קודם כל אין אף קבוצה שהיא עולה בטוחה שאמרתי את זה כנראה היתי עוד בהתלהבות לופא קדוש ואסולין! ותאמין לי שאחרי שרשמת איזה שחקנים אתם מתכוונים להביא ולא ידעתי שהתקציב שלך כזה עד שרשמת. אני באמת מאמין שלפי איך שאתה רושם איזה שחקנים יש בתוכניות של עכו לעונה הבאה כנראה שהולכים שם חזק על צמרת + עלייה אז בבקשה אל תעלב ותאמין לי שמה שאני רוצה שיקרה זה עולות:מכבי הרצליה והפועל עכו! יורדות:הפועל כפר סבא ואחי נצרת אז עזוב אני ממש לא רוצה להיכנס למריבות טיפשיות סתם בלי סיבה אני מאחל לכם לעלות לליגת העל בהצלחה
קניתי את העולות יורדות תאגן שרמה"ש תירד.. והכל יהיה בסדר!! בכל מקרה בהצלחה והפעם שניהיה בהרצליה אני מקווה שתבוא להגיד שלום
אני יגיד לכם מה אני יודע על הקבוצה שאני אוהד הפועל עירוני "איתוראן" קרית שמונה אנש דמירוביץ נשאר, חיים סילבס נשאר,אייל וקראט נשאר,עקיבא מגרשויילי,אייל בן עמי ו'זינסקי עוזב, ברק בכר חתם לעונה אחת, וילנר וטל חן קובים לחתימה,גם שוקי נגר, חלוץ גנאי חתם בקבוצה: סודא קוואבנה זהו זה מה שאני יודע
וואלה את קרית שמונה אני אוהב הרבה חברים שלי מארגנים את "הגרעין הקשה" ומאחל לכם הרבה הצלחה שתבואו לעכו תקבלו אירוח כמו שלא קיבלו אותכם בשום מקום ואחי שרון אזולאי חוזר אליכם
חח הרצליה ידפוק מה אתה משחק אותה קבוצת צמרת יש לכם.. גם לופא לא יעזור לכם.. אתם תהיו בתחתית השנה.. כמונו. [אלי כהן תתפטר! ויקטור יונה בן זונה!]
אסולין בין החלוצים הטובים ביותר במדינה לקח את גביע המדינה עם בני סכנין בעונתו האחרונה בליגה הלאומית הבקיע 35 שערים קובי חסן קשר מצוין עם ראיית משחק מדהימה בקאסו בלם עם מבנה גוף גדול מאוד בעל משחק ראש משובח הליגה הלאומית קטנה עליו ברכאת קפטן מכבי הרצליה לפני שנתיים הוליך את הקבוצה למרחק נגיעה מליגת העל שנתיים רצופות חלוואני זכייה בגביע המדינה במדי הפועל רמת גן בן נחום בלם מצוין שמסוגל לעצור כל חלוץ בליגה הלאומית שיתק לגמרי את טוטואנה במשחק הניצחון 2-1 על הפועל חיפה. סמדג'ה שוער ענק מקנה המון ביטחון להגנה סויסה עוד חלוץ טוב שביחד עם אסולין וקובי חסן ההתקפה תהיה משובחת ביותר לופא קדוש מאמן מצוין מהרמה הגבוהה ביותר תוך 3 שנים העלה את הפועל באר שבע מקבוצת תחתית בליגה הלאומית לקבוצת צמרת לכל דבר בליגת העל תירי הנרי תפרט לי על השחקנים שלכם ונראה לפי דעתי חוץ משי אהרון אין לכם אף אחד אופיר עזו בביתר אופיר עזו בביתר אופיר עזו בביתר אופיר עזו בביתר אופיר עזו בביתר אופיר עזו בביתר
אין אני פשוט בטוח בזה שאני ראיתי את זה הייתי אולי יכול לחשוב שזה בית"ר אבל אני זוכר שהיה כתובגם וויקטור יונה
