בנוסף גם קרוב לוודאי שהירקליס שאנגלי(גרוזיני יהודי שלחא יודע מאיפה הביאו לו את השם) צפוי לחתום זה קשר חלוץ מישהו יודע פרטים על ליאור רפאלוב ממכבי חיפה?הוא גם מועמד
ליאור רפאלוב לא מתאים לקבוצה מחורבנת (בלי להעליב אף-אחד) כמו כפר-סבא, כי כל השחקנים שם יחד לא מגיעים לרמה שלו.
טאריבו ווסט יעקובו התחיל אצלנו אז אני לא רואה פחיתות כבוד מצד רפאלוב לשחק ברמה של בוגרים ולא ברמה של ליגה ג בנוער. ודרך אגב טאריבו ווסט היה שחקן מחורבן לגמרי....בלי להיפגע. ומאדוט או דותן עמר אתה מייחס יותר מידי חשיבות למשחק הזה...כולה עכו באה לכפר סבא וככה אנחנו מתייחסים למשחק הזה...ואני חייב וידוי קטן כמוך גזען לאשכנזים גם בי יש גזען ששונא מרוקאים....אלוהים הוריד את כל הטמטום בעדה אחת,ואני לא אשכנזי...תישאר כל חייך בעכו...רוצים קידום!!!
תשנא מרוקאים ותאכל גפילטע פיש עד סוף החיים שלך מצידי אתה לא מעניין ואת כל הטיפשות בעדה אחת חחחח אתם חכמים אני בטוח רק הורסים את המדינה........... ולמה ניראה לי שבחיים שלך אתה לא תגיד דבר כזה למרוקאי בפנים יחתיכת אפס פחדן סילבס בהפועל עכו ? וואלה אחי לא שמעתי על זה תן לברר ואני יודיע
כמו בהרבה אנשים גם בי חבוי גזען קטן. אני מנסה להילחם בזה ולא נותנים לי סיבות לחשוב אחרת. טוב עזוב ...מצטער אם נפגעת ואני מאחל לך שתעלה ליגה בעזרת השם.......... :aaa021: