר כדורגל.............

10. הרצליה Member

דותן אתה לא רוצה באמת את לופא תאמין לי.

11. idans Member

המשחק של הפועל נגד הרצליה ישודר בשידור ישיר ביום שבת ב14:00

12. הרצליה Member

פאק יש שידור http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx עכשיו חצי מאוהדים שבכל זאת התכוונו לבוא לא יבואו ונהיה מקסימום 200

המשחק שיהיה ביום שני ראשון לציון - רמת השרון

13. ReL Member

פחחח בלי כל הנתנייתים הייתם היום במקום האחרון , מה הייתם עושים בלי קובי חסן , אה??

Last edited by a moderator: Jan 18, 2005
  14. ReL Member

מחר חצי גמר גביע הטוטו , אבי פרץ ויניב ציציאן חולים ובספק למשחק

15. ReL Member

מכבי פתח תקוה דפקה את אשדוד , אשדוד דפקו אותנו

המשחק של אשדוד עבר ליום שבת , ומי עבר לשחק ביום שישי??? כמובן מכבי נתניה , רק היום יש לנו משחק בגביע הטוטו , פחות מ48 שעות כבר משחק נגד רעננה, בושה ההתאחדות הזאת מפילים הבעיות שלהם עלינו