הליגה הלאומית: כפ"ס ונתניה עלו לליגת העל!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י MaDot, ‏29/5/04.

1. כפר סבא בנשמה! Member

כנפו רוצה רק כפר סבא איתה הוא סיכם ואם לא הוא יישאר בהפועל .הוא לא מעונין לעבור לקריה.
    גם צרפתי לא מוכן לעבור
    שנגליה לא אושר

2. ReL Member

על מה אתה מדבר רובי קין, כפר סבא לוקחים בהליכה את הרצליה

3. ג'רמיין דפו Member

כל שנה אנחנו הרבה יותר טובים אבל הם באים ומוציאים 0-0. זה לא ישתנה גם הפעם.

4. הרצליה Member

אתה יודע מה אני מעדיף להפסיד 3-2 מאשר 0-0 רק להבקיע.

די נמאס כבר-תנו גולים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx !!!!

5. ג'רמיין דפו Member

איזה משחק של הירוקים ! הרבה זמן לא היית קבוצה כזאת בכפר סבא. פגיעה בול בכל הזרים ! גאגואה בטיל אדיר לחיבורים,וקראבליו בשער נהדר. שני זרים מעולים אבל הזר הכי טוב הוא דאגלאס שיהיה הבלם הכי טוב בארץ עם עוד קצת ניסיון. לופא קדוש עלה בבונקר מחריד ושרד את המחצית הראשונה הספסל שלו היה מתחתינו וסיפרנו לו כמה דברים על אמא שלו. במחצית השנייה טיל אדיר מ20 מטר של החבר של המלך דרסיליה פרץ את הבונקר ואז עבד טיטי המהיר נכנס ובאד על אחד הקשית מעל איבגי הכדור הלך בקשת ונחת במשקוף ומשם לחלוואני שמול שער חשוף בעט טיל שפגע בחלפון כנראה בתוך השער הקוון סימן להמשיך וניצלנו...ואז כפר סבא יצאה למתפרצות ובאחת מהן כדור ענק של שליו מנשה על 40 מטר שלח את קראבליו מול השער ופבריציו הגדול ירה מהאוויר פנימה. צריך לציין שהרצליה התחזקה עם טיטי ואבו לאבן. אלישע לוי בונה לאט לאט מכונה והקהל הודה לשחקנים. הרבה זמן לא נהניתי כך במשחק של הירוקים . את השיר לופא קדוש מת לא אהבתי אבל גם לא שניתי.

6. הרצליה Member

לפי דעתי אתה מגזים לא היה משחק מדהים גם לא של הרצליה ולפי דעתי 2-0 זה תוצאה שממש לא צודקת.
    לפי הזווית שלי הכדור של חלוואני נכנס אבל אני לא יכול להגיד כלום כי הייתי ליד השער של סמדג'ה.
    רמי אבו לאבן הוא עצלן וחוץ מבעיטה אחת מסוכנת הוא לא עשה כלום.
    לעומתו עבד טיטי היה טוב.

וזה רק מראה כמה לופא טיפש עבד טיטי נכנס בדקה 65 במצב של 1-0(למה???) אתה מעלה את אופיר חלוואני שלא פוגע מאז שהוא הגיע לכאן מהקבוצה שלא נזכיר את שמה במקומו.
    שחר כדורי עוד אידיוט איפה הוא היה בגול הראשון??? מסכן שאול היה לו משחק טוב ומול שתי הכדורים של גיואגיה וקראבליו הוא לא יכל לעשות כלום.

שבוע הבא נפסיד בטח 1-0 או 2-0 אנחנו נכבוש שהמשיח יגיע מאז המשחק בעכו עבר חודש ומאז לא כבשנו וזה 4 משחקים!!!!!(הכח, חולון, נצרת וכפר סבא)

הרצליה לא תרד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(אני לא מאמין שאני רושם את זה.)

7. ReL Member

כל הכבוד לכפר סבא, כמו שרשמתי פה כפר סבא תחליף מקומות עם ירושלים

מגיע לכפר סבא לעלות ליגה , אני מקוה שנתניה וכפר סבא יעלו ליגה , ולא קבוצות אפורות כמו ירושלים וראשון.

גם קריית שמונה חוזרת לעצמה

8. ג'רמיין דפו Member

הרצליה רק תיקון קטן אבו לאבן לא עצלן הוא איבד אוויר בדקה ה50 וביקש מלופא העגלון לצאת,הבן אדם לא שיחק תקופה ארוכה ואם היית שחקן היית מבין שאין קסמים וצריך להיכנס לכושר. הוא וטיטי זה חיזוק רציני אבל מי זה מספר 9 שנכנס בסוף ?

9. הרצליה Member

אבו לאבן היה עצלן כבר ממהתחלה.
    מספר 9 זה שחקן צ'כי שאין לי מושג מה שמו.
    הוא הוחתם בקבוצה רק אתמול.

10. כפר סבא בנשמה! Member

מחצית ראשונה חלשה שנייה טובה הכדור של חלוואני עבר את הקו לדעתי
    סה"כ משחק די שקול רק שלנו יש כמה אסים שגומרים משחקים.
    אם הרצליה אולי קופחה מההחמצה של חלוואני הרי שלנו היה מגיע פנדל (יד ברורה ברחבה אחרי מבצע מדהים של דאגלאס) והחמצה לא פחות מדהימה של אלכסיס אחד על אחד.
    למעלה מ-2000 צופים בלויטה.
    הרצליה מה עם לופא פוטר? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx

11. כפר סבא בנשמה! Member

אבולאבן שחקן הכי מסוכן אצלכם גם לוזון והכושי באמצע(מה השם שלו?) היו די טובים

אגב הייתה דקת דומיה לפני המשחק לזכרו של גבי רופא מנהל קרית שמונה שנפשטר שלשום
    יהי זכרו ברוך

נערך לאחרונה ב: ‏14/1/05
  12. הרצליה Member

בעזרת השם.
    ד"א היו היום 150 הרצליניים.

13. TariboWest Member

אתה בטוח שבלם שעצר בסך הכל שחקנים כמו עבד טיטי ואגידיוס וארנס, יכול להיות בלם ברמתו של אריק בנאדו או מורד מגמאדוב?

14. כפר סבא בנשמה! Member

אני אישית ראיתי אוהדת אחת שלכם ועוד מישהו שאני מכיר שהוא אוהד שלכם תימני כזה עם שער ארוך
    חוץ מהם לא ראיתי אוהדי הרצליה
    איפה ישבתם?ומה יש אתם לא שמים כבר צעיפים?
    תן דיווח מה קורה עם לופא אחי

15. כפר סבא בנשמה! Member

טריבוווסט אני אומר לך שדאגלאס מהר יגיע לאחת הגדולות בכל מיקרה הוא חתום ל-5 שנים
    והוא בן 20.בלאומית יש כמה חלוצים לא רעים אל תזלזל שכחת מי מלך השערים בליגת העל? דוארטה לא?
    ואיפה הוא שיחק שנה שעברה?בלאומית לא? ומה לגבי לימה?
    גם כיום וילנר,ניסים,עמאשה,פדידה,אמולה,רפי כהן,הם חלוצים שאי אפשר לזלזל בהם