מצא את ההבדלים:הפועל ר"ג הפתיעה 2:3 את מכבי הרצליה מתוך one 18/5/02 18:47 הדרמה הגדולה התרחשה במכתש בגבעתיים, כשהפועל ר"ג היתה חייבת לנצח כדי לשמור על סיכוי להישאר בליגה בעוד שהרצליה היתה חייבת לנצח כדי להבטיח את עלייתה. המאמן אלי כהן, שהגיע לר"ג אחרי שעזב את הרצליה לפני כחודשיים, ניצח את קבוצתו הקודמת 2:3 ומנע ממנע את הכרטיס הנכסף, בעוד שאייל לחמן - שהחליף את כהן בהרצליה - נעצר דווקא במחזור הנעילה אחרי שמונה ניצחונות רצופים. ר"ג, בלי שחר כדורי המורחק ואחרי 4 הפסדים ב-5 המשחקים האחרונים, הדהימה ועלתה ליתרון כבר אחרי 40 שניות, כשלירן ולדבוים שלח פצצה ברגל שמאל מ-20 מ' לפינה הנמוכה - 0:1 למארחים, לשמחת אוהדי בני-יהודה הרבים שהגיעו למכתש כדי לעודד את ר"ג. הרצליה נראתה לחוצה ולא הגיעה כמעט למצבים, ובדקה ה-59 כבר 0:2 לר"ג: גוסטבו בוקולי המצוין הוכשיל ברחבה ע"י רון בן-נחום, ואחיו התאום - גיל - לא הצליח לעצור את הפנדל של אופיר חלוואני. לחמן והרצליה לא הרימו ידיים, ובדקה ה-67 צימק צחי שמריהו מקרוב לאחר בישול של ליאור אסולין. חמש דקות אח"כ כבר 2:2, כשדניאל גוטיירס בעט בסיבוב מ-20 מ' כדור אדיר לחיבורים - שער נהדר והרצליה חוזרת בגדול. התוצאה הזאת לא היתה מספיקה לאף אחת מהקבוצות - שתיהן היו צריכות את הניצחון - ובדקה ה-75 הגיע השער הדרמטי והמכריע, ושוב לטובת המארחים: תמיר בן-עמי הגביה משמאל ומרקיניוס הברזילאי התרומם מעל השוער בן-נחום כדי לנגוח פנימה - 2:3 לר"ג. בדקה ה-80 הרחיק השופט מאיר לוי את איציק ברוך מר"ג בגין ברחבה באסולין, אבל הרצליה לא זכתה בפנדל מכיוון שהכדור לא שוחק באותו רגע. הרצליה המשיכה ללחוץ, ובדקה 89 הציל השוער עמי רוזנברג שער בטוח של אסולין, שיכול להתנחם רק בתואר מלכות השערים בלאומית. הרמת-גנים נלחמו גם בשש דקות תוספת הזמן ושמרו על רשת נקיה עד לסיום כדי לחגוג את ההישארות בליגה. לעומת: מתוך one 30/5/03 17:50 מחזיקת הגביע הטרייה לא עשתה חסד עם מכבי הרצליה וניצחה אותה ללא תנאי 1:2. זאת על אף שמאמן ר"ג, אלי כהן עלה למשחק בהרכב חסר ביותר ללא חמישה משחקני ההרכב הראשון שלו, הם שרון אביטן, עומר בוקסנבוים וגבע ברקאי. את השערים לר"ג כבשו משה שפירא בדקה ה-11 ומרקיניוס כעבור 20 דקות בלבד עם ה- 0:2. בדקה ה-79 החמיצה ר"ג הזדמנות לעלות ל-0:3 כאשר שי בנאי החמיץ את הפנדל. פנדל שסחט מרקיניוס. להרצליה צימק בדקה ה-86 קובי חסן, אך זה לא הספיק להרצליה שזו העונה השניה ברציפות שהיא מחמיצה את ההעפלה לליגת העל במחזור הסיום, אז היא נכנעה לבני יהודה של אלי אוחנה שעשתה את דרכה לליגת העל וכידוע נשארה שם.
