הקבוצה העירונית שלי הכח מטבע העניינים הפועל היא לא מהאהובות עליי למרות ששמחתי שהיא לקחה את גביה המדינה שנה שעברה אני בטוח לא שונא אותה כמו שאתה... הקבוצה השנואה העליי היחידה באמת היא הפועל ת"א.
לדעתי קובי חסן הוא לא מהשחקנים שצריך להתלהב ולריב עליו כמו שאתם עושים.. הוא שחקן טוב. אבל פוטנציאל טוב אין לו.. תראו איך נתניה מוכנה לוותר עליו אפילו שהיא ירדה ללאומית... והסגל שלה לא ברור.. זה אומר משהו.
ביום חמישי קובי חסן חתם במכבי הרצליה אז כנראה שהמקורות שלך לא ממש מעודכנים אלעד קובי חסן הוא שחקן מצוין!
כמעט בכל עונה הנאבקות בצמרת של הליגה הלאומית הם. שתי הקבוצות שיורדות (או לפחות אחת מהם והשניה נאבקת לא לרדת לליגה ארצית). ועוד 2 קבוצות הם בדר"כ 2 העולות (או אחת מהם לפחות והשניה נאבקת לא לרדת לארצית). הדבר הזה בעצם קורא בגלל שהקבוצות שיורדות ועולות הם בדר"כ ממשיכות עם אותם בסיס של סגלים דבר שהוא טוב יחסית לליגה הלאומית עם זה לקבוצה שיורדת מליגת על. או לקבוצה שעולה מארצית יש כבר חיבור בין השחקנים והכל. השנה עכו ורמה"ש שעלו. אני מאמין שעכו יהיו בצמרת יש להם בסיס טוב יותר למרות שרמה"ש עלתה ממקום ראשון. ואת רמה"ש אני רואה דווקא נאבקת יותר בתחתית. מבחינת הקבוצות שירדו ליגה אני מאמין שאחי נצרת עלולה להתפרק כמו שקרה עם בית שאן או כמעט עם ק.גת היא הולכת לעונה קשה בחלק התחתון של הליגה. בעוד שהיורדת השניה נתניה נתנה עונה יחסית טובה לאחת שירדה. ובעצם כל סוף של עונה הוא התחלה של העונה הבאה. ואני מאמין שנתניה הולכת להיות גורם חזק מאוד בצמרת הגבוה של הליגה ותנסה לעלות כבר העונה. יחד עם הקבוצות האלה יהיו עוד איזה קבוצה או 2 לכל כיוון שינסו ליצטרף. אבל עוד מוקדם לדעת מי. ק.שמונה שכמעט הצליחה לעלות העונה (לאחר שבעונה שעברה עלתה מהארצית) ניראה לי איבדה את כל הרוח שהיה לה במפרסים ויהיה לה קשה לשחזר עוד עונה כזאת. בעוד שבכ"ס כבר רגילים לזה.
קובי חסן שחקן קלאסי לליגה הלאומית. בליגה הלאומית חסן הצליח בקביעות, וכחזר לנתניה וניסה לשחק בליגת העל ראינו שלא בדיוק הולך לו, אבל אני חושב שהליגה הלאומית זה הליגה בשביל הרמה שלו, שם הוא בהחלט יכול להיות שחקן מוביל, כפי שכבר הוכיח בעבר.
יום שלישי הוא ישב עם עכו במלון חוף התמרים וסיכם עקרונית יכול להיות שהצעתם לו סכום שהעדפנו לא להציע לו ותאמין לי שאם לא נלחמו עליו זה אומר שיש שחקן אחר בתפקיד שלו על הכוונת.. יש מצב סילבס...
כנראה שסילבס לא כי סילבס חתום סופית לעוד שנה בקרית שמונה איתה הוא הבטיח לעלות לליגת העל אחרי הכישלון בעונה שעברה. אולי אני נשמע קטנוני שכל שחקן שאתה מעלה בדיון אני ישר אומר שאין מצב שישחק בעכו. קודם כל אני לא מתכוון להיות קטנוני ואני בטוח שגם בלי שחקנים כמו חסן וסילבס הפועל עכו תדבר חזק בצמרת בהצלחה לכל הקבוצות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx חוץ מכפר סבא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx
אל תעלב אני לא מי יודע מה מחשבן למה שאתה אומר אולי סילבס לא יבוא אולי חסן לא יבוא אבל תיהיה לנו את אחת הקבוצות הכי חזקות ותאמין לי שאם אני רוצה עכשיו אני יעשה טלפון וידע בדיוק על מי מתכננים....
אלקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רואה איך אתה מאמין בנו! אבל זה בסדר ניסתדר בלי התמיכה שלך! כמו שב- 2.6 אמרת "הרצליה עולה בטוחה" וב- 3.6 "אני עדיין לא אומר שהרצליה בטוחה" תבין מה אתה רוצה מעצמך ותחזור אלינו בתגובות טוב אחי?