ולחשוב שהוא היה בן 16 וחצי כשהוא שיחק בכפר סבא... חוץ מזה פיני זהבי הביא אותו, ואלי כהן אמר עליו שהוא לא יהיה שחקן....
תוצאות סיום! מחזור 8 1.הפועל עכו(5) 2-1 עירוני "ניר" רמת השרון(8) לעכו:אחמד סבע(50) לרמת השרון:חיים שאבו(43,פנדל), ליאור סילוק(90) 2.הכח רמת גן(10) 0-1 צפרירים חולון(12) לרמת גן:אבי אבינו(90) 3.מכבי אחי נצרת(9) 1-1 הפועל רעננה(11) לנצרת:סלאביו נקאדה(15) לרעננה:קובי אבדייב(86), תומר שם טוב(71,הורחק)
הרצליה עכו הפסידה!! לא יצאה תיקו רמת השרוןכבשו בדקה ה93. אני לא מאמין איך...עכו במשבר גדול מאוד כמה הם דיברו על המחזור 8 ומה שיהיה שם בסוף הפסידו.
רם סטי מסכן אין לו מזל..אישית זה השחקן שאני הכי שונא בהפועל. ואני לא חושב שצחי שמריהו יפתח, הוא פצוע תמידי. ואל תשכחו שהשחקן שלפי דעתי הכי טוב בהפועל (דן רומן) פצוע וכשהוא יחזור הפועל תראה בהרבה יותר טוב וכפר סבא מחר הולכים לבוא מלאאא מירושלים.... אני לא אוכל להגיע לצערי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx ואתה אומר שיגמר 3:0 נחיה ונראה. שבת שלום :aaarse:
רק קבוצה אחת מעניינת אותי בלאומית קוראים לה : הכח רמת גן. אני מאד מקווה שאורי מלמיליאן יצליח להגיע עם הקבוצה שלו למרכז טבלה (ואולי שוב להפתיע כמו שנה שעברה) הך הך הכח!
דיברנו על מה שיהיה מחזור שמיני והיה מי שהיה במשחק יודע בדיוק על מה אני מדבר בקשר למשחק סתכלו כמה דפים אחורה מה כתבתי שהקבוצה לא תנצח בלעדינו אין עידוד אין נצחונות מקווה שההנהלה תבין את זה תקיים את ההבטחות שלה ושתתחיל לתת לעכואים לשחק אנחנו אוהדים של עכו לא של נתניה נימאס מכל הנתנייתים האלה
מה יהיה הרצליה?????? לסמדג'ה היה היום את המשחק הכי חלש שלו בשנה וחצי שלו בהרצליה כל הגולים שלו! בגול הראשון כדור קשתי של בן-עמי נכנס לחיבור שלו בגלל שהוא עמד יותר מדי רחוק מהשער בגול השני אין לי מה להרחיב טעות איומה של ההגנה-תראו בערב בגול השלישי חצי שנה עד שהוא יוצא לכדור עומק הודף אותו ישר לרגלים של עמאשה ומזה הרצליה כבר לא חזרה בושה גם ביציעים 400 צופים 250 הרצליה-פשוט בושה כל הכבוד לקריית שמונה על ה-150 אוהדים!!!!!! אנוש דמירוביץ צריך לשחק בליגת העל אין לו מה לחפש בליגה הזאת. יהיה טוב!
יששששששששששש איזה נצחוןןןןן!! למרות ערן פרוסט הזבל הזה ניצחנו!!! יששששששששששש ורובי קין לך, לך תחפש...שתיקה שווה זהב תאמין לי. שבוע טוב אנשים :aaarse:
3-0 :aaarofl: מה עובר אלייך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx מחצית שלמה ירושלים ב-10 שחקנים. יחי תגיד שהיה כדורגל טוב מאוד של שתי הקבוצות!