תנסו לגוון קצת את הדיון לכיוון הצבע ביציעים בלאומית זה נושא שמענין אותי לא פחות ממה שקורה על המגרש איזה קהל הכי צבעוני איזה הכי איכותי למי יש הכי הרבה קהל מה הכמויות מחירי כרטיסים ועוד... אם תרצו אני יעלה לכם כמה סקיצות של שלטים שלנו לעונה הבאה ואת 2 שירי העלייה שלנו
לוח המשחקים המלא: מחזור 1 - 21/08/2004; (מחזור 12 - 27/11/2004) הפועל עכו-מכבי אחי נצרת הכח מכבי ר"ג-הפ` עירוני ראשל"צ מכבי הרצליה-הפועל רעננה הפועל כפ"ס-מכבי נתניה הפועל י-ם-הפ` עירוני רמה"ש הפ` קרית שמונה-מכבי קרית גת מחזור 2 - 28/08/2004; (מחזור 13 - 04/12/2004) מכבי אחי נצרת-מכבי קרית גת הפ` עירוני רמה"ש-הפ` קרית שמונה מכבי נתניה-הפועל י-ם הפועל רעננה-הפועל כפ"ס הפ` עירוני ראשל"צ-מכבי הרצליה הפועל עכו-הכח מכבי ר"ג מחזור 3 - 11/09/2004; (מחזור 14 - 11/12/2004) הכח מכבי ר"ג-מכבי אחי נצרת מכבי הרצליה-הפועל עכו הפועל כפ"ס-הפ` עירוני ראשל"צ הפועל י-ם-הפועל רעננה הפ` קרית שמונה-מכבי נתניה מכבי קרית גת-הפ` עירוני רמה"ש מחזור 4 - 18/09/2004; (מחזור 15 - 18/12/2004) מכבי אחי נצרת-הפ` עירוני רמה"ש מכבי נתניה-מכבי קרית גת הפועל רעננה-הפ` קרית שמונה הפ` עירוני ראשל"צ-הפועל י-ם הפועל עכו-הפועל כפ"ס הכח מכבי ר"ג-מכבי הרצליה מחזור 5 - 02/10/2004; (מחזור 16 - 08/01/2005) מכבי הרצליה-מכבי אחי נצרת הפועל כפ"ס-הכח מכבי ר"ג הפועל י-ם-הפועל עכו הפ` קרית שמונה-הפ` עירוני ראשל"צ מכבי קרית גת-הפועל רעננה הפ` עירוני רמה"ש-מכבי נתניה מחזור 6 - 16/10/2004; (מחזור 17 - 15/01/2005) מכבי אחי נצרת-מכבי נתניה הפועל רעננה-הפ` עירוני רמה"ש הפ` עירוני ראשל"צ-מכבי קרית גת הפועל עכו-הפ` קרית שמונה הכח מכבי ר"ג-הפועל י-ם מכבי הרצליה-הפועל כפ"ס מחזור 7 - 23/10/2004; (מחזור 18 - 22/01/2005) הפועל כפ"ס-מכבי אחי נצרת הפועל י-ם-מכבי הרצליה הפ` קרית שמונה-הכח מכבי ר"ג מכבי קרית גת-הפועל עכו הפ` עירוני רמה"ש-הפ` עירוני ראשל"צ מכבי נתניה-הפועל רעננה מחזור 8 - 30/10/2004; (מחזור 19 - 29/01/2005) מכבי אחי נצרת-הפועל רעננה הפ` עירוני ראשל"צ-מכבי נתניה הפועל עכו-הפ` עירוני רמה"ש הכח מכבי ר"ג-מכבי קרית גת מכבי הרצליה-הפ` קרית שמונה הפועל כפ"ס-הפועל י-ם מחזור 9 - 06/11/2004; (מחזור 20 - 05/02/2005) הפועל י-ם-מכבי אחי נצרת הפ` קרית שמונה-הפועל כפ"ס מכבי קרית גת-מכבי הרצליה הפ` עירוני רמה"ש-הכח מכבי ר"ג מכבי נתניה-הפועל עכו הפועל רעננה-הפ` עירוני ראשל"צ מחזור 10 - 13/11/2004; (מחזור 21 - 12/02/2005) מכבי אחי נצרת-הפ` עירוני ראשל"צ הפועל עכו-הפועל רעננה הכח מכבי ר"ג-מכבי נתניה מכבי הרצליה-הפ` עירוני רמה"ש הפועל כפ"ס-מכבי קרית גת הפועל י-ם-הפ` קרית שמונה מחזור 11 - 20/11/2004; (מחזור 22 - 19/02/2005) הפ` קרית שמונה-מכבי אחי נצרת מכבי קרית גת-הפועל י-ם הפ` עירוני רמה"ש-הפועל כפ"ס מכבי נתניה-מכבי הרצליה הפועל רעננה-הכח מכבי ר"ג הפ` עירוני ראשל"צ-הפועל עכו
איזה ליגה קשה הולכת להיות רק תסתכלו על הקבוצות כלום לא ידוע תיהיה ליגה צבעונית מעניינת ומותחת יותר מתמיד אני מקווה ומאמין!
אלישע לוי חתם בהפועל כפר סבא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx למה לא אבי כהן המאמן הכי גרוע בישראל